labai grazi ir tikrai jautri istorija.dabar suprantu ,ka buciau jautus ,jei mano maziukas butu si pasauli isvydes 26 savaiciu.Nes man buvo gresiantis prieslaikinis gimdymas ,tik siauliuose tokiam leliukui isgyventi galimybiu 0,mano leius tuomet sver 980 gramu,labai meldziaus kad tik negimtu toks mazutis
saunuole esi mayte o ir sunus bus kovotojas,nes pagrindine kova jis jau iveike
Sekmes jusu seimai
Aciu uz nuostabu istorijos tesini , kurio deka grizau i jaunyste, kai pries 11 metu KMUK pasauli isvydo mano dukra, 32 savaiciu, 1970 g svorio, skaiciau tarsi savo vaikucio pirmuju savaiciu istorija - viskas taip atsinaujino, na tiesiog tiek panasumu, ir nejautrus okulistai, ir vaiko maitinimas kas 1 val., ir 3 priaugti gramai, ir isteriskas vienos mamytes klyksmas, ir pampersai nuo pazastu iki keliu, ir pukuotas vaikiuko kunelis, ir tas pastovus stebejimas, ar vaikutis dar kvepuoja...aciu
Na aš irgi labai susigraudinus buvau skaitydama šią gimdymo istoriją. Labai labai didelės laimės, sveikatos ir meilės visai jūsų šeimai
Žaviuosi jumis, jūsų stiprybe Tikiu esat šauni mamytė.
Žaviuosi jumis, jūsų stiprybe Tikiu esat šauni mamytė.
Vaje, kiek jums teko visko iškęsti, tik paskaičius tęsinį supratau, ką iš tikro išgyvena neišnešiotukų mamos. Labai džiaugiuosi, kad viskas gerai . O tu esi tikra supermama
Keiti, ačiū už labai jautrią, gražią, realiai skaudžią istoriją Graudinausi, šypsojausi, liūdėjau visą tai skaitydama. Tu stipri, netgi ne pagal amžių labai labai stipri. Aukite ir toliau laimingi ir sveiki
Grazi istorija Aukit diduciai
Mamyte tikra saunuole Sekmes ir laimes jusu visai seimai
Labai jaudinanti istorija .Sekmės ir sveikatos mažiukui, o mamytė tikra šaunuolė. kad tokia kantri
Mamyte saunule tikra Pergyvenau kartusu jumis skaitydama
Sekmes jusu seimai
Sekmes jusu seimai
Esi tikra šaunuolė. Tau tiek reikėjo ištverti ... Nežinau kiek karttų verkiau kol viską perskaičiau ... Sveikatos Jums ir laimės