nerealu
saunuole
Niu cia tai istorija noreciau ir as taip greit pagimdyt
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 06 25, 12:40)
jega! Nu ten del visu tu parkavimu ir tt tai pyktis ima, bet zaibiskas gimdymas-smagu , o mamyte- tikra panke
Va čia ir kvailiausia, kad visiems gimdymas atrodo greitas, bet jeigu skaičiuotume pagal mane kankinusius sąrėmius, tai bene du mėnesius gimdžiau. Pirmą kartą gimdžiau apie 15 val., bet žinokit mažiau nuvargino nei šis gimdymas.
Nerealu
neturėčiau tiek kantrybės, jau sargui būčiau langus išdaužus
neturėčiau tiek kantrybės, jau sargui būčiau langus išdaužus
faina istorija, siek tiek juokinga suprantu, kad tuo metu mamytei juokinga nebuvo
Na ir mamytė
Nežinau, ar atsirastų daugiau tokių drąsuolių, kurios išdrįstų pačios važiuoti..
Esi tikra SUPERMAMYTĖ
Sėkmės auginant vaikučius
Nežinau, ar atsirastų daugiau tokių drąsuolių, kurios išdrįstų pačios važiuoti..
Esi tikra SUPERMAMYTĖ
Sėkmės auginant vaikučius
ne pats gimdymas baisiausias, bet ta prakeikta biurokratija su savo dokumentais
Nu ir stipri mamytė
Nu ir stipri mamytė
bet aš negliu suprasti kodėl gimdymo namuose dar klausia ko atvažiavai? Na tikrai ne į ekskursiją ten moterys važiuoja.......O istorija tikrai labai įdomi ir lengvai skaitoma aukite sveiki ir dideli
QUOTE(jul-ija @ 2008 06 25, 15:09)
bet aš negliu suprasti kodėl gimdymo namuose dar klausia ko atvažiavai? Na tikrai ne į ekskursiją ten moterys važiuoja.......O istorija tikrai labai įdomi ir lengvai skaitoma aukite sveiki ir dideli
Dėkui
Aš gimdžiau anksčiau - 33 sav., tai matyt niekas negalvojo, kad aš gimdysiu, nes ir pilvukas buvo ne tokio dydžio kaip devintam mėnesyje ir dar be proto smulki esu, o kai dar pamatė, kad pati atvažiavau, tai tikriausiai pamanė, kad šiek tiek maudena, o aš išsigandusi ir atlėkiau
Saunuole mamyte
Sveikateles jums visiems !
Sveikateles jums visiems !
Man net asarele nubego, kokiu stipriu coliuku mamu yra