N as galiu pasakyti savo paskutinius ispudzius seip pastoviai jau stengiuosi nereiksti savo nuomones.Kaskada atejom be desimties 9 ryto ,sake pusryciu nebus nes buvo anksciau,nei arbatos nieko nebegausim,na tiek to pamaniau.(kaska nupirkau parduotuveje , nes pries pusrycius geriame vaistukus)Kaskuria diena sake reikejo sedeti negalima buvo zaisti nes maziau vaikuciu ir zaislu imti negalima.Per svente vaikas sake ,kad pamirso pasakyti ,kad reikia vaisiu ir sake ka daryti ,nes man pasakyta ,kad as negaliu vaisintis todel ,kad pamirsau atsinesti (atsiprasom).Bet galiu pasakyti ,kad bendraujama labai negraziai su vaikais,nezinau kodel ta leidzia direktore ,netikiu ,kad niekas nezino. .Vaikai konfliktuoja ,graibaliojimaisi nesibaige tarp vaiku.Beje kas del 18 val as asmeniskai girdejau kaip sake ,kad vieni tevai pamirso ,kad turi vaikus
.Taip ,kad vieta mes butinai atlaisvinsim o seip ar taip einame kiek butina yra.Tiesiok galvoju ,kad tokiu elgesiu mus tevus uz durnelius laiko .Na o pazystamu vaikuciai eina i kita grupe tai jokiu panasiu dalyku nera.Man labai gaila ,kad toki pikti ir amzinai nepatenkinti zmones dirba ,nes manau tai atsiliepia ir paciu vaiku vaiku bendravime.As asmeniskai girdejau kaip snekama su jais ir drasiai galiu pasakyti ,kad tai labai negrazu...Cia maza dalis mano pastebejimu ,kas man atrodo keistai.O seip maniau ,kad ne is darzelio iseit turime o laikas butu su mumis elktis bent taip kaip reikalauja normos ribos ir tiek tikrai uzteks.Kalbejomes mes su ugdymo vadove ten kaskokia,bet as galvoju ,kad jiems norma yra.