Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

perskaiciusi apsiverkiau
Atsakyti
Dieve, mamuk, zaviuosi tavo stiprybe 4u.gif Su asaromis akyse skaiciau tavo istorija ir isivaizdavau ka turejai jausti kiekviena diena ziuredama i savo stebukliuka. Saunuolis mazylis, kad taip kabinos i gyvenima 4u.gif Sekmes jusu visai seimai. telaimina jus Dievas smile.gif
Atsakyti
cia tai jo smile.gif ir is kur tiek kantrybes ir paklusnumo,as tai ant tu priimamojo seseliu buciau aprekus kiek gerkle leidzia blush2.gif ,jai mane taip butu varineje.sekmes auginant savo mažylius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia tai istorija vercianti susimastyti kiekviena mamyte, kokia gali buti slidi ir trapi laukiama gyvybe wub.gif Saunuole mamyte ir jos sunelis 4u.gif
Atsakyti
Be zodziu...labai istverminga tu 4u.gif
Atsakyti
Jezuseliau, kiek teko isgyvent verysad.gif Bet labai dziugina, kad dabar viskas gerai, taip ir toliau wub.gif

P.S. cia perskaiciau tesini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 27 lapkričio 2009 - 13:13
saunuole mama,tiek istveret.Man taip pt gresiantis prieslaikinis gimdymas,bet man daktare grieztai prisake saugotis,ir praktiskai visa laika guleti,jokiu vazinejimusi ir netgi ilgesniu vaiksciojimu schmoll.gif .Saugausi,ir jau 35 sav.sulaukiau,dar nezinau kiek pratemsiu...Aukit stiprus ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juarle @ 2009 11 27, 17:30)
saunuole mama,tiek istveret.Man  taip pt gresiantis prieslaikinis gimdymas,bet man daktare grieztai prisake saugotis,ir praktiskai visa laika guleti,jokiu vazinejimusi ir netgi ilgesniu vaiksciojimu schmoll.gif .Saugausi,ir jau 35 sav.sulaukiau,dar nezinau kiek pratemsiu...Aukit stiprus ir sveiki 4u.gif

Šaunu, jeigu gulėjimas padeda wink.gif Deja, ne visada jis veiksmingas... sad.gif

Ačiū visoms mamytėms už linkėjimus, malonu girdėti, tikrai bigsmile.gif
Va, ką tik atšventėm pusantrų metukų, berniukas jau visas vyras, laksto, duodasi iki išprotėjimo, esam sveiki ir stiprūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 11 27, 17:58)
Šaunu, jeigu gulėjimas padeda wink.gif Deja, ne visada jis veiksmingas... sad.gif

Ačiū visoms mamytėms už linkėjimus, malonu girdėti, tikrai bigsmile.gif
Va, ką tik atšventėm pusantrų metukų, berniukas jau visas vyras, laksto, duodasi iki išprotėjimo, esam sveiki ir stiprūs smile.gif

Šaunuoliai Jūs abu, ir smagu skaityti ,kad po šitokių patirtų kančių, šiandieną jums viskas thumbup.gif .Aukit ir toliau stiprūs ir sveiki
Atsakyti
Superine istorija ir siaubingi isgyvenimai. Zaviuosi Tavo stiprumu!
Skaitant istorija asaros upeliais bego cray.gif , prisiminiau ir savo gimdyma, o dar tesinys.. tikrai verciantis susimastyti. Tu tikrai supermamyte! 4u.gif Tokia mama didziuosis tavo vaikai! Saunuole Tu ir tavo sunelis! Dideliausios jums sveikatos ir sekmes augti bei pralenkti kitus vaikucius! wink.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sukrečianti istorija... mamytė šaunuolė 4u.gif Aukit dideli ir sveiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Jus esat Mama iš didžiosios raidės.
Stiprybes jums ir sveikatos. 4u.gif
Atsakyti