Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
saunuole
Atsakyti
biggrin.gif jega! Nu ten del visu tu parkavimu ir tt tai pyktis ima, bet zaibiskas gimdymas-smagu , o mamyte- tikra panke blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu cia tai istorija biggrin.gif noreciau ir as taip greit pagimdyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 06 25, 12:40)
biggrin.gif jega! Nu ten del visu tu parkavimu ir tt tai pyktis ima, bet zaibiskas gimdymas-smagu , o mamyte- tikra panke  blink.gif  lotuliukas.gif

Va čia ir kvailiausia, kad visiems gimdymas atrodo greitas, bet jeigu skaičiuotume pagal mane kankinusius sąrėmius, tai bene du mėnesius gimdžiau. Pirmą kartą gimdžiau apie 15 val., bet žinokit mažiau nuvargino nei šis gimdymas.
Atsakyti
Nerealu blink.gif
neturėčiau tiek kantrybės, jau sargui būčiau langus išdaužus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waida26: 25 birželio 2008 - 12:31
faina istorija, siek tiek juokinga blush2.gif suprantu, kad tuo metu mamytei juokinga nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Na ir mamytė thumbup.gif
Nežinau, ar atsirastų daugiau tokių drąsuolių, kurios išdrįstų pačios važiuoti..
Esi tikra SUPERMAMYTĖ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sėkmės auginant vaikučius
Atsakyti
ne pats gimdymas baisiausias, bet ta prakeikta biurokratija su savo dokumentais doh.gif
Nu ir stipri mamytė thumbup.gif
Atsakyti
bet aš negliu suprasti kodėl gimdymo namuose dar klausia ko atvažiavai? Na tikrai ne į ekskursiją ten moterys važiuoja.......O istorija tikrai labai įdomi ir lengvai skaitoma 4u.gif aukite sveiki ir dideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 06 25, 15:09)
bet aš negliu suprasti kodėl gimdymo namuose dar klausia ko atvažiavai? Na tikrai ne į ekskursiją ten moterys važiuoja.......O istorija tikrai labai įdomi ir lengvai skaitoma 4u.gif aukite sveiki ir dideli smile.gif

Dėkui 4u.gif

Aš gimdžiau anksčiau - 33 sav., tai matyt niekas negalvojo, kad aš gimdysiu, nes ir pilvukas buvo ne tokio dydžio kaip devintam mėnesyje ir dar be proto smulki esu, o kai dar pamatė, kad pati atvažiavau, tai tikriausiai pamanė, kad šiek tiek maudena, o aš išsigandusi ir atlėkiau smile.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte thumbup.gif
Sveikateles jums visiems ! 4u.gif
Atsakyti
Man net asarele nubego, kokiu stipriu coliuku mamu yra thumbup.gif
Atsakyti