saunuole mamyte
šaunuolė mamytė
tai kiek supratau kol neatvyko tėvelis,nelabai kam ir įdomi buvai
tai kiek supratau kol neatvyko tėvelis,nelabai kam ir įdomi buvai
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 09 11, 13:25)
Dėkui,
Iš tiesų tėvelio atvykimas ne ką tepakeitė, nelabai kas ten į jį kreipė dėmesį, nes laiko jau nebuvo
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2008 09 11, 13:50)
Jau kantrybė tai tikrai begalinė. Nereali gimdymo istorija. Ir jaučiasi, kad mamytė gimdo nebe pirmą vaiką, labiau savimi pasitiki. Tikra šaunuolė
Tiesą sakant čia ir buvo mano bėda, pirmas gimdymas buvo komplikuotas ir skausmai buvo nepalyginamai didesni, tai aš vis ir laukių tų skausmų... Pirmą kartą man sutraukė viso kūno raumenis nuo kojų pirščiukų iki liežuvio, skausmas buvo nepakeliamas, ištiko paralyžius dėl labai didelio kalio trūkumo, pamenu, kad tuo metu sąrėmių skausmas buvo grynas juokas palyginti su tais skausmais, kai išsukioja visą kūną, negali kalbėti, visi sąnariai persilenkė tek, kad atrodžiau kaip invalidė sutraukta, jau tikrai maniau paskutinę dieną gyvenu, tai normalus gimdymas man buvo tikra palaima.
Skaiciau ir sirdis kuliais vertesi.Toks jausmas,kad mano puse gyvenimo prabego.O kai pamaciau ta maziuliuka stebukliuka,tai ir asarele nubraukiau.Sveikinimai,stibrybes ir sveikateles,o tai svarbiausia
uz drasa ir kantrybe
kokia grazi istorija, net nenorejau, kad pasibaigtu, taiP isijauciau O ZIRNIUKUI
Dėkui už linkėjimus
va čia tai gimdyvė. gerai, kad ne mašinoje..... jau geriau gal policija būtų sustabdžiusi - su švyturėliais būtų atvežę. aukit sveikučiai.
Wow nu ir mamytes kantrumas ,sveikateles jums