Maniškis karštakraujis, tad vesdama į darželį neprirengiu. Apvelku berankovius apatinius marškinėlius ir viršutinius marškinėlius bei treningines kelnes ar plono džinso kelnes su guma. Rytai vėsoki, tad apmaunu pėdkelnes, kurias darželyje nuvelku. Kai vaikai eina į lauką, maniškis eina be pėdkelnių. Tik su kojinytėmis ir kelnėmis. Dabar dienos šiltos, tad vaikui tikrai nešalta. Tuo labiau, kad lauke ramiai nestovi- nuolat laksto.
Pasisakysiu ir as
Esu uz treningus, ypac sukomplektuotus, man taip graziau ir tvarkingiau, tiesa pati ne visada jau taip vedu Prasidejus vesesniems orams neskubejau det pedkelniu tai aukletojos uzsimine, kad jau reiketu, tai dabar po treninginem dar ir pedkelnes buna, neskubejau ir apatiniu maikuciu keist is berankoviu i ilgom rankovem, bet kai radau nenurengta pyzama - supratau kad jau reikia, tai dabar taip ir rengiu, nezinau ar per siltai, nematau kokia veikla, ar nurengia susilus ar ir prakaituoja, bet sergam tai kas antra savaite, aisku tema ne apie tai, bet jau ieskau nuo ko mus tie vyrusai vis gaudo
Tai jei griztant prie temos, man tik TRENINGAI
Esu uz treningus, ypac sukomplektuotus, man taip graziau ir tvarkingiau, tiesa pati ne visada jau taip vedu Prasidejus vesesniems orams neskubejau det pedkelniu tai aukletojos uzsimine, kad jau reiketu, tai dabar po treninginem dar ir pedkelnes buna, neskubejau ir apatiniu maikuciu keist is berankoviu i ilgom rankovem, bet kai radau nenurengta pyzama - supratau kad jau reikia, tai dabar taip ir rengiu, nezinau ar per siltai, nematau kokia veikla, ar nurengia susilus ar ir prakaituoja, bet sergam tai kas antra savaite, aisku tema ne apie tai, bet jau ieskau nuo ko mus tie vyrusai vis gaudo
Tai jei griztant prie temos, man tik TRENINGAI
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 11 08, 11:47)
O su šortais ir pėdkelnėm niekada neleidžiu. [/i]
Šis variantas ir man nepatinka. Nežinau kodėl, bet man labai negražu taip aprengti berniukai.
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 08, 18:42)
Šis variantas ir man nepatinka. Nežinau kodėl, bet man labai negražu taip aprengti berniukai.
man irgi nelabai gražu, bet kad nieko patogesnio lopšelinukui nesugalvojau. Vyresni patys gali persimauti, o dvimetis žiopliukas dar nemoka pats persimaut pėdkelnių. Į lauką po kelnytėmis reikia pamauti pėdkelnes, o grupėje su pėdkelnėmis ir treninginėmis (tegul ir plonomis) kelnytėmis tikrai per šilta. Tai ant pėdkelnių maunu plonus vasarinius šortukus/bridžiukus (tokius iki kelių).
Dar masčiau variantą, kad mauti kojines iki kelių ir treningines kelnytes kur klešnių apačia paraukta ar mankietukas yra. Tai žiemą ant tokių kombinės kelnės telpa. Bet kai orai tokie kaip dabar, tai kombinių kelnių dar nereikia, o po į lauką skirtais džinsiukais ar velvetukais pėdkelnių reikia.
QUOTE(Nuska @ 2011 11 09, 10:26)
Dar masčiau variantą, kad mauti kojines iki kelių ir treningines kelnytes kur klešnių apačia paraukta ar mankietukas yra.
Kad kojinytės iki kelių nelabai laikosi, apsmunka, todėl irgi nepraktiškos lopšelinukams. Mano berniukai taip pat darželio žiemas atvaikščiojo su pėdkelnėmis ir šortukais. Šortukus rinkau ne vasarinius, o džinso, storesnio trikotažo, ar šiaip storesnės medžiagos, todėl atrodė tikrai ne prasčiau, nei treninguoti jų bendraamžiai.
Mes tai ant pėdkelnių maunam treningines kelnes. Kartais vietoj pėdkelnių maunam tokius ale kalsonus, pėkelnės be pėdų. Tada jau treningines kelnes maunam and nuogų kojinių. Nes tuos kalsonus vaikas eidamas į lauką moka užsimauti.
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 08, 18:42)
Mergaitėm vat kitaip. Jok ir sijonėlis ir šortai ant pėdkelnių gražu, o savo berniuko šitaip rengt tai
treningines, lengvos plonos kelnytes, plonas dzemperiukas ir po apacia balta apatine maikute
Sveikutes,
As irgi susiduriau su dilema, kaip rengti 2 metu berniuka lopselyje ziema..iki siol kaip ir namie dedavomes kokias grazesnes pedkelnes..bet siandien aukletoja pareplikavo, kad gal jus jam kokius sortukus uzdekit..nu bet man pedkelnes ir sortukai visai be rysio, o ant pedkelniu mauti kelnytes kokias per silta..nu bet kiek jus skaitau, tai su pedkelnem irgi negrazu..bet kaip patogu !!! Itariu, kad siemet liksiu tik prie pedkelniu, o jau kitais mokslo metais pedkelniu teks atsisakyt ir kiekviena diena pasikeist pedkelnes i kojinytes + patogios kelnytes (treningai irgi nepatinka)..na o siuos mokslo metus tegul dar pabuna su graziom pedkelnem, kol dar nedidelis vyrukas Neuzilgo ateis pavasaris ir nebereikes tu pedkelniu isvis
As irgi susiduriau su dilema, kaip rengti 2 metu berniuka lopselyje ziema..iki siol kaip ir namie dedavomes kokias grazesnes pedkelnes..bet siandien aukletoja pareplikavo, kad gal jus jam kokius sortukus uzdekit..nu bet man pedkelnes ir sortukai visai be rysio, o ant pedkelniu mauti kelnytes kokias per silta..nu bet kiek jus skaitau, tai su pedkelnem irgi negrazu..bet kaip patogu !!! Itariu, kad siemet liksiu tik prie pedkelniu, o jau kitais mokslo metais pedkelniu teks atsisakyt ir kiekviena diena pasikeist pedkelnes i kojinytes + patogios kelnytes (treningai irgi nepatinka)..na o siuos mokslo metus tegul dar pabuna su graziom pedkelnem, kol dar nedidelis vyrukas Neuzilgo ateis pavasaris ir nebereikes tu pedkelniu isvis
vien su pėdkelnėm daržely tai tikrai nelabai
QUOTE(Isila @ 2011 12 01, 01:02)
vien su pėdkelnėm daržely tai tikrai nelabai
Sitas variantas mano nuomone daug blogesnis uz pedkeliu ir sortuku derini, kuris jau kaip ir darzeline uniforma nuo senuju laiku likusi Pastebejau, kad musu grupeje tiek pernai, tiek siemet 90 proc. berniuku tik taip ir aprengti