Įkraunama...
Įkraunama...

Appetite stop

Va, pries menesi nusipirkau isbandyti sita preparat "appetite stop" ir zinote ka? smile.gif ogi hjis man padeda, ir net labai tongue.gif pries perkant internete radau duomoniu, kad vienom padeda kitom ne smile.gif kadangi mano augancio svorio probelama yra valgymas vakarais, tai po vakarienes isgeriu tablete kita, ir nenoriu valgyti, kramsnoti, jauciuosi soti apie 3 val smile.gif

Jau atsikraciau keletos kg, va liko dar pora ir busiu tokia kokia noriu buti smile.gif
Nuostabu del to, kad maitinuosi taip kaip anksciau, tik nebevalgau vakarai..
Labai idomu, gal dar kas vartoja si preparata? Butu idomu isgirsti Jusu nuomones apie sias tabletes bigsmile.gif
Atsakyti
Apie Appetite STOP

Kas yra Appetite STOP?
Appetite STOP yra maisto papildas, kurio sudėtyje yra Olandijos bendrovės Lipid Nutrition pagaminto Korėjos pušų riešutų aliejaus, patentuoto PinnoThin™ pavadinimu
Kas turėtų vartoti Appetite STOP?
Appetite STOP rekomenduojamas suaugusiems, kurie skundžiasi per dideliu apetitu.
Iš ko pagamintas Appetite STOP?
Appetite STOP yra augalinis maisto papildas, kurio sudėtyje yra natūralaus aliejaus, išgaunamo iš Korėjos pušų (Pinus koraiensis) riešutų.

Kaip veikia Appetite STOP?
Moksliniais tyrimais patvirtinta, kad Appetite STOP sudėtyje esantis Korėjos pušų riešutų aliejus:
• sukuria sotumo jausmą;
• slopina alkio pojūtį.

Kaip atsiranda noras valgyti?
Norą valgyti sukelia hormonai, kurie siunčia į smegenis impulsus, sukuriančius alkio jausmą.

Kodėl, vartojant Appetite STOP, sumažėja noras valgyti?
Appetite STOP sudėtyje esantis Korėjos pušų riešutų aliejus skatina virškinamojo trakto hormonų išsiskyrimą į kraują. Šie hormonai padidina sotumo jausmą.

Kuriuos apetitą slopinančius hormonus veikia Appetite STOP sudėtyje esantis Korėjos pušų aliejus?
Korėjos pušų riešutų aliejus skatina dviejų svarbių virškinamojo trakto hormonų CCK ir GLP-1 išsiskyrimą:
• CCK (cholecistokininas) yra svarbiausias virškinamojo trakto peptidinis hormonas, sukuriantis sotumo jausmą;
• GLP-1 (į gliukoną panašus peptidas-1) yra hormonas, padedantis mažinti apetitą.

Ką atskleidė moksliniai tyrimai, atlikti naudojant Korėjos pušų aliejų?
Moksliniai tyrimai parodė, kad praėjus 30min. nuo Korėjos pušų riešutų aliejaus suvartojimo, noras valgyti ima mažėti ir alkio nejaučiama apie 3val.

Kaip vartoti Appetite STOP?
Appetite STOP galite vartoti dvejopai:
1) kai norite suvalgyti mažiau maisto, išgerkite 1 - 2 Appetite STOP kapsules 30 - 60 min. prieš valgį
2) kai norite neužkandžiauti pavalgę, išgerkite 1 - 2 Appetite STOP kapsules valgio metu
Siūlome vartoti po 1 - 2 Appetite STOP kapsules, užgeriant stikline vandens arba sulčių. Nerekomenduojama vartoti daugiau kaip 4 Appetite STOP kapsules per dieną. Nevartojamas kaip maisto pakaitalas.

Ar galima Appetite STOP vartoti su vaistais?
Moksliniais tyrimais nėra nustatyta Appetite STOP sąveika su vaistais, todėl, prieš pradedant vartoti Appetite STOP, būtina pasitarti su gydytoju.

