Jūs supermamytė! Jūsų istoriją skaityti visoms mamoms prieš gimdymą - suteikia stiprybės.
Sėkmės jums
skaiciau ir man skaudejo saunuole
Tikrai saunuole skaiciau ir prisiminiau savo isgyvenimus... nuolatinius zygius i reanimacija, pypsincius aparatus, maitinima per zonduka... pamenu, kai eilini karta ejau maitinti mazyles, pritraukiau pienuko i svirkstuka, uzmoviau ant zonduko, lasinu... salia sedejo sesute ir sako ji man-kartais neisnesioti geriau, va pernesioja, o opaskui augina invalidus ziuriu as i ja akis isputus... o ji man, lyg pasiteisindama- va valgo per zonda tik, pati gal ne nemokes, va ir teks visa gyvenima taip zaisti, gi pridusus gime, gali buti, kad smegenys pazeistos. Gryzus i palata kaip reikiant issiverkiau, paskui nusiraminusi nuejau ir paprasiau budincios dakatrares, kad isimtu zonda. Grieztai nusprendziau, kiek valgys, kiek ne, bandysim valgyt, kaip zmones o jei nepavyks, vel desim zonda. Daktare sutiko. Taip po truputi, kartais vis idedavom zonduka, bet valgyt ismoko. Mums gulint klinikose, viena mamyte vaikelio neteko, mergyte buvo isnesiota, is paziuros-sveikas, normalus vaikas, grazi labai, bet deje. Dieve, kaip tada verkiau pamenu, verkem visos. Atsiprasau, kad isijauciau, bet kas kazka tokio isgyveno supras mane
P.S. cia buvo ats. i istorijos tesini
P.S. cia buvo ats. i istorijos tesini
jokios abejones kad mamai medalio reikia,sitiek pastangu ideta kad vaikelis valgytu tik mamos pienuka,sitiek jegu atiduota linkiu jum sveikatos didziausios
Dėkui visoms mamytėms už įsijautimą ir supratimą, gera žinoti, kad kažkam mano istorija teikia pasitikėjimo ir stiprybės. Štai dabar mano sūnelis jau nebe žindomas leliukas Žindžiau kaip ir dukrytę - metus ir du mėnesius
ogho
va čia tai ištvėrminga ir ryžtinga mamytė
va čia tai ištvėrminga ir ryžtinga mamytė
Didžiausios Jums sėkmės
Aukit sveiki ir laimingi
Aukit sveiki ir laimingi
Šaunuolė mamytė Būčiau mirus iš baimės.
uoj,niu istorija tai neapsakoma...parasyta su tokiom smulkmenom kad atrodo pati ten dalyvauji..o tokiom mamytem tikrai reiktu pamiklus statyti.. saunu kad jus jau dideli ir sveiki...saunuoliai...o mamytei pagiroms net neuztektu visu zodziu...
Paskaiciau istorija (dar karta) ir nauja dali- pratesima. Esi nuostabi mama, is visu jegu kovojanti uz savo vaika. Didziuojuosi tokiais zmonemis Sekmes jums augti