Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: l/d "Aušrinė", Baltų pr. 49, 37 75 28

nu va o as nezinau ka daryti. musu eile jau ateis si rudeni, pernai nebuvo atejus, nes dabar lankom kita,ir as mastau ar palikt anam ar vest i sita. nes vasara mes lankem menesi ir sita darziuka. man sitas butu arti, o anas pesciam jau sudenga butu nueit su vaiku ziauriai. net nezinau ka daryt. bet bijau kad vaikas neuzprotestuotu smile.gif rulete i kokia grupe eisit?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 04 02, 00:02)
nu va o as nezinau ka daryti. musu eile jau ateis si rudeni, pernai nebuvo atejus, nes dabar lankom kita,ir as mastau ar palikt anam ar vest i sita. nes vasara mes lankem menesi ir sita darziuka. man sitas butu arti, o anas pesciam jau sudenga butu nueit su vaiku ziauriai. net nezinau ka daryt. bet bijau kad vaikas neuzprotestuotu smile.gif rulete i kokia grupe eisit?

Jau pratinames prie ziogeliu grupes mirksiukas.gif Aukletojos viena uz kita fainesnes wub.gif Bet jei jus eisit nuo rugsejo, tai jau eisit i darzelio grupe, o mes dar lopseliuki sedesim daugiau nei metus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 02 balandžio 2009 - 18:29
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 19:27)
Jau pratinames prie ziogeliu grupes  mirksiukas.gif  Aukletojos viena uz kita fainesnes  wub.gif

ar jau buvot šiandien bigsmile.gif kuris tavasis?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 02, 19:28)
ar jau buvot šiandien  bigsmile.gif kuris tavasis?

Mano turbiut pats maziausias spirgas visoj grupej doh.gif Deividas - toks blondinukas biggrin.gif Bet maniskis buna tik nuo 10 iki 11-12 val. Dar neistempia daugiau doh.gif Ir taip jau aukletojos niekur nepleidzia, paskui lekia hihihi.gif Niu bet labai tikiuosi, kad kita savaitele, bent po pora valandu kasdien galesiu palikt, nes baisiai i sporta noriu per ta laika subegiot doh.gif

Dar noriu paklaust kiek lopseli maitinimu yra? Nes per ta valandele jis spejo ir pieno su sausainiais prigert ir obuoliuka sake valge, tai cia priespieciai ar kas buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rulete: 02 balandžio 2009 - 18:35
vaikučiai atsineša, tai priešpiečiams pasivaišina. šiaip tai pusryčiai, pietūs ir vakarienė, kiek žinau oficialūs. o pienuku vaišina ES - mūsų darželis projekte tokiame dalyvauja, kiek žinau. kasdien vaikučiai pienuką gauna šviežią.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 02, 19:46)
vaikučiai atsineša, tai priešpiečiams pasivaišina. šiaip tai pusryčiai, pietūs ir vakarienė, kiek žinau oficialūs. o pienuku vaišina ES - mūsų darželis projekte tokiame dalyvauja, kiek žinau. kasdien vaikučiai pienuką gauna šviežią.

Ak sitkaip, o as maniau, kad darzelis duoda doh.gif Vaje tai apvalge kazka mano biciukas doh.gif Nu nieko ryt tada ir as jam sausainiuku idesiu, gales kitus vaikiukus vaisint thumbup.gif O ten visokius galima, ar tik kokius paprastesnius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 19:53)
Ak sitkaip, o as maniau, kad darzelis duoda  doh.gif  Vaje tai apvalge kazka mano biciukas  doh.gif  Nu nieko ryt tada ir as jam sausainiuku idesiu, gales kitus vaikiukus vaisint  thumbup.gif  O ten visokius galima, ar tik kokius paprastesnius?  g.gif

aš tai klaikiai nepareiginga tuo klausimu blush2.gif labai retai kažką įdedu..o šiaip mums "eina" selgos sausainiukai, nešasi obuolius kiti, dar kažką panašaus. svarbu nelabai saldėsiai, nes paskui pietų špokai atsisako biggrin.gif kažko individualaus stengiuosi neduot, na kad pasiėmė sau vaikas ir čiaumos. juk kiti žiūrės ir norės.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 02, 19:58)
aš tai klaikiai nepareiginga tuo klausimu  blush2.gif labai retai kažką įdedu..o šiaip mums "eina" selgos sausainiukai, nešasi obuolius kiti, dar kažką panašaus. svarbu nelabai saldėsiai, nes paskui pietų špokai atsisako  biggrin.gif kažko individualaus stengiuosi neduot, na kad pasiėmė sau vaikas ir čiaumos. juk kiti žiūrės ir norės.

Tai tada ir as SELGOS sausainiuku pokeli idesiu, prie pienuko jie buna pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Ar yra lankanciu lopselio saules zuikuciu grupe??? Kokios tos grupes aukletojos ? Esu savo mazyli butent i ta grupe uzrasius, bet nezinau ar ten geriau a blogiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 02 balandžio 2009 - 19:04
QUOTE(keite @ 2009 04 02, 20:02)
Labukas  smile.gif Ar yra lankanciu lopselio saules zuikuciu grupe??? Kokios tos grupes aukletojos ? Esu savo mazyli butent i ta grupe uzrasius, bet nezinau ar ten geriau a blogiau  g.gif

Abi lopselio grupes geros ir aukletojos abieju puikios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 18:32)
Mano turbiut pats maziausias spirgas visoj grupej  doh.gif  Deividas - toks blondinukas  biggrin.gif  Bet maniskis buna tik nuo 10 iki 11-12 val. Dar neistempia daugiau  doh.gif  Ir taip jau aukletojos niekur nepleidzia, paskui lekia  hihihi.gif  Niu bet labai tikiuosi, kad kita savaitele, bent po pora valandu kasdien galesiu palikt, nes baisiai i sporta noriu per ta laika subegiot  doh.gif

maciau siandien taviski smile.gif tiksliau, aukletoja pasake, kad naujokeli turi. tai turbut jauniausias, bet snekus! saunuolis! maniske niekaip neprabyla darzely g.gif na, aukletojos sako, nera ko pergyvenat- viskas su laiku biggrin.gif
ai, ir ne i tema, bet negaliu nepasidalinti g.gif
http://beta.sveikasv...x?execution=e1s

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hela77: 02 balandžio 2009 - 21:30
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 21:05)
Abi lopselio grupes geros ir aukletojos abieju puikios  mirksiukas.gif

na tikiuosi smile.gif O siaip ir mes ruosiames i si darziuka eiti, tik mano subjektyvia nuomone labai didelis sio dazrelio minusas (kuris pastoviai man neduoda ramybes), tai yra, kad ziauriai perpildytos grupes doh.gif drauge veda i darzeli centre, tai sako 4-5 vaikai lopselyje, o darzelyje -apie 10 vaiku buna, o cia sake pavaduotoja nebuna tik maximum 5 vaiku is saraso, o siaip daugumoj visi eina g.gif Kazkaip nezinau, ar tai gerai vaikui, nors nepaisant to sis darzelis be galo populiarus smile.gif
Atsakyti