QUOTE(Keiti @ 2009 05 17, 22:10)
Ačiū visoms
Papildžiau savo istoriją, nes jaučiau poreikį papasakoti apie pirmąsias sūnelio dienas
Dabar jau sūnelis vaikšto prisilaikydamas, pilnai pasiekė išnešiotus vaikelius ir daugelį jų net lenkia
Sveika, Keiti, skaitau tavo istorija (tiksliau jos tesini) ir rodos, kad skaitau apie save. Musu isgyvenimai tokie panasus. Skiriasi tik skaiciukai, vaiko gimimo amzius, svoris ir pan. Vis galvodavau aprasyti savo gimdymo istorija, bet dabar nebematau prasmes, ji jau aprasyta
ir dar taip graziai, su kiekviena smulkmena, kurios tuomet buvo tokios reismingos.
As pagimdziau 36sav. 2,2kg spoka. Todel viskas vyko daug greiciau negu tavo atveju. Jau po savaiteles mus israse namo su salyga, kad nesusaldysime vaiko ir stebesime jo svorio augima. Taigi as menesi dienas leidau su vaiku ant pilvo (kaip kengura). Diena ir nakti. Nueidavau tik i tualeta ir nusiprausti. Dabar nesuprantu kaip as ismiegodavau su juo ant pilvo visa nakti jo nenumetusi. Zinoma, jis buvo mazytis, o pilvas - nemazas
Jam tai buvo gana plati lova
Lygiai taip pat reikdavo sekti maziuko temperatura. Neoanatologe ismoke kaip paskaiciuoti pagal kudikio svori ir amziu kiek jis turi suvalgyti (yra tam tikra formule). Taigi pirkome virtuvines svarstykles sveriancias iki 5kg ir kas vakara sverdavom savo mazyli. Taip sekdavom svori ir nustatydavom sekancios dienos valgymo norma.
Kaip ir tu nuolat stebedavau ar maziukas kvepuoja iki dabar stebiu. Pirmus menesius net neisjungdavau sviesos visa nakti, kad tik pramerkus aki matyciau, kad krutinyte kilnojasi.
Dar vienas skirtumas, kad maitinau kudikeli nutrauktu pienuku, nusitraukineju iki siol. O ryt mums jau sukaks 8 men. Labai dziaugiuosi, kad tiek laiko pavyko ismaitinti nezindant naturaliai. Ir dar nesiruosiu baigti. Svajojau zindyti, deja nepavyko, bet trokstu, kad mano mazylis gautu visa kas geriausia - MP, todel nelaikau to jokia auka. Nes daugelis kazkodel linke mane uzjausti del tokios kasdienybes.
Beje mes irgi gana greit pasivijom isnesiotu vaikiuku svori ir dabar sveriame apie 9kg. Visai rubuiliukas
Na, ka gi lekiu... negaliu daugiau plestis, nes vienas padauza reikalauja mano demesio
Triskart pagalvok, ketvirtą - patylėk.