Nu vat cia skaitau neiprastu gimdymu ir vietom net idomu buvo kuo greiciau skaityt kas ten toliau, stipri mamyte tikrai
Ačiū visom už gražius žodžius Na, tikrai nebuvo labai smagu pasiekti gimdymo namus su 10 cm atsidarymu Bet iš tikrųjų kai žinai, kad nieko kito nelieka, tai ko gero ir tas skausmas būna kitoks Kai namie užeidavo sąrėmiai, tai vyrui pasiskųsdavau, kad skauda, o kai atsidūriau kitokioje situacijoje, tai kam tu ten prisiskųsi Vistiek niekas nepasikeis, tik laiką gaiši
Keiti, saunuole
ale vos vos suspejai i savo gimdyma
ale vos vos suspejai i savo gimdyma
Nu nerealu
Na va čia, tai Mamytė , Mamtyė iš didžiosios "M" Šaunuolė sekmės Jums
Keiti ...
Kažkas nerealaus mane kai vežė gimdyti, man ant galinės sėdynės sunku buvo sėdėti, o čia dar pačiai šitiek nuvairuoti negaliu patikėti
Tu tikra šaunuolė kad sugebėjai šitek ilgai išnešioti, kai toks sunkus nėštumas buvo, ir kad taip šauniai pagimdei sėkmės tau ir tavo vaikučiams, tegul auga dideli ir stiprūs
Tu tikra šaunuolė kad sugebėjai šitek ilgai išnešioti, kai toks sunkus nėštumas buvo, ir kad taip šauniai pagimdei sėkmės tau ir tavo vaikučiams, tegul auga dideli ir stiprūs
šaunuolė Keiti
sveikinimai mažiukui su pirmuoju mėnesiadieniu
sveikinimai mažiukui su pirmuoju mėnesiadieniu
Dėkui dar kartą
Pati labai džiaugiuosi, kad išnešiojau bent iki 33 sav. Šiandien mažiukui mėnuo, sveriam apie 2 kg
Dar prisiminiau, kad važiuojant į KMUK buvo kvaila mintis šovusi, kad reikia nuvažiuoti iki vyro darbo ir jį pasiimti Bijojau, kad nespės į gimdyma Bet dėkui Dievui, kad ta mintis ir liko nerealizuota, nes tada visu 100 proc. būčiau gimdžiusi mašinoje vyrui priimant... Matyt pati stresinė situacija priverčia taip kvailai galvoti
Pati labai džiaugiuosi, kad išnešiojau bent iki 33 sav. Šiandien mažiukui mėnuo, sveriam apie 2 kg
Dar prisiminiau, kad važiuojant į KMUK buvo kvaila mintis šovusi, kad reikia nuvažiuoti iki vyro darbo ir jį pasiimti Bijojau, kad nespės į gimdyma Bet dėkui Dievui, kad ta mintis ir liko nerealizuota, nes tada visu 100 proc. būčiau gimdžiusi mašinoje vyrui priimant... Matyt pati stresinė situacija priverčia taip kvailai galvoti
Keiti, žavėtis tavim tik lieka Man skaitant silpna buvo...
Sėkmės jums, aukit ir stiprėkite
Sėkmės jums, aukit ir stiprėkite