super mama o kad gimdymas istikruju butu toks greitas kaip pas tave sveikinimai didziausi
QUOTE(Keiti @ 2008 07 07, 18:41)
Šį semestrą labai daug gulėjau ligoninėse, tai teko per kelias dienas perlaikyti visus koliokviukus ir tris egzaminus parašyti. Rezultatai neypatingi, bet kitais metais studijuosiu neakivaizdžiai, tai dešimtukų man ir nereikia Tris egzaminus nusikėliau į rugpjūtį, jeigu išsilaikysiu, beliks paskutinis kursas. Beje, o iš kur žinai, kad mokausi?
Šaunuolė Viską išsilaikysi ir sėkmingai baigsi paskutinį kursą Ir vaikučiai bus paauginti jau
Taigi istorijos pradžioje rašei, kad paskaičiavot, kada gandrus kviestis, kad iškart išsilaikius egzaminus gimdyti būtų galima. Man ir pasidarė įdomu, ar pavyko planus įgyvendinti
Ot žiopla Matyt nemiga savo daro...
Saunuole mamyte Aukit diduciai ir sveikuciai
na bet ir saunuole tu as tokiu atveju prie priimamojo turbut buciau pasakius kad atsisesiu cia ant zemes ir gimdysiu, jei niekas nesiruosia man padet!
nieko sau
tikrai saunuole tu, kad nepanikavai
o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu humaniskumas vis tik klesti
o jau biurokratija ligoninese tai irgi, jei ne per tas duris iejei, gali ir numirti, nes juk neuzpildei dokumentu.. nu patyliu humaniskumas vis tik klesti
QUOTE(septyntaske @ 2008 07 09, 17:56)
nieko sau
Kvailiausia, kad vis aplanko tas jausmas - "na štai, viskas, atėjau, dabar jau galėsiu gimdyti", o tave išveja prie kitų durų, ten nuvažiavus vėl atrodo - "pagaliau", bet be reikalo, nes dar pakankamai privaiko... Jeigu trečią kartą būtų sustabdę, laikytų mano kūdikį ant rankų
Keiti, idomi kudikio atejimo istorija, bet ir gydytojai atlaidus, nemato kad moteris tuoj gimdys, tai dzin siuntineja visur siaubas kas per gydytojai siais laikais
beveik neturiu žodžių... Mamytė iš didžiosios M
saunuole - linkejimai jusu seimynai ir mazajam jos nariui
beje, tai ne tris valandas - o kaip supratau - visus tris menesius beveik - ziurint is kurios puses pazvelgsi
QUOTE(Shalna @ 2008 06 24, 20:09)
Nu nerealus gimdymas... Kai pagalvoju, kas gimdo 3 paras, o kas - 3 valandas
beje, tai ne tris valandas - o kaip supratau - visus tris menesius beveik - ziurint is kurios puses pazvelgsi