Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo rengiate berniukus į darželį

QUOTE(JJ_M @ 2012 11 01, 15:07)
manau kiekviena auklėtoja paklausus atsakys kokios tapkutės..ką turėti..kuo rengti..kiekvienam kieme sava tvarka..
o šiaip šortų dar ant pėdkelnių nebuvom užmovę.. smile.gif  tuo labiau namuose rolleyes.gif darželyje jeigu reiks, tai bridžiukus gal kokius įsitaisysim..kai pagalvoji, tai gal ne taip ir juokingai kai nelabai trumpi..ale futbolininkai  biggrin.gif o šiaip svrbu patogu vaikams, mamytei, auklėtojoms  drinks_cheers.gif
dabar einam su pėdkelnėm ir nestorom treninginėm kelnytėm 4u.gif
man kilo klausimas ar rengia kokia pižama, pietų miegui? pas mus nea..matyt per daug darbo.. g.gif

kažkada klausiau apie tai auklėtojų. tai sakė, kad pagal higienos normas tokiem vaikam pižamas turėt "nepriklauso". Pižamos tik savaitiniuose darželiuose.
Atsakyti
as darzeli vaika aprengiu sportinem kelnaitem, kad butu patogu jam ten smile.gif
Atsakyti
musu darzelyje vaikams reikia pizamu.Jie persirengia einant pietu miego (3 metai)
I darzeli dazniausia einame su treninginem kelnytem arba dzinsiukais minkstais ant gumos smile.gif Svarbiausia ,kad butu patogios ir nesmuktu kaip rase kazkuri mamyte 4u.gif
Atsakyti
Treninginėm kelnytėm, nes taip tiesiog patogiau pačiam vaikui
Atsakyti
Rudeni pavasari treninginem ir mes rengiam. O va ziema i darzeli einam su pedkelnem ir kombinezonu. Kombi nusirengiam ir apsimaunam sortukus ant pedkelniu. Nes su pedkelnem ir treninginem tai karsta, vaikai slapi buna. O permovinet treningines ir numovinet pedkelnes, tai daug vargo ne tik tevams, bet ir aukletojoms, vedant i lauka vaikus. Todel berniukams ziema geriausiai pedkelnes ir sortukai smile.gif
Atsakyti
Kokio tipo tie sortukai ant pedkelniu maunami? Nelabai isivaizduoju, kaip reiks ta vaiki rengti doh.gif
Atsakyti
renkit paprastai ir nesukit sau galvos,pėdkelnės ir plonos treninginės kelnytės (žiemai grupėje),auklėtojos ir auklytė tikrai padės vaikui persirengt į kiemą ar iš kiemo
Atsakyti
Sortukai belenkokie, as dedu tik su guma kad butu, be sagu.

Pedkelnes ir kelnes mums per karsta. Ypac ziema, kai sildymas pajungtas, slapi tie vaikai ten grupeje vaiksto.. Bet kuriuo atveju jie daug juda, istisai veiksme. Todel tikrai nereikia daug prirengti.
Atsakyti
Aš saviškiui žiemą velku kelnes, o ant jų kombinezoną, kurį grupėje nuvelku. Jokių pėdkelnių schmoll.gif Be to vaikui po pietų miego lengviau apsirengti- kojinytės ir kelnės. Nereikia krapštytis su pėdkelnėmis.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2013 09 19, 22:46)
Aš saviškiui žiemą velku kelnes, o ant jų kombinezoną, kurį grupėje nuvelku. Jokių pėdkelnių  schmoll.gif  Be to vaikui po pietų miego lengviau apsirengti- kojinytės ir kelnės. Nereikia krapštytis su pėdkelnėmis.

O kaip i zieminius batus kojas ikisisat, nesusikelia kelnes? Tarkim batai vistiek aukstesni pas mus, tai jei be pedkelniu, ten susikeltu itariu viskas ir plika koja butu g.gif Ypac darzely kai eitu tai ten niekas labai netikrintu itariu. Ir ar patogu, nespaudzia kelnes po kombinezonu?
Reiktu ir mums taip ziema isbandyti g.gif bet su pedkelnem man rodos vistiek daug silciau i lauka einant, o lauke mes po darzelio visada bunam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 20 rugsėjo 2013 - 11:17
Maniškio daržely be galo šilta. Žiema velku plonas kelnes, jas sukišu į kojinytes, tad ant viršaus velkant kombinezoną ir aunantis batus, kelnės į viršų nesusikelia. Tikrai nebūna šalta. Grupėje nuvelku kombį, ištraukiu kelnes iš kojinių ir viskas. Jei eina į lauką, vaikas puikiausiai pats susitvarko. Toks variantas mums tinkamiausias dėl to, kad sūnus labai nemėgsta pėdkelnių.
Atsakyti
Pedkelniu nemegsta ir mano vaikai, t.y. nemegsta ju patys mautis smile.gif Tai namie tenka man ta daryti smile.gif Darzely dukra pati apsirengia aisku. O sunus kazin ar jau sugebes susikisti kelnes i kojines... isbandysim ziema smile.gif

Darzelyje ir pas mus silta. Bet su pedkelnem nesukaista manau. O dukros kitaip ir nera kaip rengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 20 rugsėjo 2013 - 16:09