QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 06 06, 14:29)
Na mano berniukas va is lopselinuku perejo i darzelinukus,tai mes ziema po kelnem,dzinsais,ar treninginem dedavome pedkelnes ir niekas nesusildavo kad ziema be pedkelniu eit i darziuka,o aprengti aukletojos aprengia tuos vaikus ir nereikia cia rasyti kad joms aprengti vaikus labai jau sunku(na pas mus darziuke vaikai eidavo miegoti nusirengia viska lieka su triusikeliais ir maikyte o atsikelia ir apsirengia ir aukletojos rengia).
Tad va o pavasari kai pradeda tik gereti oras pradeda vesti su pedkelnem ir sortukais bet man negrazu(jau rasiau cia pasikartoju)......
Tad va o pavasari kai pradeda tik gereti oras pradeda vesti su pedkelnem ir sortukais bet man negrazu(jau rasiau cia pasikartoju)......
Jūs galit kalbėt tik apie savo darželį, ar sunku ir ar auklėtojos perrenginėja vaikus, pas mus per susirinkimą buvo pasakyta MES NESPĖSIM VISŲ PERRENGINĖT,taip kad rašau kaip yra, o ar miega su pėdkelnėm matyt priklauso nuo darželio šildymo, pas mus karšta nebūdavo. Sportavimui sakė atnešt kelnes ir sportinius batukus, bet nei karto nebuvo persirengę Beje, jei jau apie auklėtojas kalbant, viena net lauke nesugebėdavo nurengt vaikams striukių, rasdavau dieną lauke visą šlapią, aprengtą taip kaip atvedėm ryte , o pavasarį rytai dar gerokai šalti... kai šalia kitų grupių vaikai siausdavo striukytes ant suoliuko susidėję, taip kad visokių auklėtojų yra, čia jau kaip kam pasisekė