Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo rengiate berniukus į darželį

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 06 06, 14:29)
Na mano berniukas va is lopselinuku perejo i darzelinukus,tai mes ziema po kelnem,dzinsais,ar treninginem dedavome pedkelnes ir niekas nesusildavo kad ziema be pedkelniu eit i darziuka,o aprengti aukletojos aprengia tuos vaikus ir nereikia cia rasyti kad joms aprengti vaikus labai jau sunku(na pas mus darziuke vaikai eidavo miegoti nusirengia viska lieka su triusikeliais ir maikyte o atsikelia ir apsirengia ir aukletojos rengia).
Tad va o pavasari kai pradeda tik gereti oras pradeda vesti su pedkelnem ir sortukais bet man negrazu(jau rasiau cia pasikartoju)......

Jūs galit kalbėt tik apie savo darželį, ar sunku ir ar auklėtojos perrenginėja vaikus, pas mus per susirinkimą buvo pasakyta MES NESPĖSIM VISŲ PERRENGINĖT,taip kad rašau kaip yra, o ar miega su pėdkelnėm matyt priklauso nuo darželio šildymo, pas mus karšta nebūdavo. Sportavimui sakė atnešt kelnes ir sportinius batukus, bet nei karto nebuvo persirengę schmoll.gif Beje, jei jau apie auklėtojas kalbant, viena net lauke nesugebėdavo nurengt vaikams striukių, rasdavau dieną lauke visą šlapią, aprengtą taip kaip atvedėm ryte doh.gif , o pavasarį rytai dar gerokai šalti... kai šalia kitų grupių vaikai siausdavo striukytes ant suoliuko susidėję, taip kad visokių auklėtojų yra, čia jau kaip kam pasisekė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 06 06, 17:42)
Jūs galit kalbėt tik apie savo darželį, ar sunku ir ar auklėtojos perrenginėja vaikus, pas mus per susirinkimą buvo pasakyta MES NESPĖSIM VISŲ PERRENGINĖT,taip kad rašau kaip yra, o ar miega su pėdkelnėm matyt priklauso nuo darželio šildymo, pas mus karšta nebūdavo. Sportavimui sakė atnešt kelnes ir sportinius batukus, bet nei karto nebuvo persirengę  schmoll.gif Beje, jei jau apie auklėtojas kalbant, viena net lauke nesugebėdavo nurengt vaikams striukių, rasdavau dieną lauke visą šlapią, aprengtą taip kaip atvedėm ryte doh.gif , o pavasarį rytai dar gerokai šalti... kai šalia kitų grupių vaikai siausdavo striukytes ant suoliuko susidėję, taip kad visokių auklėtojų yra, čia jau kaip kam pasisekė  4u.gif

Na as nesigincysiu ir tikrai nekisiu savo nuomones nes cia tema kuo mes rengiame savo vaikus i darzeli,visokiu darzeliu yra kaip ir aukletoju,mes savo darzeliu esame super thumbup.gif patenkinti ir niekuomet as jo nekeisciau i kita...... mirksiukas.gif
O vaikus reikia rengti kad pats vaikas daugiau sugebetu,kelnes su guma,batukai su lipuskem,tada vaikas gali pats nubeges nusimauti kelnytes ar uzsideti batukus.....
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2009 04 08, 11:32)
As velku arba treningines kelnes arba dzinsiukai su guma. Pats vaikas nori rengtis savarankiskai, o ne prasinet aukletoju, kad padetu klyna uzsisegt  schmoll.gif Taip pat jokiu batu su raistukais, jei pats nemoki ristis. Tik su "lipukais". Ir marskinukai nelabai pageidaujami. Nebent kokia svente, tada papuosiu. Ir aukletojos padeda apsiregt.
Ziema dejau pedkelnes + tamsus sortukai. Einant i lauka sortus nusiima ir uzsideda siltesnes kelnes. Kai orai atsilo ir nebereik pasivilkt pedkelniu, grupeje buna su plonais terningiukais, kuriuos taip pat persirengia einant i lauka. Nes jei smelyje isitrina, tai nebus su tom paciom ir grupeje.

Manau, reikia vaiką rengti taip, kad jam būtų patogu žaisti ir pats galėtų apsirengti. Aš rengiu treningučius, nes džinsų pats dar neapsimana, gal kai bus didesnis ir džinsus mausiu. Dabar grupėje su šortukais, o lauke, jeigu šilta su šortukais, o kai vėsiau su treninginėmis kelnėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2008 10 22, 15:41)
Na aš saviški taip ir aprengiu i grupe su pėdkelnėm ir šortais. ir patogu vaikui. thumbup.gif  ir mačiau daugelis mamų taip savo berniukus palieka

LABAI PAPRASTA IR PATOGU thumbup.gif
as tai saviski tik su petkelnemis +maikyte plonesne leidziu ziema,nes grupeja labai silta doh.gif
Atsakyti
Maniškis jau daržėlietis, bet visad stengiuos rengt taip, kad neprireiktų pagalbos į tuoletą nuėjus prašyt. Manau, kad jau geraiu tegul eina su treningais ir taip kaunietišką įvaizdį formuoja, nei kad su šustrais džinsais stresuos į WC eidamas.
Stengiuos, kad būtų patogu. Batus pirkdama taip pat į patogumą atsižvelgiu.

