QUOTE(snupe @ 2008 10 02, 22:42)
Betgi darželis dirba iki 19 valandos.
Ir net auklėtojos yra sakiusios, kad nesiverst tėvams per galvą ir nelėkt, jos bus tiek kiek priklauso. Nebent tik vaikučiui gali būti liūdnoka likti vienam.
O dėl tų kotletukų... gal jau baikim moterys koneveikti vienos kitas.
Šiandien per susirinkimą viską išaiškino, siūlė ateit paragaut, meniu paskaityt ir t.t. Tai jei yra dar klausimų, tai geriau nueti pas direktorę, tiesiai viską išsiklausynėti ir taip išspręsti problemą.
Geros dienos visoms
Na įsiterpsiu ir aš... kodėl iš karto pas direktorę... tik tiesioginis bendravimas su auklėtoja duos teigiamų rezultatų... juk Aušrinėje netgi labai skatinama aktyvus tėvų dalyvavimas darželio veikloje...Tie vaikščiojimai pas direktorę tik užgauna aulėtojas... Įsivaizduokite save jų vietoje... jei kiekvienas nepatenkintas klientas bėgtų skųstis direktoriui, užuot jums išsakęs savo susirūpinimą, o po to direktorius žinodamas tik vienos pusės nuomonę priimtų nemotyvuotus sprendimus ir tiesiog įsakymų forma nuleistų žemesniajam personalui... ar dėl to problema išnyktų, manau tik liktų nuoskaudos... jei manote, kad maistas prastas, tai užtenka ateiti pietų metu ir paskanauti... esmė visai ne tame ką duoda valgyti, o tame ką jūsų vaikas pripratęs valgyti namuose... mano dukra jau greitai bus 5 metai kaip lanko šį darželį... ir niekuo skųstis negalėčiau... iš meniu aš tiksliai galiu pasakyti ką ji tą dieną suvalgys, o ko ne... visada būna kas nors "valgomo", o trūkumą kompensuojam vakarienės metu
Mano akimis žiūrint maistas kaip už tokią kainą yra tikrai geras... net šiek tiek pagerėjęs, lyginant su tuo kas buvo prieš 2 metus...
Ir ačiū Dievui, kad darželiožuose nestovi greito maisto automatai su čipsais ir coca-cola
NESIPYKIM IR NEKRITIKUOKIM KITŲ, GERIAU PASIŽIŪRĖKIM Į SAVO ELGESĮ