Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo rengiate berniukus į darželį

QUOTE(Aprile @ 2009 06 05, 09:19)
O man juokinga tokios kalbos sory mirksiukas.gif

Tai tu skaniai pasijuok ir vitaminą C pasigamink lotuliukas.gif Tau bet koks apie gerą skonį išmanantis žmogus pasakytų, kad šortai ant pėdkelnių yra doh.gif Tos jūsų taip mėgstamos pėdkelnės kur kas labiau erziną vaikų odelę, nei taip jūsų išpeikti džinsai. Mano sūnus mielai jos dedasi ir auklėtojos nė sykio nepaminėjo, kad džinsai yra blogis. Pasiunčiau šitą temą savo draugėms. Tai mes smagiai iš jūsų pasijuokėme, kaip mamos savo vaikus tipo nekankina smile.gif

Prašom prašom, galite mane taip padaryti pomidorai2.gif Aš vis tiek laikysiuosi savo nuomonės, kad šortai ant pėdkelnių yra sovietinė atgyvena, o džinsai ne veltui yra tooooookie populiarūs globaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2009 06 05, 08:46)
Tai tu skaniai pasijuok ir vitaminą C pasigamink lotuliukas.gif Tau bet koks apie  gerą skonį išmanantis žmogus pasakytų, kad šortai ant pėdkelnių yra  doh.gif Tos jūsų taip mėgstamos pėdkelnės kur kas labiau erziną vaikų odelę, nei taip jūsų išpeikti džinsai. Mano sūnus mielai jos dedasi ir auklėtojos nė sykio nepaminėjo, kad džinsai yra blogis. Pasiunčiau šitą temą savo draugėms. Tai mes smagiai iš jūsų pasijuokėme, kaip mamos savo vaikus tipo nekankina  smile.gif

Prašom prašom, galite mane taip padaryti  pomidorai2.gif Aš vis tiek laikysiuosi savo nuomonės, kad šortai ant pėdkelnių yra sovietinė atgyvena, o džinsai ne veltui yra tooooookie populiarūs globaliai  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano berniukas tai labai nemegsta buti su pedkelnem, visaip ikalbinejom grupej ziema buti. bet jam patogiausia svelniom treninginem kelnytem ir kojinem. man irgi nepatiktu, kad su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu doh.gif
o virsutinis rubelis tai tik viena maikute ilgom rankovem, pavasari trumpom. man baisu ziureti, kaip kiti vaikiukai buna grupej golfom, lemenem, megztiniais prirenkti. aukletojos visu negali suziureti, patys jei nepasako kad per karsta tai ir kencia visa diena. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusetija @ 2009 06 05, 11:45)
mano berniukas tai labai nemegsta buti su pedkelnem, visaip ikalbinejom grupej ziema buti. bet jam patogiausia svelniom treninginem kelnytem ir kojinem. man irgi nepatiktu, kad su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu  doh.gif
o virsutinis rubelis tai tik viena maikute ilgom rankovem, pavasari trumpom. man baisu ziureti, kaip kiti vaikiukai buna grupej golfom, lemenem, megztiniais prirenkti. aukletojos visu negali suziureti, patys jei nepasako kad per karsta tai ir kencia visa diena. verysad.gif

Ot gerbiu nuomonę thumbup.gif Niekada nesuvokiau ir nesuvoksiu, kam tuos vaikus kutuloti kaip meškinus Ašigalyje doh.gif Jie dūksta, lekia, verčiasi per galvą. Paskui serga tokie lepšiai. Viešpatie, kiek man yra tekę matyti, kad motinos savo kūdikius vidurvasaryje su vilnonėmis kojinėmis vežiojasi doh.gif Pabandytų sau jas užsidėti ir pabūti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2009 06 04, 22:44)
Man irgi negražu  schmoll.gif Labai jau sovetiniu palikimu dvelkia. Ir neskoninga labai  schmoll.gif

Tai nereikia vaiko rengti belekaip ir neatrodys kaip is sovietiniu laiku uzsilikes biggrin.gif O Jums ir dzinsiniai sortai atrodo kaip is sovietiniu laiku ? aiskus ,kad klaikiai atrodo pedkelnes zalios spalvos,sortai su bumbuliukais vasariniai, bliuskute kokia dryzuota mirksiukas.gif mes i darzeli jau perkames rubelius,tai derinam spalvytes ir t.t Jei nemokate vaiku skoningai rengti tai ir su dzinsais atrodys kaip is kaimo gludumos tongue.gif
Ir nesupratau kodel pedkelnes vaiko oda erzina g.gif nereik deti sintetikos kurias perka uz 3-7lt schmoll.gif

