Tikra Supermamytė
Nors mano istorija labai panaši.
Visą naktį iš šeštadienio į sekmadienį spazmavo,bet nesigilinau.Ryte dar nepraėjo,bet nekreipiau dėmesio,sakau paruošiamieji sąrėmiai.Tai išsikankinau visą dieną,niekam nieko nesakius.Vakare buvom pakviesti į svečius aplankyt ką tik gimusios lėlytės.Susimetėm daiktus ir išlėkėm,ten dar vištienos prikirtau,porą gurgšnelių šampano,nors akys iš skausmo iš orbitų lipo pamatęs vyras persuktą veidą,pats mane namo ištempė,grįžom 10.30val,surinko jis visus daiktus(tuo metu aš sakiau kad man dar ne laikas ),ištempė į ligoninę,ten kaip ir tave Keiti pratampė iš kabineto į kabinetą, po to sako,kaklelis 9cm,lekiam į gimdyklą. Ir 00.15 gimė mano žirniukas Kažkaip greit,ir skaudėjo rodos nepakankamai
Bet tas seseles ir priėmime dirbančias felčerkas,šaudyt reik,tyčiojas iš nėštukių,mato kad kenčiam,dar tąso bile kur.Fui...
QUOTE(opalė @ 2008 07 10, 14:13)
saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui
beje, tai ne tris valandas - o kaip supratau - visus tris menesius beveik - ziurint is kurios puses pazvelgsi
beje, tai ne tris valandas - o kaip supratau - visus tris menesius beveik - ziurint is kurios puses pazvelgsi
Daug kas sako, kad neva mano gimdymas greitas, na man jis neatrodo toks jau labai greitas. vis tik trys mėnesiai nuolatinių sąrėmių nėra taip jau labai mažai. Pirmą dukrą gimdžiau 12 val. tai žinokit mane mažiau išsekino nei šis nėštumas ir gimdymas.
Tikra saunuole
Labai grazus pavyzdys, ka mamos gali padaryti del savo vaiku
Bet paminkla pastatyti vis delto reikia
Bet paminkla pastatyti vis delto reikia
Pamačiau tik ką tokio gražaus leliaus nuotraukas ir žiūriu, kad nebera jų . Tikiuosi nepasivaideno . Labai ispūdinga istorija, aš savęs prie vairo neįsivaizduoju per sąremius , o tu tikra šaunuolė
QUOTE(baubukai @ 2008 07 15, 13:38)
Pamačiau tik ką tokio gražaus leliaus nuotraukas ir žiūriu, kad nebera jų . Tikiuosi nepasivaideno . Labai ispūdinga istorija, aš savęs prie vairo neįsivaizduoju per sąremius , o tu tikra šaunuolė
Nuotraukos yra tik temos pradžioje
QUOTE(Keiti @ 2008 07 15, 13:45)
Nuotraukos yra tik temos pradžioje
tai va kur jos dingo . Mano vyresnelis 34 sav gimė, tai jaučiu silpnybę tokiems žirniukams
QUOTE(baubukai @ 2008 07 15, 14:00)
tai va kur jos dingo . Mano vyresnelis 34 sav gimė, tai jaučiu silpnybę tokiems žirniukams
Mano dukrytė gimė irgi 34 sav.
Saunuole!!!!!!!!!!!
QUOTE(Keiti @ 2008 07 15, 14:12)
Mano dukrytė gimė irgi 34 sav.
tai abu tavo žirniukai tokie buvo , skubantys pas mamą ir tėtį