Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

Istorija tikrai neeiline..Issivaizduoju kaip sunku buvo vairuoti ir turbut didele baime kad pagimdysi cia pat masinoje..Sveikinu su sunelio gimimu smile.gif Shaunu kad nepasimetei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 06 26, 23:42)
Istorija tikrai neeiline..Issivaizduoju kaip sunku buvo vairuoti ir turbut didele baime kad pagimdysi cia pat masinoje..Sveikinu su sunelio gimimu smile.gif  Shaunu kad nepasimetei mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif Vat tas ir keisčiausia, kad aš buvau visai rami ir kažkaip dar netikėjau, kad taip greitai gimdysiu, tikrai tikėjausi bent iki ryto pasikankinti, nes pirmas gimdymas buvo kitoks smile.gif Jaučiau, kad skausmai jau nebepakeliami ir kad galbūt galas jau greitai, bet stengiausi apie tai negalvoti, nesiblaškyti ir išlikti kiek galima ramiai. Aš apskritai iš prigimties optimistė, tai ir tąkart tikėjau geriausiu biggrin.gif
Atsakyti
na ir istorija... unsure.gif sedejau iki paskutinio zodzio kaip prikaustyta... unsure.gif gerai, kad kur nors pakeliui nepagimdei karsta.gif saunuole, didvyre mamyte, nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Fantastika 4u.gif
Atsakyti
nu tikrai kazkas is fantastikos srities smile.gif
skaiciau netekusi zado smile.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Nu bet tu superine mamyte doh.gif thumbup.gif
Nesugalvociau dievazi pati saremiaudama vaziuot i gimdymo namus, o ir dukryte mama su taksu galejo atvaziuot pasiimt, bet buvo, kaip buvo.
Gerai, kad pakeliui nepagimdei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 06 27, 21:38)
Nu bet tu superine mamyte doh.gif  thumbup.gif
Nesugalvociau dievazi pati saremiaudama vaziuot i gimdymo namus, o ir dukryte mama su taksu galejo atvaziuot pasiimt, bet buvo, kaip buvo.
Gerai, kad pakeliui nepagimdei cool.gif

Jeigu mama šeštadienį per "Kauno dienas" būtų sugalvojusi su taksu atvažiuoti pas mane, tai kokią valandą aš jau būčiau namie pagimdžiusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif geras
Atsakyti
Dievazi, truksta zodziu... blink.gif
Su tokia MAMYTE stipria, ryztinga ir istverminga vaikuciams tikrai jokios negandos gyvenime nebaisios thumbup.gif
Sekmes jums visiems dideliausios 4u.gif
Atsakyti
Tokia istverme ir savitvarda - truksta zodziu thumbup.gif
Mazai jau ta ligonine ir bereikalinga buvo...
Atsakyti
Dieve kokia drasi mamyte 4u.gif Sveikatytes jums. Ikvepe tavo istorija ir mane but drasesnei blush2.gif
Atsakyti
blink.gif oho tikrai saunuole aukit sveikuciai ir grazuciai wub.gif
Atsakyti