as rengiu ir pedkelnes su sortais, nes nematau kito varianto, kasryta numaudinet ir virsutines kelnes (dzinsus ar dar kazkokias) ir pedkelnes, o vakare vel maut ir pedkelnes ir kelnes, perdauk laiko uzima, ir paciam vaikui nepatogu rengtis, vien tik su pedkelnem tai nee, tikrai jau geriau sortukus uzmaut. kaikas veda jau is namu su treninginem, man lauko ir namu ar darzelio rubai turibut ne tiepatys, pirmiausia ziuriu i vaiko patoguma darzelij, o paskui i grozi, ir jei grazei suderini pedkelnes sortukus ir bliuskute visai nieko ziurisi, mes daznai bunam pagirti aukletoju
Aš irgi maunu pėdkelnės+šortai, nors man nelabai patinka toks derinukas,bet vis geriau nei numovinėt kelnes,paskui pėdkelnes,tada vėl kelnes maut
As rengiu dzinsiukais ar velvetukais bet darzelyje permaunu treningais nes vaikui patogiau
dažniausiai treningiukais minkštais. O šiaip tai kaip kopūstėlį prirengdavau, kad būtų ką nusivilkti jei per šilta.
QUOTE(Pinkee @ 2011 12 04, 13:39)
Aš irgi maunu pėdkelnės+šortai, nors man nelabai patinka toks derinukas,bet vis geriau nei numovinėt kelnes,paskui pėdkelnes,tada vėl kelnes maut
mes taip pat
O man visai nieko pedkelnes su sortukais, ypac jei dar kokios grazios, paderintos prie marskineliu ar sortuku. nieko negrazaus nematau. zinoma, jei aprengsi vaika bet kokiais rubais, tai menkas grozis, bet jei paderini grazu, o svarbiausiai patogu.
Vasarą tai su šortukais ar treningiukais (labai retai kada su džiniukais) ir maikutė ar bliuzonas, priklausomai nuo sezono. O dėl to visų taip pamėgto derinuko - šortukai+pėdkelnės, tai jau tegul atleidžia man mamos, bet man tai grynas tarybinių lakų palikimas
Su sortukais dabar kadangi vasara, o jei vesoka, tada treningiukai, labai retai buna su dzinsais. Kazkaip neisivazduoju vaiko su sortais ir pedkelnem, bet gal ir nieko
mums tai patogiausias variantas sortai ir pedkelnes ziema, tada lauko kelnes galima ant tu sortu mautis, o vaikams gi labai svarbu kuo maziau persirenginejimu o jei butu grupeje ilgomis kelnemis, tai tektu laukui arba pedkelnes arba kalconus mautis (beje, vel gal kam su tarybu laikais asocijuosis, bet tos apatines kelnes tikrai labai geras dalykas, dabar vaikis paauges, tai jau gal pedkelniu po truputi atsikratinesim ) nuo pavasario tai grupeje kojinytes ir sortai, laukui treningai ir kojinytes.
kuo vaiksto apsiave vaikuciai darzelyje?ir gal yra kazkoks sarasiukas ka reikia tureti?rubai, batukai, sporto apranga, pizamos ar pan.?
sveikos, sakykit ar esat kas pirkusios tokias tapkutes į darželį? Kažin ar patogios būtų?