Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

Tikra Supermamytė thumbup.gif
Nors mano istorija labai panaši.
Visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį spazmavo,bet nesigilinau.Ryte dar nepraėjo,bet nekreipiau dėmesio,sakau paruošiamieji sąrėmiai.Tai išsikankinau visą dieną,niekam nieko nesakius.Vakare buvom pakviesti į svečius aplankyt ką tik gimusios lėlytės.Susimetėm daiktus ir išlėkėm,ten dar vištienos prikirtau,porą gurgšnelių šampano,nors akys iš skausmo iš orbitų lipo lotuliukas.gif pamatęs vyras persuktą veidą,pats mane namo ištempė,grįžom 10.30val,surinko jis visus daiktus(tuo metu aš sakiau kad man dar ne laikas fool.gif),ištempė į ligoninę,ten kaip ir tave Keiti pratampė iš kabineto į kabinetą, po to sako,kaklelis 9cm,lekiam į gimdyklą. Ir 00.15 gimė mano žirniukas 4u.gif Kažkaip greit,ir skaudėjo rodos nepakankamai lotuliukas.gif
Bet tas seseles ir priėmime dirbančias felčerkas,šaudyt reik,tyčiojas iš nėštukių,mato kad kenčiam,dar tąso bile kur.Fui... gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2008 07 10, 14:13)
saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui wub.gif  wub.gif
beje, tai ne tris valandas g.gif  biggrin.gif  - o kaip supratau - visus tris menesius beveik biggrin.gif  mirksiukas.gif  - ziurint is kurios puses pazvelgsi ax.gif

Daug kas sako, kad neva mano gimdymas greitas, na man jis neatrodo toks jau labai greitas. vis tik trys mėnesiai nuolatinių sąrėmių nėra taip jau labai mažai. Pirmą dukrą gimdžiau 12 val. tai žinokit mane mažiau išsekino nei šis nėštumas ir gimdymas.
Atsakyti
oho swoon.gif vau bigsmile.gif good.gif
šaunuolė, medalis mamytei, tai bent kantrybė bigsmile.gif aš tai greičiausiai vyrą būčiau apšaukusi (švelniai tariant), kodėl ne šalia blush2.gif , ai ir visus kitus, ypač tokias budinčias, kurios be dokumentų net nekalba doh.gif
Atsakyti
Tikra saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus pavyzdys, ka mamos gali padaryti del savo vaiku wub.gif
Bet paminkla pastatyti vis delto reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamačiau tik ką tokio gražaus leliaus nuotraukas wub.gif ir žiūriu, kad nebera jų blink.gif . Tikiuosi nepasivaideno bigsmile.gif . Labai ispūdinga istorija, aš savęs prie vairo neįsivaizduoju per sąremius schmoll.gif , o tu tikra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baubukai @ 2008 07 15, 13:38)
Pamačiau tik ką tokio gražaus leliaus nuotraukas  wub.gif  ir žiūriu, kad nebera jų  blink.gif . Tikiuosi nepasivaideno  bigsmile.gif . Labai ispūdinga istorija, aš savęs prie vairo neįsivaizduoju per sąremius  schmoll.gif , o tu tikra šaunuolė  4u.gif

Nuotraukos yra tik temos pradžioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 07 15, 13:45)
Nuotraukos yra tik temos pradžioje smile.gif

tai va kur jos dingo bigsmile.gif . Mano vyresnelis 34 sav gimė, tai jaučiu silpnybę tokiems žirniukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baubukai @ 2008 07 15, 14:00)
tai va kur jos dingo  bigsmile.gif . Mano vyresnelis 34 sav gimė, tai jaučiu silpnybę tokiems žirniukams  wub.gif

Mano dukrytė gimė irgi 34 sav. smile.gif
Atsakyti
Saunuole!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 07 15, 14:12)
Mano dukrytė gimė irgi 34 sav. smile.gif

tai abu tavo žirniukai tokie buvo wub.gif , skubantys pas mamą ir tėtį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baubukai: 15 liepos 2008 - 13:28
nu mamytė tai tikrai daug ištverės turi...... nestuke.gif kaip anekdotas,.,.,. thumbup.gif sveikinam ir mamyte ir žirniuką..,,.,...,. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti