Įkraunama...
Įkraunama...

natūralus gimdymas

Natuke, dekui uz tavo istorija.
Ir as tikiuosi gimdyti naturaliai, be gimdymo stalo ir kuo maziau mediku "pagalbos", Aisku jei viskas eisis gerai. Rytoj kaip tik einu aplankyti ligonine ir issiaiskinti ar jiems priimtinaa naturalus gimdymas... Lankiau nestukiu kursus, tad galiu pasakyti kad mus labai skatino nebijoti judeti gimdymo metu. Svarbiausiai kad personalas neskubintu ir leistu mamai sekti savo kuna ir duoti jam tiek laiko, kiek reikia.
Istiesu net noreciau gimdyti namuose, su akuseres diskretiska prieziura. Bet kadangi bus tik pirmasis gimdymas, ta nezinomybe neramina.

O Tu saunuole, kad atsisakei steriotipu!
Geriausi linkejimai visai jusu seimynai
Atsakyti
sveikatytes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif Kaip puiku kad pati gimdyve gali bent kazkiek isikisti ir nuspresti veiksmus. As ir galejau priimti sprendimus - aisku kartu su gydytoja. Ir neskubejo vandenu nuleisti ir gimdymo veiklos skatinti. Gimdymas uztruko 18val bet viskas vyko naturaliai, be vaistu ir nereikalingu veksmu mirksiukas.gif
Sveikinu Tave su dukrytes gimimu 4u.gif
Atsakyti
sveikinu labai labai, tikrai isskirtine istorija 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mamytes už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Žaviuosi tokiom mamytėm ir tokiais gimdymais wub.gif Kai ne gydytojai, ne gimdymas kontroliuoja mamą, o mama viską wub.gif
Aš irgi labai norėjau kuo natūraliau gimdyti, tikiuosi, kad su antru vaikučiu pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
sveikinam ir mes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Natuke, pirmiausia sveikinu susilaukus dukrytės wub.gif Tavo istorija yra pirmoji, kurią perskaičiau, pasakanti ką reiškia tikrai NATŪRALUS GIMDYMAS. Taip sakau, nes perskaičiau A. Žarskaus knygas, kurias perskaičius supratau, kodėl man taip nesisekė gimdyti...turiu 2 vaikus, ir abu gimė prievartiniu būdu, kaip išsireiškė autorius, su skatinamaisiais ir tt. negalėjau vaikščiot, nes turėjau gulėt, buvau " pririšta visą gimdymą prie tonusų matavimo aparato. Jeigu kada nors dar norėsiu vaiko, 3 vaiko aš jį gimdysiu NATŪRALIAI, taip kaip moterys gimdė milijonus metų, įsiklausydamos į savo kūną, nebijodama pasikliauti nesąmoningu žinojimu, kuris įrašytas mumyse, kaip reikia gimdyti... Gailiuosi, kad prieš 1 pirmo vaiko gimimą skaičiau tik apie mechaninį veiksmą gimdymas, su gyd. įsikišimu ir tt.
Ačiū, Natuke, manau, daugeliui mamų tu parodai kelią, kuriuo reikia sukti, jei norime, kad gimimas būtų šventė.
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Seniai apie gyd. Banga girdziu gerus atsiliepimus thumbup.gif
Atsakyti
Natuke, labai dziaugiuosi uz tave! Sveikinu ir linkiu smagaus buvimo kartu su mazyle!

Atsakyti
Net graudžiai gražu.... wub.gif Labai labai sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
Natuke, nors skaitant ir neatrodo lengvas gimdymas, bet tu šaunuolė 4u.gif

QUOTE(LiVo @ 2008 07 02, 23:11)
negalėjau vaikščiot, nes turėjau gulėt, buvau " pririšta visą gimdymą prie tonusų matavimo aparato.


drinks_cheers.gif man tas aparatas irgi nepatiko, nusirišau. Atėjus akušerė dar norėjo barti, bet gydytoja leido man būti be jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 06 liepos 2008 - 09:17