Įkraunama...
Įkraunama...

Anekdotas, o ne gimdymas :)

Jūs supermamytė! 4u.gif Jūsų istoriją skaityti visoms mamoms prieš gimdymą - suteikia stiprybės.
Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Labai pasiseke vaikuciams kad turi tokia nuostabia mama! 4u.gif wub.gif Ikvepianti istorija!
Atsakyti
skaiciau ir man skaudejo blink.gif saunuole
Atsakyti
Tikrai saunuole 4u.gif skaiciau ir prisiminiau savo isgyvenimus... nuolatinius zygius i reanimacija, pypsincius aparatus, maitinima per zonduka... pamenu, kai eilini karta ejau maitinti mazyles, pritraukiau pienuko i svirkstuka, uzmoviau ant zonduko, lasinu... salia sedejo sesute ir sako ji man-kartais neisnesioti geriau, va pernesioja, o opaskui augina invalidus blink.gif ziuriu as i ja akis isputus... o ji man, lyg pasiteisindama- va valgo per zonda tik, pati gal ne nemokes, va ir teks visa gyvenima taip zaisti, gi pridusus gime, gali buti, kad smegenys pazeistos. Gryzus i palata kaip reikiant issiverkiau, paskui nusiraminusi nuejau ir paprasiau budincios dakatrares, kad isimtu zonda. Grieztai nusprendziau, kiek valgys, kiek ne, bandysim valgyt, kaip zmones smile.gif o jei nepavyks, vel desim zonda. Daktare sutiko. Taip po truputi, kartais vis idedavom zonduka, bet valgyt ismoko. Mums gulint klinikose, viena mamyte vaikelio neteko, mergyte buvo isnesiota, is paziuros-sveikas, normalus vaikas, grazi labai, bet deje. Dieve, kaip tada verkiau pamenu, verkem visos. Atsiprasau, kad isijauciau, bet kas kazka tokio isgyveno supras mane 4u.gif
P.S. cia buvo ats. i istorijos tesini mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrge: 16 rugpjūčio 2009 - 17:32
jokios abejones kad mamai medalio reikia,sitiek pastangu ideta kad vaikelis valgytu tik mamos pienuka,sitiek jegu atiduota 4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu jum sveikatos didziausios 4u.gif
Atsakyti
Dėkui visoms mamytėms už įsijautimą ir supratimą, gera žinoti, kad kažkam mano istorija teikia pasitikėjimo ir stiprybės. Štai dabar mano sūnelis jau nebe žindomas leliukas smile.gif Žindžiau kaip ir dukrytę - metus ir du mėnesius smile.gif
Atsakyti
ogho thumbup.gif
va čia tai ištvėrminga ir ryžtinga mamytė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Didžiausios Jums sėkmės blush2.gif
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė mamytė 4u.gif Būčiau mirus iš baimės.
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif
uoj,niu istorija tai neapsakoma...parasyta su tokiom smulkmenom kad atrodo pati ten dalyvauji..o tokiom mamytem tikrai reiktu pamiklus statyti.. 4u.gif saunu kad jus jau dideli ir sveiki...saunuoliai...o mamytei pagiroms net neuztektu visu zodziu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Paskaiciau istorija (dar karta) ir nauja dali- pratesima. Esi nuostabi mama, is visu jegu kovojanti uz savo vaika. Didziuojuosi tokiais zmonemis mirksiukas.gif Sekmes jums augti 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau ir ašaros riedejo... Žinau ir aš, kas tai yra reanimacijos ir intensyvios terapijos skyrius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 13 rugsėjo 2009 - 20:31