Įkraunama...
Įkraunama...

Chromo papildai

QUOTE(Tepaluota @ 2011 09 06, 21:48)
Chromas padeda tiek, kiek pati tiki jo poveikiu  irnesakyk.gif

Noriu pasakyti tiems, kas taip mano, kad labai klysta. Man nestumo metu gydytoja rekomendavo, nes negalejau atsisakyti salduminu ir per 1 men. net 7 kg priaugau, valgydama sokoladukus ir tortukus, ir siaip negalejau be saldumynu nei dienos isgyventi. o kai pradejau gerti chroma, tai po men jau galejau atsisakyti sokolado ir kitu saldumynu, tiesiog chromas pradeda veikti kai susikaupia organizme, 1 tablete tikrai nepades. reikia 1 men. gerti, tada pamatysite rezultata.
Atsakyti
O as kazkaip juo nusivyliau. Man rodos , kad cia kaip narkotikas, reikia is pradziu protiskai suvokti, tada ir papildu nereikes. Nes man savaime ranka tiesdavosi, nors ir gerdavau chroma.. Kur kas labaiu pasiteisino ryte kava ne su cukrumi , o su fruktoze, tada diena maziau saldumynu norisi
Atsakyti
Aš šiaip irgi visada girdėjau, kad chromas mažina potraukį saldumynams, bet labai nustebau, kai draugė, pradėjusi gerti mano rekomenduotus cinko papildus imunitetui, pasakė, kad jai visai praėjo noras saldumynams. Mano vyras irgi gėrė, tai porą dienų išvis net pamiršo apie šokoladus, nors be jų nė dienos nebūna biggrin.gif
Atsakyti
sese gere chromo tabletes ir jai labai padejo.sake,kad uzteko keliu dienu,kad visiskai dingtu potraukis saldumynams.as irgi susigundziau,isgeriau visa kursa.o potraukis nesumazejo nei per plauka.norejau,noriu ir labai noriu.nezinau,kaip su tuo kovoti...
Atsakyti
QUOTE(tirine @ 2012 07 04, 17:10)
sese gere chromo tabletes ir jai labai padejo.sake,kad uzteko keliu dienu,kad visiskai dingtu potraukis saldumynams.as irgi susigundziau,isgeriau visa kursa.o potraukis nesumazejo nei per plauka.norejau,noriu ir labai noriu.nezinau,kaip su tuo kovoti...

Tirine, ne visiems vienodai - jeigu sesei buvo būtent chromo trūkumas organizme, tai jai ir suveikė. O gal jums jo visai netrūksta rolleyes.gif
Sakau, gal tikrai pamėginkit cinką? Tikrai nesakyčiau, jei nebūtų net 2 žmonės iš mano aplinkos, kam buvo toks poveikis (visai netikėtai).
Atsakyti
Dar ir nuo firmos priklauso, kieno tas chomas pagamintas. Man veike tik nordic Bio-cromium, tokioj sidabrinej pakuotej. Bandziau kitus, maniau pigesni, sutaupysiu... bet poveikio beveik nebuvo. O tas sidabrinis man visada padeda "nulipt" nuo bulkuciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na aš iš tų kurias Chromas VEIKIA smile.gif
Geriu štai tokias, saldumynų visiškai nesinori.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 09 07, 08:38)
Sveikos,

Na aš iš tų kurias Chromas VEIKIA smile.gif
Geriu štai tokias, saldumynų visiškai nesinori.

user posted image

as sitokias geriau, bet jokio poveikio nebuvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2012 07 15, 23:41)
Dar ir nuo firmos priklauso, kieno tas chomas pagamintas. Man veike tik nordic Bio-cromium, tokioj sidabrinej pakuotej. Bandziau kitus, maniau pigesni, sutaupysiu... bet poveikio beveik nebuvo. O tas sidabrinis man visada padeda "nulipt" nuo bulkuciu  biggrin.gif

Turiu diiiiiideli potrauki juodam sokoladui doh.gif Bandeliu, pyrageliu ar kitu saldumynu gali buti kiek nori, man ju nereikia, bet be sokolado - nu niekaip.... doh.gif Net ir sokoladiniai saldainiai negelbsti, turi buti JUODAS, be jokiu priedu sokoladas biggrin.gif
Nezinau, ar nuo firmos, ar nuo to, kaip ji priima organizmas, bet man veikdavo tik FUTUROS chromas, o bandziau ir brangesniu, ir pigesniu....
Gaila, kad dabar jo nerandu, kazkodel nebeveza niekur unsure.gif
Atsakyti
Man padejo Bio-cromium ne tik saldumynu atsikratyti, bet ir i saldytuva landzioti vakarais, kas jau buvo tape prakeiksmu:)
Atsakyti
Esu bandzius tai padejo tikrai tik gaila kad baigus jas gerti noras vel atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2012 10 30, 10:28)
Esu bandzius tai padejo tikrai tik gaila kad baigus jas gerti noras vel atsirado smile.gif

a jo? g.gif aš irgi buvau cukrinė, prieš mėmes į ryjantį žvėrį pavirsdavau... viskas susitvarkė ir tikrai ne pasamonės ar savęs įteiginėjimo būdu. iš 30 tablečių beturiu tik porą - reiks vėl pirktis. aš geriu po 200 mikrogramų dienoj, kas yra 500% rekomenduojamos paros normos (mažesnio kiekio neradau). gyvenu ne LT. prieš porą savaičių atostogavom LT, galvojau nusipirkti pigiau nei pas save, tai aplėkiau bene penkias vaistines ir nė vienoj iš jų chromo negavau...
Atsakyti