Įkraunama...
Įkraunama...

Appetite stop

Na aš tai geriu dvi per dieną,be ne iš karto.Sakiau kai pradėsiu antrą tai jau 1/dieną gersiu.Nežinau jau aš,galvoju jog ir"galvoje"tų storėjimo priežasčių reikia ieškoti...Atrodo,nenoriu.Bet va laikas ateina tam procesui ir galvoju ištisai apie maistą doh.gif Nu tam išvengti atsisėdau prie kompo dabar. blush2.gif
Atsakyti
Na va, geriu jau trecia ar ketvirta diena. Ka as zinau, negaliu pasakyti, kad taip jau uzblokuoja alkio jausma, kad gali kruopa per diena suvalgyt (bet taip ir nereikia), taciau alkio jausmas tikrai prislopintas thumbup.gif aisku, labai svarbus ir nusiteikimas. Bet man bentjau is visu bandytu priemoniu (o bandziau as tikrai laaaabai daug), tai manau Apetite stop vertas kainos.
Atsakyti

ir aš čia paskaitinėjau ir nusipirkau apetite stop,nu ir ką pašalinio poveikio jokio,bet ir kito poveikio jokio,kaip norėjau valgyti taip ir noriu,bet kadangi pinigai mokėti pati stabdau save blush2.gif prie lėkštės.Baigiu gerti vieną pakuotę ir daugiau tikrai nepirksiu.Dar kartą įsitikinau,kad norint svorį sumažinti ,ne po vaistines lakstyti reikia ,o pačiai valios reik,o jei į vaistinę eiti tai tik pleistro burnai užsiklijuot ,kad valgytum mažiau.
Atsakyti
as irgi esu bandziusi si preparata, bet man kazkodel dave atvirkstini poveiki, ne apetita numalsino, o kaip tik sukele. isgerus tablete po keliu valandu taip valgyt uzsimaniau, galvojau drambli prarysiu lotuliukas.gif teko sociai papietaut.
Atsakyti
merginos,jus ji geriat pries valgi,kaip parasyta ar betkada?
Atsakyti
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 06 18, 12:41)
merginos,jus ji geriat pries valgi,kaip parasyta ar betkada?

as tai geriu kaip parasyta smile.gif

Boni, gal tie vaistai tikrai veikia nuo psichologio nusiteikimo? tu nebandei kokia viena kita dienele negerti? gal efektas bus tas pats? g.gif
man tada stipriai reiktu psichologiskai nusiteikti, o tai ir yra sunkiausia blush2.gif
Atsakyti
merginos, o kada geriat piliule, vakare ar ryte, ar nesvarbu?
Atsakyti
Aš geriu ją po vakarienės, apie 18.00.
Daugiau nebevalgau, jei laaaabai jau užeina noras- sukramtau pomoidorą su druskyte, arba agurką biggrin.gif
Svoris po truputį krenta, jau tik 2 kg. beliko numesti, nežinau, atrodo, apetitą tos kapsulės primažina. bigsmile.gif
Atsakyti
O aš kažkaip ryte po pusryčių gerdavau.Pas mane apskritai didelis apetitas buvo.Nežinau,gal ir padėjo,svoris nenukrito,bet alkis taip nekankina...Dar tos uogos,vaisiai dasidėjo...Bet daugiau jau nepirkčiau ax.gif
Be valios-niekur schmoll.gif
Atsakyti
man tai jos nepadejo ne biskio
Atsakyti
Na ką, 4 kg. jau nebėra per kažkur 2 mėn., beveik neribojant maisto, tik privengiant labai riebaus maisto, nepersivalgant ir nevalgant po 6.
Nežinau, ar jos ką padėjo. Liko dar 1 kg, vakarais geriu. Manau, poveikis labai jau švelnus, prie visų kitų apribojimų gal ir neblogai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 22 liepos 2009 - 13:53
As tai jau antra pakuote vartoju, nes per akcija nusipirkau 2 uz 1 kaina biggrin.gif bet galiu pasiskusti, kad jokio rezultato, atvirksciai- as dar daugiau valgau... nesuprantu.... unsure.gif
Atsakyti