Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

QUOTE(hela77 @ 2009 04 02, 22:29)
maciau siandien taviski smile.gif tiksliau, aukletoja pasake, kad naujokeli turi. tai turbut jauniausias, bet snekus! saunuolis! maniske niekaip neprabyla darzely  g.gif  na, aukletojos sako, nera ko pergyvenat- viskas su laiku  biggrin.gif
ai, ir ne i tema, bet negaliu nepasidalinti   g.gif
http://beta.sveikasv...x?execution=e1s

doh.gif

Rimtai maniskis snekus darzeli buvo? bigsmile.gif Net nesitiki, nes ;abai jau sunerimuse sirdele pasilieka, nosi nukabines ir lupa patempes blush2.gif Ar tikrai maniski matei? Vakar buvo su svieisom velvetkem ir melynu languotu bliuzonu? g.gif

QUOTE(keite @ 2009 04 02, 22:37)
na tikiuosi  smile.gif O siaip ir mes ruosiames i si darziuka eiti, tik  mano subjektyvia nuomone labai didelis sio dazrelio minusas (kuris pastoviai man neduoda ramybes), tai yra, kad ziauriai perpildytos grupes  doh.gif drauge veda i darzeli centre, tai sako 4-5 vaikai lopselyje, o darzelyje -apie 10 vaiku buna, o cia sake pavaduotoja nebuna tik maximum 5 vaiku is saraso, o siaip daugumoj visi eina  g.gif  Kazkaip nezinau, ar tai gerai vaikui, nors nepaisant to sis darzelis be galo populiarus  smile.gif

Manau ir tai, kad nelanko tik 5 vaikai daug ka pasako, vadinas sergamumas grupese nera stipriai isplites mirksiukas.gif O del skaiciaus man visai normaliai atrodo, puikiai matau, kad chaoso nera, visi vaikai uzimti ir tai svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 03 balandžio 2009 - 09:38
QUOTE(Rulete @ 2009 04 03, 10:37)
Manau ir tai, kad nelanko tik 5 vaikai daug ka pasako, vadinas sergamumas grupese nera stipriai isplites  mirksiukas.gif  O del skaiciaus man visai normaliai atrodo, puikiai matau, kad chaoso nera, visi vaikai uzimti ir tai svarbiausia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif geros auklėtojos tikrai susitvarko. grupėse tvarka ramybė. tiesiog mokėti paskirstyti veiklą reikia.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 03, 10:44)
drinks_cheers.gif geros auklėtojos tikrai susitvarko. grupėse tvarka ramybė. tiesiog mokėti paskirstyti veiklą reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 03, 09:37)
Rimtai maniskis snekus darzeli buvo?  bigsmile.gif  Net nesitiki, nes ;abai jau sunerimuse sirdele pasilieka, nosi nukabines ir lupa patempes  blush2.gif  Ar tikrai maniski matei? Vakar buvo su svieisom velvetkem ir melynu languotu bliuzonu?  g.gif

tikrai taviski. kol as savo perrenginejau, subego vaikai ir aukletoja atejo. Jis kazka aukletojai sake, ji jam atsake, tada pasake, kad jis naujokas. Na, nezinau ar jis ten linksmas ar labai liudnas buna, bet man pasirode, kad viskas labai normaliai.
siaip tai ir literaturoj raso, kad mamai didesnis stresas vaika palikti, negu paciam vaikui... gal isimciu buna, bet vaikai greit pripranta. O is kitos puses- ar pasirinkimas yra? ta prasme nevesti arba vesti kitur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2009 04 03, 19:22)
tikrai taviski. kol as savo perrenginejau, subego vaikai ir aukletoja atejo. Jis kazka aukletojai sake, ji jam atsake, tada pasake, kad jis naujokas. Na, nezinau ar jis ten linksmas ar labai liudnas buna, bet man pasirode, kad viskas labai normaliai. 
siaip tai ir literaturoj raso, kad mamai didesnis stresas vaika palikti, negu paciam vaikui... gal isimciu buna, bet vaikai greit pripranta. O is kitos puses- ar pasirinkimas yra? ta prasme nevesti arba vesti kitur?  g.gif