Ir man visai tas pats, kaip kiti vaikai rengiami grupėj, ar tai labai prabangiai, ar tai labai prastai, aš rengiu taip kaip man patogu, ir nesuku galvos ką kiti pagalvos. Man svarbiausia, kad mano vaikas į darželį ateitų švarus ir tvarkingas, ir kad kiti šalia tokie būtų.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 06 13, 20:13)
Maniškis jau daržėlietis, bet visad stengiuos rengt taip, kad neprireiktų pagalbos į tuoletą nuėjus prašyt. Manau, kad jau geraiu tegul eina su treningais  ir taip kaunietišką įvaizdį formuoja, nei kad su šustrais džinsais stresuos į WC eidamas.
Stengiuos, kad būtų patogu. Batus pirkdama taip pat į patogumą atsižvelgiu.

Ir man visai tas pats, kaip kiti vaikai rengiami grupėj, ar tai labai prabangiai, ar tai labai prastai, aš rengiu taip kaip man patogu, ir nesuku galvos ką kiti pagalvos. Man svarbiausia, kad mano vaikas į darželį ateitų švarus ir tvarkingas, ir kad kiti šalia tokie būtų.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sis pasisakymas man labai patiko-isties lai ateina svarus ir tvarkingi o kaip aprengti cia kiekvienos mamos ar tecio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 06 18, 23:13)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sis pasisakymas man labai patiko-isties lai ateina svarus ir tvarkingi o kaip aprengti cia kiekvienos mamos ar tecio reikalas.

mirksiukas.gif As taip pat uz tokia nuomone svarbu kad svarus ir tvarkingas. Tik va turiu maza problemele, vaikas megsta rengtis viska viena spalva(nuo triusikeliu iki megstuku) rolleyes.gif Siandien isejo visas (beveik), raudonas biggrin.gif Ar kam nors dar taip buna? smile.gif
Atsakyti
Ir is tikruju labai puost vaiko nereikia nes tik rubeliu gadinimas,nes juk darziuke paiso,lipdo,pats valgo oi kiek bliuskeliu ir maikuciu neissiskalbia,bet manyciau visos paskaiciusios padarysim isvadas svarbu svarus,tvarkingas vaikas...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 22 birželio 2009 - 21:35
vienareikšmiškai su treningu, manau nėra patogiau, nevaržo vaiko judesių, gali pats nusimauti apsimauti kai reikalus atlieka, dabar žiemą vedu su pedkelnėm po apačia, bet atvedus pedkelnes nuimu palieku tik su treninginėm nes labai šilta grupėje.
Atsakyti
Pas mus darzelyje tikrai siltai, tai stengiuosi vaiko neprirengti, nes maniskis dar ir judrus vaikas. Taigi grupeje siuo metu laiku buna su pedkelnem ir sortukais, i lauka persimauna kelnemis. O pietu miegui pas mus privalomos pizamos ir tikrai aukletojos apdeda maziams apsirengti, dar nemaciau, kad kuris sedetu ir verkslentu del pagalbos trukumo. Aisku reikia ir vaika protingai aprengti, be visokiu ale madingu "navarotu", kur ir pacios motinos daug laiko uzgaista kol savo dziaugsma aprengia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_zalia: 03 lapkričio 2011 - 12:49
vasara su treningais, o ką daryti žiemą? juk po treningais uždėjus pedkelnes-bus per šilta, o jei nuiminėsiu pėdkelnes, tai bus daug vargo auklėtojoms kada reiks vesti į lauką, tai gal ant pėdkelnių mauti šortukus? bet negaunu pirkti tinkamų, vasariniai juokingai atrodys. Tad nebežinau ką daryti, norint palengvinti auklėtojų darbą.
Atsakyti
Man didesne dilema, kai virsutine dali reikia rengt biggrin.gif Rengiu berankove maikute, golfuka ir plona medvilnini megztuka-per silta(tiesa, salta ziema pats tas). Rengiu maikute, ant virsaus bliuzona- vesoka doh.gif
O siuo metu grupej tai su sortukais ir pedkelnem buna, tik kai i lauka eina- kelnes uzsimauna.
Treningines kelnytes pas mus "einamiausios" ankstyva rudeni ir velyva pavasari smile.gif
Atsakyti