Ar galima vartoti Appetite STOP nėščioms ir maitinančioms moterims?
Moksliniais tyrimais nėra patikrinta, ar Appetite STOP gali vartoti nėščios ir maitinančios moterys, todėl šioms moterims patariame Appetite STOP nevartoti.
Papildyta:
nusprendziau pabandyti nes mano didziausia problema yra nenumaldomas noras valgyti nakciai blush2.gif ax.gif ir valios visai neturiu o su antsvoriu kovoti reik pradeti blush2.gif
gal kas bandete?
Atsakyti
Va va, man tas pats.. Buvau anksciau susigundzius tuo Appettite Stop, bet ne velnio jis man nepadejo schmoll.gif Geriau pagal instrukcijas. Net visa pakuote sugerus, man jis nei alkio nei apetito nemazino sad.gif Baigus ji gerti - svoris net soktelejo kelis kg aukstyn doh.gif
Pienu plikytos arbatzoles ir tai zyyymiai geriau veikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 balandžio 2012 - 14:10
o man labai gerti norisi. kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2008 06 20, 13:22)
o man labai gerti norisi. kaip jums?

jooo, gerti ir man norisi... mirksiukas.gif baigiau savo pakuote, dabar mastau, ar pirkti dar... g.gif kadangi informaciniam lapely nieko neraso apie pailsejima, gal nieko nebus, jei tesiu toliau... kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
sveikos paneles,na galiu ir as prisideti prie tu kurioms tas apet.stop nesuveike schmoll.gif verysad.gif valgiau kaip meskiukas vis tiek apsisukdama tik ir myniau kelia link saldytuvo verysad.gif ...na esu didele bevale,bet manau sis papildas tikrai jei ir veikia kazkam tai labai jau silpnas tas jo poveikis blush2.gif
Atsakyti
o zinokit as nebegeriu, nzn ar sutapimas, bet po keliu dienu vartojimo man tokie alkio priepuoliai prasidejo, kad as nebegalejau sustoti valgyti ir jis nebepadejo man. ir dar miegoti logai pradejau. o tai kiek edziau, kaip niekad gyvenime nesu edusi, pagal rubus jauciu kad jau busiu kokus 3 kilus priaugus per tas kelias dienas, nors bijau svertis. vakar jau pradejo tas apetitas biski mazeti, siaip daug dabar valgau, nes skrandi istampiau, o tom dienom, tai nenusakomais kiekiais, uz vyra daugiau dvigubai.
Atsakyti
As irgi isbandziau, bet galiu pasakyti, kad velgi stebuklu nebuna - o tik saves itikinimas, kad veikia tas preparatas. O reliai tai jokio efekto...
Atsakyti
QUOTE(oztoko @ 2008 07 22, 16:46)
Nusipirkau ir aš tą brudą  lotuliukas.gif , pasakysiu tiesiai šviesiai, niekada dar neteko taip niekamtikusiai pinigėlių išmesti. Nuo jo man kaip tik apetitas pakilo. Pabandžiau ir savo brangiausiajam jo duoti  lotuliukas.gif , bet ir jis pradėjo labiau valgyti  lotuliukas.gif

biggrin.gif Ir man gerokai apetitą pataisė,šita'''natūrali priemonė'''.Vakar vakare išgėriau vieną zelinę bjaurybę.tai kimšau iki 23.30. blush2.gif viską,kas papuolė,po ranka lotuliukas.gif taip suveikė,net nezinau.neįsivaizduoju,kas ten viduje galėtų būti g.gif
Šiandien negėriau APETIT STOP,ir nebuvo '''bado priepuolio'''.uzteko vakarienei lieso jogurto blush2.gif
Beje,vaistinėje mane perspėjo,kad lieknėjimo priemonės,veikia labai individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojau, nepadejo, net nesustabde persivalgymo priepoliu
Atsakyti
isgerusi noredavau valgyti dar labiau doh.gif
Atsakyti
isgeriau viena lapeli,kazkokio stebuklingo poveikio nepastebejau sad.gif
Atsakyti