perskaiciusi apsiverkiau
Dieve, mamuk, zaviuosi tavo stiprybe
Su asaromis akyse skaiciau tavo istorija ir isivaizdavau ka turejai jausti kiekviena diena ziuredama i savo stebukliuka. Saunuolis mazylis, kad taip kabinos i gyvenima
Sekmes jusu visai seimai. telaimina jus Dievas

cia tai jo
ir is kur tiek kantrybes ir paklusnumo,as tai ant tu priimamojo seseliu buciau aprekus kiek gerkle leidzia
,jai mane taip butu varineje.sekmes auginant savo mažylius

Cia tai istorija vercianti susimastyti kiekviena mamyte, kokia gali buti slidi ir trapi laukiama gyvybe
Saunuole mamyte ir jos sunelis

Be zodziu...labai istverminga tu

Jezuseliau, kiek teko isgyvent
Bet labai dziugina, kad dabar viskas gerai, taip ir toliau 
P.S. cia perskaiciau tesini.

P.S. cia perskaiciau tesini.
saunuole mama,tiek istveret.Man taip pt gresiantis prieslaikinis gimdymas,bet man daktare grieztai prisake saugotis,ir praktiskai visa laika guleti,jokiu vazinejimusi ir netgi ilgesniu vaiksciojimu
.Saugausi,ir jau 35 sav.sulaukiau,dar nezinau kiek pratemsiu...Aukit stiprus ir sveiki

QUOTE(juarle @ 2009 11 27, 17:30)
saunuole mama,tiek istveret.Man taip pt gresiantis prieslaikinis gimdymas,bet man daktare grieztai prisake saugotis,ir praktiskai visa laika guleti,jokiu vazinejimusi ir netgi ilgesniu vaiksciojimu
.Saugausi,ir jau 35 sav.sulaukiau,dar nezinau kiek pratemsiu...Aukit stiprus ir sveiki 

Šaunu, jeigu gulėjimas padeda

Ačiū visoms mamytėms už linkėjimus, malonu girdėti, tikrai

Va, ką tik atšventėm pusantrų metukų, berniukas jau visas vyras, laksto, duodasi iki išprotėjimo, esam sveiki ir stiprūs

QUOTE(Keiti @ 2009 11 27, 17:58)
Šaunu, jeigu gulėjimas padeda
Deja, ne visada jis veiksmingas... 
Va, ką tik atšventėm pusantrų metukų, berniukas jau visas vyras, laksto, duodasi iki išprotėjimo, esam sveiki ir stiprūs

Šaunuoliai Jūs abu, ir smagu skaityti ,kad po šitokių patirtų kančių, šiandieną jums viskas

Superine istorija ir siaubingi isgyvenimai. Zaviuosi Tavo stiprumu!
Skaitant istorija asaros upeliais bego
, prisiminiau ir savo gimdyma, o dar tesinys.. tikrai verciantis susimastyti. Tu tikrai supermamyte!
Tokia mama didziuosis tavo vaikai! Saunuole Tu ir tavo sunelis! Dideliausios jums sveikatos ir sekmes augti bei pralenkti kitus vaikucius!
Skaitant istorija asaros upeliais bego

Jus esat Mama iš didžiosios raidės.
Stiprybes jums ir sveikatos.
Stiprybes jums ir sveikatos.