Nu aciu, nuraminai mano sirdele, kad neverkia jis ten vienas pasilikes wub.gif Siaip galimybe , kaip ir tureciau dar nevesti, bet po nepilnu meteliu tikrai jau reiks visai dienai palikt, tai norisi po biskuti po biskuti pripratint. Va pavyzdziui kita savaite paliksiu kasdien po pora valandu nuo 10-12, dar kita savaite gal jau ir pietus tegul ten pavalgys.....va taip po biski, mazais zingsneliais ir bandysim adaptuotis darzelio kolektyve mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 04 balandžio 2009 - 18:55
Aš tai neviltyje. Vis varstau darželio duris dėl priėmimo, bet veltui. Eilėje stovim jau beveik trys metai. Nuolat einu priminti, kad mes laukiame vietos, sąraše vis tai pažymi, bet nieko.. Esu pristačiusi dokumentus, kad mokausi universitete dieniniame skyriuje. Dabar rašau bakalaurinį darbą, būtų puiki pagalba darželis.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 04 05, 21:51)
Aš tai neviltyje. Vis varstau darželio duris dėl priėmimo, bet veltui. Eilėje stovim jau beveik trys metai. Nuolat einu priminti, kad mes laukiame vietos, sąraše vis tai pažymi, bet nieko.. Esu pristačiusi dokumentus, kad mokausi universitete dieniniame skyriuje. Dabar rašau bakalaurinį darbą, būtų puiki pagalba darželis.

Vidury metų retai kada priima, grupės ir taip perpildytos, turbūt tik nuo rugsėjo priims unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2009 04 02, 21:37)
na tikiuosi  smile.gif O siaip ir mes ruosiames i si darziuka eiti, tik  mano subjektyvia nuomone labai didelis sio dazrelio minusas (kuris pastoviai man neduoda ramybes), tai yra, kad ziauriai perpildytos grupes  doh.gif drauge veda i darzeli centre, tai sako 4-5 vaikai lopselyje, o darzelyje -apie 10 vaiku buna, o cia sake pavaduotoja nebuna tik maximum 5 vaiku is saraso, o siaip daugumoj visi eina  g.gif  Kazkaip nezinau, ar tai gerai vaikui, nors nepaisant to sis darzelis be galo populiarus  smile.gif

Arba čia draugė šiek tiek perlenkė lazdą girdamasi, arba toksai darželis tik mokestinių pinigų švaistymas doh.gif
Tik nepradėkit, kad tėvai pilnai darželį išlaiko iš mėnesinio mokesčio lotuliukas.gif
O jei darželį toks vaikų sergamumas, kad grupėse tik po tiek pyplių tėra, tai tada mažų mažiausiai graudu.

Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 04 05, 21:51)

I darzeli papulti sunkiau, nes visi lopseliukai pereina i darzelio grupes... Jau geriau butumet kazkaip i lopseli stengiasi papult, tada butu lengviau. Bet jei teisybe sakot, kad 3 metus laukiat ir esat studente, tai manau rugseji jum tikrai atsiras vieta, nenuleiskit ranku 4u.gif
QUOTE(Martyna @ 2009 04 05, 22:05)
Vidury metų retai kada priima, grupės ir taip perpildytos, turbūt tik nuo rugsėjo priims  unsure.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(a79 @ 2009 04 06, 10:27)
Arba čia draugė šiek tiek perlenkė lazdą girdamasi, arba toksai darželis tik mokestinių pinigų švaistymas  doh.gif
Tik nepradėkit, kad tėvai pilnai darželį išlaiko iš mėnesinio mokesčio  lotuliukas.gif
O jei darželį toks vaikų sergamumas, kad grupėse tik po tiek pyplių tėra, tai tada mažų mažiausiai graudu.

Arba darzelis laaabai nepopuliarus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 06 balandžio 2009 - 09:51
QUOTE(Rulete @ 2009 04 06, 10:50)
I darzeli papulti sunkiau, nes visi lopseliukai pereina i darzelio grupes... Jau geriau butumet kazkaip i lopseli stengiasi papult, tada butu lengviau.

Betgi darželio grupių daugiau, aš visada galvojau, kad į darželio grupę lengviau papult negu į lopšelio g.gif Bet aišku nuo rugsėjo, o ne viduryje metų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 04 06, 11:13)
Betgi darželio grupių daugiau, aš visada galvojau, kad į darželio grupę lengviau papult negu į lopšelio  g.gif Bet aišku nuo rugsėjo, o ne viduryje metų  4u.gif

Man bent jau direktore aiskino, kad i lopseli lengviau, nes i darzeli ne tik, kad pereina lopseliukai, bet ir tai, kad zymiai daugiau norinciu yra. Taip, kad nepadeda netgi tai, kad daugiau grupiu atsiranda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 06 balandžio 2009 - 10:44
QUOTE(Rulete @ 2009 04 06, 11:43)
Man bent jau direktore aiskino, kad i lopseli lengviau, nes i darzeli ne tik, kad pereina lopseliukai, bet ir tai, kad zymiai daugiau norinciu yra. Taip, kad nepadeda netgi tai, kad daugiau grupiu atsiranda  ax.gif

Gali būt, mano abu nuo 2 metų žygiavo į lopšelį, paskui automatiškai perėjo į darželio grupę, tai net ir nesidomėjau kaip ten su tom darželio grupėm, tik šiaip pagalvojau, kad daugiau vaikų priima į darželio grupes, nei į lopšelį 4u.gif
Atsakyti