As velku arba treningines kelnes arba dzinsiukai su guma. Pats vaikas nori rengtis savarankiskai, o ne prasinet aukletoju, kad padetu klyna uzsisegt Taip pat jokiu batu su raistukais, jei pats nemoki ristis. Tik su "lipukais". Ir marskinukai nelabai pageidaujami. Nebent kokia svente, tada papuosiu. Ir aukletojos padeda apsiregt.
Ziema dejau pedkelnes + tamsus sortukai. Einant i lauka sortus nusiima ir uzsideda siltesnes kelnes. Kai orai atsilo ir nebereik pasivilkt pedkelniu, grupeje buna su plonais terningiukais, kuriuos taip pat persirengia einant i lauka. Nes jei smelyje isitrina, tai nebus su tom paciom ir grupeje.
QUOTE(ramyra @ 2009 04 08, 10:32)
As velku arba treningines kelnes arba dzinsiukai su guma. Pats vaikas nori rengtis savarankiskai, o ne prasinet aukletoju, kad padetu klyna uzsisegt Taip pat jokiu batu su raistukais, jei pats nemoki ristis. Tik su "lipukais". Ir marskinukai nelabai pageidaujami. Nebent kokia svente, tada papuosiu. Ir aukletojos padeda apsiregt.
Ziema dejau pedkelnes + tamsus sortukai. Einant i lauka sortus nusiima ir uzsideda siltesnes kelnes. Kai orai atsilo ir nebereik pasivilkt pedkelniu, grupeje buna su plonais terningiukais, kuriuos taip pat persirengia einant i lauka. Nes jei smelyje isitrina, tai nebus su tom paciom ir grupeje.
Lygiai taip pat žadu elgtis ir aš Kai kulniuosim nuo rudens į daržiuką
Kažkaip anksčiau nepaskaičiau šios temos...
Mano keturmetis vis prašo mauti treningus į darželį, o mes juos turim vos kelis, už tai džinsų pilna spinta. Beje, patogių džinsų, kur liemuo reguliuojasi, nu susisiaurina, minkštos medžiagos. Aukėtojos sakė, kad nusibodo seginėti, bet man nieko nesakė, tik vaikui pabumbėjo, kas man labai nepatinka ... bet paskaičius temelę supratau, kad teks eit kelnių dėl darželio pirkti, nes pats dar vis neišmoksta užsisegti. Kad vaikui nieks nebumbėtų ir visi laimingi būtų.
O žiemą maudavom pėdkelnes ir kažkokias kelnes, miegot juos guldydavo su pėdkelnėm, nes nekaršta grupėje buvo. Į lauką tai su tom pačiom eina, nieks ten jiems nepermovineja.
Mano keturmetis vis prašo mauti treningus į darželį, o mes juos turim vos kelis, už tai džinsų pilna spinta. Beje, patogių džinsų, kur liemuo reguliuojasi, nu susisiaurina, minkštos medžiagos. Aukėtojos sakė, kad nusibodo seginėti, bet man nieko nesakė, tik vaikui pabumbėjo, kas man labai nepatinka ... bet paskaičius temelę supratau, kad teks eit kelnių dėl darželio pirkti, nes pats dar vis neišmoksta užsisegti. Kad vaikui nieks nebumbėtų ir visi laimingi būtų.
O žiemą maudavom pėdkelnes ir kažkokias kelnes, miegot juos guldydavo su pėdkelnėm, nes nekaršta grupėje buvo. Į lauką tai su tom pačiom eina, nieks ten jiems nepermovineja.
mes darzelyjat tai bunam su petkelnem ir sortukais vaikuciui patogu niekas nevarzo ir lengva uzsivilgti paciam,vasara tai bunam be petkelniu tik su sortukais,o miegoti musiskiai niekada su petkelnem neina turime tureti dvejas pizamas viena ilgom rankovem ir kelnytem o kita trumpom rankovytem ir sortukai tai jau akletoja pati ziuri silta ar salta ir apvelka
QUOTE(inni @ 2009 06 04, 08:53)
mes darzelyjat tai bunam su petkelnem ir sortukais vaikuciui patogu niekas nevarzo ir lengva uzsivilgti paciam,vasara tai bunam be petkelniu tik su sortukais,o miegoti musiskiai niekada su petkelnem neina turime tureti dvejas pizamas viena ilgom rankovem ir kelnytem o kita trumpom rankovytem ir sortukai tai jau akletoja pati ziuri silta ar salta ir apvelka
Oi aktuali temelė ne tas žodis Šluosiu parduotuves prieš rugsėji Nesprendžeu,kad ir maniškis bus šortinis užpirksiu Va kas dar domintų, koks viršus velkamas. Man aktualu ruduo, žiema Grupėje šilta būna, tai tik maikytė ilgomis rankovytėmis Va šio gėrio, tai reiks kalną pirkti Ir kuom tie žirniukai sportuoja ar jau taip butna spec treningutis juk tiktu kelnytes medvilnines ir bliuzelė
NMiu kas netingit paprotinkit
Mes šeimoje tai treningus vartojam tik pagal paskirtį - sportui. O į darželį yra daug kitokių patogių laisvalaikio kelnyčių.
O džinsai tai per "kietos" kelnės kasdienai būti darželyje, manau.
Tiesa, maniškis turi grupėje kelnytes persirengimui (namines), o į lauką tai eina su kitomis.
O džinsai tai per "kietos" kelnės kasdienai būti darželyje, manau.
Tiesa, maniškis turi grupėje kelnytes persirengimui (namines), o į lauką tai eina su kitomis.
As tai tik uz sortukus kad ir ziema,grupese,bent jau pas mus labai silta,tai busim sortukai+pedkelnytes
QUOTE(alinata @ 2009 06 04, 21:39)
as dabar galvoju ar sortukai butina gal kam juokingas klausimas pasirodys, bet bent namie tai mes tik su pedkelnem lakstom o dar negalima pvz tik su treninginem kelnytem kad butu ir su kojinytem?
Maniškis laksto namie ir nuogas ir su triusikėliais ir su pedkelnytėm kaip tik užplaukia, aš nesureikšminu. Bet va pamastau, kad ne kas, nes mėgėjas išsirenginėti užmauk treningines kelnytes žiūrėk patrūsam Tai mastau, kad daržiuky tokių čiūdų nekrės Žinoma, kad galima plonos medvilnytės treningines kelnytes ir kojnaites
QUOTE(Viga @ 2009 06 04, 23:12)
Maniskis eina su treninginem ir su dzinsiukais, sortai ant pedkelniu man negrazu, sorry
Man irgi negražu Labai jau sovetiniu palikimu dvelkia. Ir neskoninga labai
QUOTE(AgnePagne @ 2009 06 04, 22:44)
Man irgi negražu Labai jau sovetiniu palikimu dvelkia. Ir neskoninga labai
O man juokinga tokios kalbos sory