Nu vat cia skaitau neiprastu gimdymu ir vietom net idomu buvo kuo greiciau skaityt kas ten toliau, stipri mamyte tikrai

Ačiū visom už gražius žodžius
Na, tikrai nebuvo labai smagu pasiekti gimdymo namus su 10 cm atsidarymu
Bet iš tikrųjų kai žinai, kad nieko kito nelieka, tai ko gero ir tas skausmas būna kitoks
Kai namie užeidavo sąrėmiai, tai vyrui pasiskųsdavau, kad skauda, o kai atsidūriau kitokioje situacijoje, tai kam tu ten prisiskųsi
Vistiek niekas nepasikeis, tik laiką gaiši

Keiti, saunuole
ale vos vos suspejai i savo gimdyma

ale vos vos suspejai i savo gimdyma

Nu nerealu

Na va čia, tai Mamytė
, Mamtyė iš didžiosios "M"
Šaunuolė
sekmės Jums

Keiti ...

Kažkas nerealaus
mane kai vežė gimdyti, man ant galinės sėdynės sunku buvo sėdėti, o čia dar pačiai šitiek nuvairuoti
negaliu patikėti
Tu tikra šaunuolė
kad sugebėjai šitek ilgai išnešioti, kai toks sunkus nėštumas buvo, ir kad taip šauniai pagimdei
sėkmės tau ir tavo vaikučiams, tegul auga dideli ir stiprūs

Tu tikra šaunuolė

šaunuolė Keiti
sveikinimai mažiukui su pirmuoju mėnesiadieniu

sveikinimai mažiukui su pirmuoju mėnesiadieniu

Dėkui dar kartą 
Pati labai džiaugiuosi, kad išnešiojau bent iki 33 sav. Šiandien mažiukui mėnuo, sveriam apie 2 kg
Dar prisiminiau, kad važiuojant į KMUK buvo kvaila mintis šovusi, kad reikia nuvažiuoti iki vyro darbo ir jį pasiimti
Bijojau, kad nespės į gimdyma
Bet dėkui Dievui, kad ta mintis ir liko nerealizuota, nes tada visu 100 proc. būčiau gimdžiusi mašinoje vyrui priimant... Matyt pati stresinė situacija priverčia taip kvailai galvoti

Pati labai džiaugiuosi, kad išnešiojau bent iki 33 sav. Šiandien mažiukui mėnuo, sveriam apie 2 kg

Dar prisiminiau, kad važiuojant į KMUK buvo kvaila mintis šovusi, kad reikia nuvažiuoti iki vyro darbo ir jį pasiimti

Keiti, žavėtis tavim tik lieka
Man skaitant silpna buvo...
Sėkmės jums, aukit ir stiprėkite

Sėkmės jums, aukit ir stiprėkite