Papildyta:
[quote=ingusetija,2009 06 05, 10:45]
su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu doh.gif

Nezinau kaip kituose darzeliuose,bet pas mus su pedkelnem miegoti vaikai neina,turi pizamytes.
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 06 05, 11:40)
Tai nereikia vaiko rengti belekaip ir neatrodys kaip is sovietiniu laiku uzsilikes  biggrin.gif O Jums ir dzinsiniai sortai atrodo kaip is sovietiniu laiku  ?  aiskus ,kad klaikiai atrodo pedkelnes zalios spalvos,sortai su bumbuliukais vasariniai, bliuskute kokia dryzuota  mirksiukas.gif mes i darzeli jau perkames rubelius,tai derinam spalvytes ir t.t Jei nemokate vaiku skoningai rengti tai ir su dzinsais atrodys kaip is kaimo gludumos  tongue.gif
Ir nesupratau kodel pedkelnes vaiko oda erzina  g.gif  nereik deti sintetikos kurias perka uz 3-7lt  schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusetija @ 2009 06 05, 10:45)

su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu  doh.gif

Nezinau kaip kituose darzeliuose,bet pas mus su pedkelnem miegoti vaikai neina,turi pizamytes.

drinks_cheers.gif Aš irgi jau pradedu ruošti daržiukui. Turim mes šortuku, kaprių bridžiukų nemažai man labai gražu berniukam. Visokeusiu turim nuo džinsinių, lininių iki medvilninių. Ir tikrai nesureikšminsiu jai daržiukį uždėsiu ir šortukus smile.gif Pirksim medvilniniu kelnyčių ale treningiukai. Manau išsiversim be džinsinių kelnyčių g.gif
Kuom renkt rugsėjo pirmąją bigsmile.gif juk tik valanda pabus ten galvojau jai šilta dėčeu baltus lininius marškinukus trumpom rankovytėm g.gif
Ar verta puošt mažiuką pirmą dieną daržiukyje 4u.gif bet jai pusryčeus net neįsivaizduoju ištiesų tos pirmosios dienos tai jau baltiem marškinėliam amen lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 05 birželio 2009 - 12:38
[quote=meganija,2009 06 05, 12:40]
Tai nereikia vaiko rengti belekaip ir neatrodys kaip is sovietiniu laiku uzsilikes biggrin.gif O Jums ir dzinsiniai sortai atrodo kaip is sovietiniu laiku ? aiskus ,kad klaikiai atrodo pedkelnes zalios spalvos,sortai su bumbuliukais vasariniai, bliuskute kokia dryzuota mirksiukas.gif mes i darzeli jau perkames rubelius,tai derinam spalvytes ir t.t Jei nemokate vaiku skoningai rengti tai ir su dzinsais atrodys kaip is kaimo gludumos tongue.gif
Ir nesupratau kodel pedkelnes vaiko oda erzina g.gif nereik deti sintetikos kurias perka uz 3-7lt schmoll.gif
Papildyta:
[quote=ingusetija,2009 06 05, 10:45]
su tom paciom pedkelnem ir grupej ir lauke, ir dar miegoti eitu doh.gif

[/quote]

Oho, net nežinojau, kad aš neskoningai savo vaiką rengiu lotuliukas.gif Mano vaikas visada aprengtas net labai madingai ir skoningai smile.gif O šortus aš dedu jam tik kai jau nebereikia pėdkelnių. Be sintetikos pėdkelnes rasti yra sudėtinga, o jei jos ir be jokios sintetikos, tai būna tokio kietumo, kad gali ir žaizdas pritrinti.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2009 06 05, 13:46)
Oho, net nežinojau, kad aš neskoningai savo vaiką rengiu  lotuliukas.gif Mano vaikas visada aprengtas net labai madingai ir skoningai smile.gif O šortus aš dedu jam tik kai jau nebereikia pėdkelnių. Be sintetikos pėdkelnes rasti yra sudėtinga, o jei jos ir be jokios sintetikos, tai būna tokio kietumo, kad gali ir žaizdas pritrinti.

