nu va o as nezinau ka daryti. musu eile jau ateis si rudeni, pernai nebuvo atejus, nes dabar lankom kita,ir as mastau ar palikt anam ar vest i sita. nes vasara mes lankem menesi ir sita darziuka. man sitas butu arti, o anas pesciam jau sudenga butu nueit su vaiku ziauriai. net nezinau ka daryt. bet bijau kad vaikas neuzprotestuotu rulete i kokia grupe eisit?
QUOTE(Gerbera @ 2009 04 02, 00:02)
nu va o as nezinau ka daryti. musu eile jau ateis si rudeni, pernai nebuvo atejus, nes dabar lankom kita,ir as mastau ar palikt anam ar vest i sita. nes vasara mes lankem menesi ir sita darziuka. man sitas butu arti, o anas pesciam jau sudenga butu nueit su vaiku ziauriai. net nezinau ka daryt. bet bijau kad vaikas neuzprotestuotu rulete i kokia grupe eisit?
Jau pratinames prie ziogeliu grupes Aukletojos viena uz kita fainesnes Bet jei jus eisit nuo rugsejo, tai jau eisit i darzelio grupe, o mes dar lopseliuki sedesim daugiau nei metus
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 19:27)
Jau pratinames prie ziogeliu grupes Aukletojos viena uz kita fainesnes
ar jau buvot šiandien kuris tavasis?
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 02, 19:28)
ar jau buvot šiandien kuris tavasis?
Mano turbiut pats maziausias spirgas visoj grupej Deividas - toks blondinukas Bet maniskis buna tik nuo 10 iki 11-12 val. Dar neistempia daugiau Ir taip jau aukletojos niekur nepleidzia, paskui lekia Niu bet labai tikiuosi, kad kita savaitele, bent po pora valandu kasdien galesiu palikt, nes baisiai i sporta noriu per ta laika subegiot
Dar noriu paklaust kiek lopseli maitinimu yra? Nes per ta valandele jis spejo ir pieno su sausainiais prigert ir obuoliuka sake valge, tai cia priespieciai ar kas buvo?
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 02, 19:46)
vaikučiai atsineša, tai priešpiečiams pasivaišina. šiaip tai pusryčiai, pietūs ir vakarienė, kiek žinau oficialūs. o pienuku vaišina ES - mūsų darželis projekte tokiame dalyvauja, kiek žinau. kasdien vaikučiai pienuką gauna šviežią.
Ak sitkaip, o as maniau, kad darzelis duoda Vaje tai apvalge kazka mano biciukas Nu nieko ryt tada ir as jam sausainiuku idesiu, gales kitus vaikiukus vaisint O ten visokius galima, ar tik kokius paprastesnius?
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 19:53)
Ak sitkaip, o as maniau, kad darzelis duoda Vaje tai apvalge kazka mano biciukas Nu nieko ryt tada ir as jam sausainiuku idesiu, gales kitus vaikiukus vaisint O ten visokius galima, ar tik kokius paprastesnius?
aš tai klaikiai nepareiginga tuo klausimu labai retai kažką įdedu..o šiaip mums "eina" selgos sausainiukai, nešasi obuolius kiti, dar kažką panašaus. svarbu nelabai saldėsiai, nes paskui pietų špokai atsisako kažko individualaus stengiuosi neduot, na kad pasiėmė sau vaikas ir čiaumos. juk kiti žiūrės ir norės.
QUOTE(Rucelie @ 2009 04 02, 19:58)
aš tai klaikiai nepareiginga tuo klausimu labai retai kažką įdedu..o šiaip mums "eina" selgos sausainiukai, nešasi obuolius kiti, dar kažką panašaus. svarbu nelabai saldėsiai, nes paskui pietų špokai atsisako kažko individualaus stengiuosi neduot, na kad pasiėmė sau vaikas ir čiaumos. juk kiti žiūrės ir norės.
Tai tada ir as SELGOS sausainiuku pokeli idesiu, prie pienuko jie buna pats tas
Labukas Ar yra lankanciu lopselio saules zuikuciu grupe??? Kokios tos grupes aukletojos ? Esu savo mazyli butent i ta grupe uzrasius, bet nezinau ar ten geriau a blogiau
QUOTE(keite @ 2009 04 02, 20:02)
Labukas Ar yra lankanciu lopselio saules zuikuciu grupe??? Kokios tos grupes aukletojos ? Esu savo mazyli butent i ta grupe uzrasius, bet nezinau ar ten geriau a blogiau
Abi lopselio grupes geros ir aukletojos abieju puikios
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 18:32)
Mano turbiut pats maziausias spirgas visoj grupej Deividas - toks blondinukas Bet maniskis buna tik nuo 10 iki 11-12 val. Dar neistempia daugiau Ir taip jau aukletojos niekur nepleidzia, paskui lekia Niu bet labai tikiuosi, kad kita savaitele, bent po pora valandu kasdien galesiu palikt, nes baisiai i sporta noriu per ta laika subegiot
maciau siandien taviski tiksliau, aukletoja pasake, kad naujokeli turi. tai turbut jauniausias, bet snekus! saunuolis! maniske niekaip neprabyla darzely na, aukletojos sako, nera ko pergyvenat- viskas su laiku
ai, ir ne i tema, bet negaliu nepasidalinti
http://beta.sveikasv...x?execution=e1s
QUOTE(Rulete @ 2009 04 02, 21:05)
Abi lopselio grupes geros ir aukletojos abieju puikios
na tikiuosi O siaip ir mes ruosiames i si darziuka eiti, tik mano subjektyvia nuomone labai didelis sio dazrelio minusas (kuris pastoviai man neduoda ramybes), tai yra, kad ziauriai perpildytos grupes drauge veda i darzeli centre, tai sako 4-5 vaikai lopselyje, o darzelyje -apie 10 vaiku buna, o cia sake pavaduotoja nebuna tik maximum 5 vaiku is saraso, o siaip daugumoj visi eina Kazkaip nezinau, ar tai gerai vaikui, nors nepaisant to sis darzelis be galo populiarus