Aprile, 05 Bir 2009 - 09:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
O man juokinga tokios kalbos sory

Tai tu skaniai pasijuok ir vitaminą C pasigamink

Prašom prašom, galite mane taip padaryti

Aprile, 05 Bir 2009 - 09:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
O man juokinga tokios kalbos sory
AgnePagne, 05 Bir 2009 - 08:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Tai tu skaniai pasijuok ir vitaminą C pasigamink
Tau bet koks apie gerą skonį išmanantis žmogus pasakytų, kad šortai ant pėdkelnių yra
Tos jūsų taip mėgstamos pėdkelnės kur kas labiau erziną vaikų odelę, nei taip jūsų išpeikti džinsai. Mano sūnus mielai jos dedasi ir auklėtojos nė sykio nepaminėjo, kad džinsai yra blogis. Pasiunčiau šitą temą savo draugėms. Tai mes smagiai iš jūsų pasijuokėme, kaip mamos savo vaikus tipo nekankina
![]()
Prašom prašom, galite mane taip padarytiAš vis tiek laikysiuosi savo nuomonės, kad šortai ant pėdkelnių yra sovietinė atgyvena, o džinsai ne veltui yra tooooookie populiarūs globaliai
ingusetija, 05 Bir 2009 - 11:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
mano berniukas tai labai nemegsta buti su pedkelnem, visaip ikalbinejom grupej ziema buti. bet jam patogiausia svelniom treninginem kelnytem ir kojinem. man irgi nepatiktu, kad su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu
![]()
o virsutinis rubelis tai tik viena maikute ilgom rankovem, pavasari trumpom. man baisu ziureti, kaip kiti vaikiukai buna grupej golfom, lemenem, megztiniais prirenkti. aukletojos visu negali suziureti, patys jei nepasako kad per karsta tai ir kencia visa diena.
AgnePagne, 04 Bir 2009 - 22:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Man irgi negražu
Labai jau sovetiniu palikimu dvelkia. Ir neskoninga labai
meganija, 05 Bir 2009 - 11:40, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Tai nereikia vaiko rengti belekaip ir neatrodys kaip is sovietiniu laiku uzsilikes
O Jums ir dzinsiniai sortai atrodo kaip is sovietiniu laiku ? aiskus ,kad klaikiai atrodo pedkelnes zalios spalvos,sortai su bumbuliukais vasariniai, bliuskute kokia dryzuota
mes i darzeli jau perkames rubelius,tai derinam spalvytes ir t.t Jei nemokate vaiku skoningai rengti tai ir su dzinsais atrodys kaip is kaimo gludumos
![]()
Ir nesupratau kodel pedkelnes vaiko oda erzinanereik deti sintetikos kurias perka uz 3-7lt
![]()
Papildyta:
QUOTE(ingusetija @ 2009 06 05, 10:45)
su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu
Nezinau kaip kituose darzeliuose,bet pas mus su pedkelnem miegoti vaikai neina,turi pizamytes.
ingusetija, 05 Bir 2009 - 10:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu![]()
AgnePagne, 05 Bir 2009 - 13:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Oho, net nežinojau, kad aš neskoningai savo vaiką rengiu
Mano vaikas visada aprengtas net labai madingai ir skoningai
O šortus aš dedu jam tik kai jau nebereikia pėdkelnių. Be sintetikos pėdkelnes rasti yra sudėtinga, o jei jos ir be jokios sintetikos, tai būna tokio kietumo, kad gali ir žaizdas pritrinti.
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”