O ar as parasiau,kad butent AgnePagne neskoningai rengia savo vaika? mirksiukas.gif

Atsakyti
Oho kokia diskusija biggrin.gif
O aš prieš metus susitarus dėl vaiko darželio galvojau tik kaip visiems nusiteikti, kad nebūtų daug ašarų, o apie rūbus visai nesukau galvos, gi pilna spinta... nesupratinga mama doh.gif pasirodo vos ne pusė netinkami schmoll.gif g.gif
Taigi megztukai TIK su užtrauktukais, kelnės TIK ant gumos, batai TIK su lipukais... ir teko varyt pirkt pėdkelnių, kai rudenį auklėtoja tokiu graudžiu veideliu pasakė "žinot, pas mus nešilta grupėj, gaila žiūrėt, kai nuogom kojom miegot eina..." doh.gif nes matote jos nesivargina perrenginėdamos pižamas ar kelnes į lauką, permaži tipo kad visiem suspėtum padėt g.gif aš dar bandžiau sakyt, kad pati be pėdkelių vaikštau, tai nemanau kad ir vaikui reik, bet supratau, kad TEKS įsigyti pėdkelnes, kurių iki tol gal turėjom kokias 5 nuo gimimo unsure.gif , nes kažaip man jų visai nereikėjo ir gerai AgnePagne rašė, arba kaulinės arba sintetika, ir kam tų aptemtų rūbų, man jie judesius varžo labiau nei minkštutis džinsas mirksiukas.gif bet ką padarysi, darželyje yra sava tvarka ir tenka taikytis smile.gif be to šiai vasarai turim užduotį - išmokt visiškai savarankiškai apsirengti, kad nebekiltų bėdos kaip šiemet thumbup.gif
Dar su vyru juokėmės, va iš kur kauniečiai treninginiai, nuo darželio pripranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pastangos formuoti teisingą požiūrį į rubus atidedamos... iki mokyklos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir as prisijungsiu prie jusu diskusiju apie apranga darziuke,mes jau kaip visi metai einam i ji ir niekad net neiskilo klausimai kaip rengti vaika g.gif ,grupeje vaiku ivairiai aprengtu ir manyciau taip ka turi mamytes ta ir rengia mirksiukas.gif Aisku as rengdama savo vaika atkreipiu demesi i tai koks oras,ir kad vaikui butu patogu nubegti i tuoleta ir paciam nusiimti kelnytes.Tad rengiu sportines kelnes,dzinsus su guma,o jau kaip karsta ir sortukus.
Ziema aisku po kelnem ir pedkelnes o kai tik atsyla jokiu pedkelniu-kojinytes.
Ant pedkelniu sortukai ir man nelabai patinka bet ne man teisti ir ne man savo nuomone kisti kitam zmogui kaip kam patinka taip tas ir rengia vaika mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus darziuke ziema laaabai silta,jei mausiu pedkelnes ir kelnytes treningines ar dzinsiukus,vaikas ziauriai susils.Aukletojos yra pasakiusios,kad nepermauti jokiu kojinyciu nes kai eina vaikai i lauka ir taip juos sunku aprengti o dar jei ir pedkelnes reiks deti pusei grupes doh.gif Tai va iseitis pedkelnes ir sortukai.As cia rasau apie lopselinukus,o kai vaikai jau didesni ir moka patys persirengineti tai zinoma gali vaikas ir su kojinytem buti ir t.t
Atsakyti
Na mano berniukas va is lopselinuku perejo i darzelinukus,tai mes ziema po kelnem,dzinsais,ar treninginem dedavome pedkelnes ir niekas nesusildavo kad ziema be pedkelniu eit i darziuka,o aprengti aukletojos aprengia tuos vaikus ir nereikia cia rasyti kad joms aprengti vaikus labai jau sunku(na pas mus darziuke vaikai eidavo miegoti nusirengia viska lieka su triusikeliais ir maikyte o atsikelia ir apsirengia ir aukletojos rengia).
Tad va o pavasari kai pradeda tik gereti oras pradeda vesti su pedkelnem ir sortukais bet man negrazu(jau rasiau cia pasikartoju)......
Atsakyti