Įkraunama...
Įkraunama...

Appetite stop

niek man asmeniskai jis nepadejo kaip valgiau taip valgau
Atsakyti
Man tai šis preparatas yra visiškas niekalas. Absoliučiai jokio poveikio apetito sumažėjimui. O pagėrus jo daugiau nei savaitę, pasireiškė dar ir alergija. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2009 09 08, 20:45)
niek man asmeniskai jis  nepadejo kaip valgiau taip valgau

Sotumo jausma skatinanciu preparatu didziulis trukumas tai kad jie is organizmo greiciau varo mineralus, o dar ivairios nevisavertes dietos organizma per ilgesni laika labai nustekena. O jeigu suletejes metabolizmas, tai dirbtinis alkio sumazinimas svorio metimui nei kiek nepadeda.
Rekomenduociau naudoti metabolizma sutvarkancius/reguliuojancius papildus, pavyzdziui is acai uogu ar kt.
Atsakyti
naudojau ir as,geriau buciau tuos pinigus kitur isleidusi.efektas -0
Atsakyti
visiskai neefektyvus dalykas huh.gif
Atsakyti
Naudojau si lieknejimo preparato, valgyti daug maziau norejosi bet visa laika buvau pikta ir seip ne itin geros bukles. Antra karta nepirkciau .
Atsakyti
Valgau .kaip ir valgiau,jokiu pakitimu mastau.gif
Atsakyti
Neveiksmingas šitas preparats tikrai schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
jokio poveikio nepajutau schmoll.gif
Atsakyti
Man tai ir nepadėjo verysad.gif
Atsakyti
na, as irgi pakibau ant akcijos...itariu, kad tiesiog placebo efektu veikia sitas papildas...kas tiki, kad isgerus sumzes apetitas, tam ir nesinori valgyt...deja, as nesu tokia patikli, taip, kad kaip valgiau, taip valgau, nei daugiau nei maziau biggrin.gif gerai, kad siaip nedaug valgau biggrin.gif reik eit pas gydytosjus del labai letos medziagu apykaitos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

reikia tinkamai psichologiskai nusiteikt smile.gif jei geriat ir galvojat, kad nepades tai ir nepades, o jei nusiteikiat,kad isgeru piliule apetitas sumazes taip ir bus smile.gif as geriau vakar ir siandien, rezultatai puikus smile.gif isgeriau pietu metu, tai grizus po darbo suvalgiau tik nedideli jogurtuka ir jauciaus soti, nezinau ar nusiteikiau psichologiskai, ar preparatas tikrai veikia, bet manau, kad greiciau psichologiskai.

nes juk kazkada buvo atliktas tyrimas, kad vieniems zmonems dave vitamina C, o kitiems aspirina, bet visi mane geriantys aspirina, ir visiems temperatura nukrito....taigi zmogaus smegeneles visagales, na zinoma buna ir isimciu bigsmile.gif

Sekmes lieknejancioms, pavasaris arteja mirksiukas.gif
Atsakyti