Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo rengiate berniukus į darželį

QUOTE(Tomawru @ 2012 08 27, 08:05)
kuo vaiksto apsiave vaikuciai darzelyje?ir gal yra kazkoks sarasiukas ka reikia tureti?rubai, batukai, sporto apranga, pizamos ar pan.?

Man sake, kad reikia tureti tualetinio popieriaus, vienkartiniu serveteliu, antra rubu komplekta (maza ka - apsipils, susiteps), slepetes.
Atsakyti
o kokias slepetes perkat 2-3 metu vaikams?aciu
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 27, 15:10)

nepykit, bet keistas klausimas g.gif
pirmiausia patogias vaikui. Paprastai darželyje prašo, kad būtų su kietu užkulniu, nors mačiau vaikų ir su kojinėmis-mokasinukais lakstančių. Dar kiti su crocsiukais laiksto.
Populiariausias variantas tai arba basutės arba tokio tipo medžiaginės tapkutės.
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 27, 09:05)
kuo vaiksto apsiave vaikuciai darzelyje?ir gal yra kazkoks sarasiukas ka reikia tureti?rubai, batukai, sporto apranga, pizamos ar pan.?

Maniškis tai vaikšto su basutėmis - sandaliukais, tai jie ir ant kojyčių gerai laikosi, ir patogu pačiam vaikui apsiauti - nusiauti thumbup.gif
Sąrašiuko tokio kaip ir nėra, pas mus tai vaikas turi turėti tualetinio popieriaus ir servetėlių pokutį. O rūbeliai tai turi būti patogūs, greitai ir nesudėtingai aprengiami, taip pat reikia papildomą komplektuką rūbelių įdėti, kad būtų kuo vaiką perrengti jei prireiks.
Mano nuomone tai geriausi rūbeliai be sagų ir raištelių, nes jei vaikas dar visai mažutis, tai auklėtojai greičiau aprengti tokiais rūbeliais, o jei jau didesnis - tai pačiam patogiau apsirengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 27, 14:10)

jokių šlepečių, normali tvirta avalynė. Mūsų atveju ortopedinės basutės. Pas mus daržely net akcentavo, kad jokių a la šlepečių į darželį.
Atsakyti
Patogiausia basutes su lipukais, jokiu raistuku ir saguciu. Kojytes neprakaituoja. Maciau ir su tapkutem medziaginem, bet sake, jog randa istisai su spaliom kojytem, per karsta grupeje (bent jau pas mus), Del sarasiuko, jokio saraso pas mus nera, sake tik slapiu serveteliu tureti pakeli ri papmiu, jei vaikas vis dar i pamius daro.
Atsakyti
Mūsų prašė, kad būtų basutės su pakietintu tvirtu užkulniu, o kelnytės tokios, kad nieko nereikėtų segti, nuimi-uždedi, tai treningo arba velvetinukės ant gumos.
Atsakyti
visaip būna ir treniginėm ir džinsiukais biggrin.gif nebuvo pasakyta, kad negalima su džinsiukais
Atsakyti
manau kiekviena auklėtoja paklausus atsakys kokios tapkutės..ką turėti..kuo rengti..kiekvienam kieme sava tvarka..
o šiaip šortų dar ant pėdkelnių nebuvom užmovę.. smile.gif tuo labiau namuose rolleyes.gif darželyje jeigu reiks, tai bridžiukus gal kokius įsitaisysim..kai pagalvoji, tai gal ne taip ir juokingai kai nelabai trumpi..ale futbolininkai biggrin.gif o šiaip svrbu patogu vaikams, mamytei, auklėtojoms drinks_cheers.gif
dabar einam su pėdkelnėm ir nestorom treninginėm kelnytėm 4u.gif
man kilo klausimas ar rengia kokia pižama, pietų miegui? pas mus nea..matyt per daug darbo.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 01 lapkričio 2012 - 15:13
QUOTE(JJ_M @ 2012 11 01, 15:07)
man kilo klausimas ar rengia kokia pižama, pietų miegui? pas mus nea..matyt per daug darbo.. g.gif

Pas mus irgi vaikai miega be pižamų. Tiesiog grupėje labai šilta, o vaikai miegodami kaldrytes užsitraukia iki pat ausų, tad ir be pižamų kartais atsikelia sušilę. Su pižamomis atsikeltų visi šlapi.
Atsakyti
Pas mus lopsy irgi nevelka. Nors siemet jau liepe maikutes atnest, jas apvelka. O tie kas neatnesa, miega su apatinem. Bet buna vaikai atsikelia slapi, tai nuvelka tada jas.
O darzelyje jau reikia pizamas atsinest.
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2012 08 27, 11:53)
sveikos, sakykit ar esat kas pirkusios tokias tapkutes į darželį? Kažin ar patogios būtų?

na,aš tai manau,akd svarbiausia ar patogu vaikui wink.gif
Atsakyti