Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

super mama 4u.gif wub.gif 4u.gif o kad gimdymas istikruju butu toks greitas kaip pas tave ax.gif sveikinimai didziausi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 07 07, 18:41)
Šį semestrą labai daug gulėjau ligoninėse, tai teko per kelias dienas perlaikyti visus koliokviukus ir tris egzaminus parašyti. Rezultatai neypatingi, bet kitais metais studijuosiu neakivaizdžiai, tai dešimtukų man ir nereikia smile.gif Tris egzaminus nusikėliau į rugpjūtį, jeigu išsilaikysiu, beliks paskutinis kursas. Beje, o iš kur žinai, kad mokausi? g.gif  bigsmile.gif

Šaunuolė 4u.gif Viską išsilaikysi ir sėkmingai baigsi paskutinį kursą 4u.gif Ir vaikučiai bus paauginti jau 4u.gif bigsmile.gif

Taigi istorijos pradžioje rašei, kad paskaičiavot, kada gandrus kviestis, kad iškart išsilaikius egzaminus gimdyti būtų galima. ax.gif Man ir pasidarė įdomu, ar pavyko planus įgyvendinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot žiopla doh.gif Matyt nemiga savo daro... biggrin.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai supermama.gif supermama.gif
Atsakyti
na bet ir saunuole tu thumbup.gif as tokiu atveju prie priimamojo turbut buciau pasakius kad atsisesiu cia ant zemes ir gimdysiu, jei niekas nesiruosia man padet! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko sau ax.gif
tikrai saunuole tu, kad nepanikavai 4u.gif
o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu g.gif humaniskumas vis tik klesti
Atsakyti
QUOTE(septyntaske @ 2008 07 09, 17:56)
nieko sau  ax.gif
tikrai saunuole tu, kad nepanikavai  4u.gif
o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu  g.gif  humaniskumas vis tik klesti

Kvailiausia, kad vis aplanko tas jausmas - "na štai, viskas, atėjau, dabar jau galėsiu gimdyti", o tave išveja prie kitų durų, ten nuvažiavus vėl atrodo - "pagaliau", bet be reikalo, nes dar pakankamai privaiko... Jeigu trečią kartą būtų sustabdę, laikytų mano kūdikį ant rankų doh.gif
Atsakyti
Keiti, idomi kudikio atejimo istorija, bet ir gydytojai atlaidus, nemato kad moteris tuoj gimdys, tai dzin siuntineja visur doh.gif blink.gif siaubas kas per gydytojai siais laikais blink.gif
Atsakyti
didžiausi sveikinimai. tu esi tikrai supermama thumbup.gif sveikatėlės jums mirksiukas.gif
Atsakyti
beveik neturiu žodžių... Mamytė iš didžiosios M thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai geros nuotaikos pasakojimas, taip skaniai perskaičiau!

ir toliau linkiu būt tokios geros nuotaikos, aukit sveikučiai ir didučiai thumbup.gif
Atsakyti
saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui wub.gif wub.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 06 24, 20:09)
Nu nerealus gimdymas... Kai pagalvoju, kas gimdo 3 paras, o kas - 3 valandas lotuliukas.gif

beje, tai ne tris valandas g.gif biggrin.gif - o kaip supratau - visus tris menesius beveik biggrin.gif mirksiukas.gif - ziurint is kurios puses pazvelgsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 10 liepos 2008 - 13:14