Įkraunama...
Įkraunama...

Chromo papildai

QUOTE(Ingakalnis @ 2009 09 27, 08:23)
Esu gerusi  skirtingų gamintojų chromą -  tikrai deje, bet saldumynų kaip norėjau taip ir noriu.

Iš žinomų chromo junginių žmogaus organizmas geriausiai jį įsisavina iš chromo pikolinato. Cromas didina insulino kiekį taip gerindamas gliukozės sunaudojimą bei gerina kraujo apytaką palaikydamas normalų cukraus kiekį. padidintas insulino kiekis degina riebalus - skatina organizmą juos skaidyti į angliavandenius. Iš esmės jis labai naudingas papildas tam organizmui, kuriam trūksta chromo. Jei mityba šiuo atžvilgiu subalansuota, tai iš jo naudos didelės tikrai nėra.
Atsakyti
Manau chromas yra pavojinga, jo organizme kai buna perdaug, pasekmes buna labai blogos verysad.gif bukit atsargios 4u.gif
Atsakyti
sveikos, croma vartojau prie kokius du metus - tai man menesio norma padejo..kazkaip is tikruju pirkausi tada todel kad jau nesveikai pro saldumynus praeit negalejau g.gif o poto puse metu nenorejau..gal isitikinimas, o gal organizmas atsistate.. blink.gif blush2.gif o dabar vel vartoju , nes kazkaip akys labiau ne siaip krypo i saldainius... liko savaites norma berods... unsure.gif nes ne visad isgeriu kasdien as juos blush2.gif pamirstu...bet kazkaip tvarkosi organizmas,...nes sausainiu nesinori jau...
P.s ne visi vitaminai, vaistai ir kokie kiti papildai kiekvienai tinkami ir pan.. man sis berods tiko , tai del to ir dabar nusipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovilija: 13 gruodžio 2009 - 11:19
Aš saldumynų "manjakė", tai pavartoju karts nuokarto...bijau padauginti, nes apie šios medžiagos užsilaikymą organizme ir jo poveikį kitoms "sistemoms, info mažai.
Atsakyti
Hmmm idomu g.gif kaip jis suveikia smile.gif nes as naudojau 3 menesius ir jokiu rezultatu... Manes niekas neuzmusa doh.gif ka daryyyyt? Kas dar padeda ju atsikratyt? Nebent jauciu burna uzsisiut blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Be saldumynu negaliu gyventi, jei neturiu sokolado, kaip meskinas koks valgau uogienes ir bet ka kas saldu.. aisku ir pasekmes ryskiai matosi. Nusipirkau chroma "Vitaforce chrom-200" tai saldumynu manija tikrai pristabde ir galiu gyvent be saldumynu, aisku jei akys mato ir yra salia kur tai mielai suvalgysiu ir neatsisakysiu. Vartoju jau menesi bet tikrai geriau thumbup.gif
Apie chromo papildus skaiciau kad veiksmingas tas papildas kuriame yra didele chromo doze. Chroma reikia ilgai vartoti ir nepirkti pigiausio chromo papildo g.gif
Atsakyti
Kažkaip nejaučiu poveikio, saldumynų visgi norisi g.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad labiausiai padeda Bio-Chromium. Jokių stebuklų nepatyriau, gal kiek mažiau norisi saldumynų.
Atsakyti
o kiek i diena tableciu reikia išgerti ?
Atsakyti
Pakanka vienos
Atsakyti
as kadaise geriau choma, ir tikrai is man padejo. Dabar maitinu kudiki (7 men.) ir vel prasidejo nebevaldomas potraukis saldumynams. Kazi ar galima maitinant gerti choma? ax.gif Gal raso ant informacinio lapo?
Atsakyti
QUOTE(vilma*25 @ 2010 08 27, 15:05)
as kadaise geriau choma, ir tikrai is man padejo. Dabar maitinu kudiki (7 men.) ir vel prasidejo nebevaldomas potraukis saldumynams. Kazi ar galima maitinant gerti choma? ax.gif  Gal raso ant informacinio lapo?

as kai pirkau Chrom 200 tai nebuvo informacinio lapelio , tik ant dezutes bendra info parasyta , taciau apie maitinima nieko nera g.gif
Atsakyti