Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

QUOTE(dainorab @ 2009 08 23, 14:19)
as kai suzinojau kad laukiuosi nuejau kita savaite pas gine, o ji man nieko nedare paklause kada paskutines mm buvo liepe tyrimus pasidaryt ir liepe ateiti po dvieju savaiciu, bet as pagal visus simtomus gal pastojau anksciau birzeli,o ne liepa, nes pradejau storeti,mane jau truputi pykino birzeli, o paskutines mm truko tik 3 dienas,o kur visada 8-9 dienas trunka. tai dabar galvoju eiti privaciai ka patikrintu ir pasakytu kiek laiko yra, nes su pirmu vaiku kai nuejau iskart apziurejo, pasake kiek laiko,kada gimdysiu, kortele uzvede. kaip manot a verta nueiti pas kita gydytoja, ar laukti tas dvi savaite?

bet ar tos dvi savaites gali pakeisti esme? jei gerai jautiesi tikrai gali palaukti, na jei baisiai nekantru- gali eit privaciai, bet po to juk vistiek turesi apsilankyt poliklinikoj kur vel zirniuka scanuos, o ar tai sveika mazyliui? aisku ne.
Atsakyti
nuejau 7sav..manau normalu... 4u.gif
Atsakyti
planuoju eiti 8 sav. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man iskilo tox klausimas:
Ruosiusi pirmam vizitui pas ginekologe (kad patvirtintu niestuma ir paziuretu kas kaip) noriu eiti pas privacia ginekologe kad ji mane priziuretu visa laika, bet ar tai reikia kad visi tyrimai kainuos? net kraujo? kaip yra istikruju? jei eiciau pas ginekologe kuri man priskirta- tai nekainuotu?
kas ejo privaciai -kiek kas kainavo? ax.gif
Atsakyti
Seikos, mergytės,

aš irgi planuoju eiti pas privačią gine, bet prieš tai šią savaitę apsilankysiu pas savo šeimos gydytoją, kiek supratau, už kraujo ir šlapimo tyrimus mokėti nereikės. g.gif
Kai geriau pagalvoji, tai geriau jau privačiai susimokėti, nei galvoti kaip čia "piningėlį" įduoti, ir gar sukti galvą kiek duoti...
Atsakyti
Man tai jau 10 sav., bet niekaip neprisiruošiu pirmam vizitui. Jaučiu, kad viskas su manim normaliai, tai ir neskubu. Bet jau rezgu planus, kaip čia prisiruošti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleesa @ 2009 09 15, 15:21)
Ruosiusi pirmam vizitui pas ginekologe (kad patvirtintu niestuma ir paziuretu kas kaip) noriu eiti pas privacia ginekologe kad ji mane priziuretu visa laika, bet ar tai reikia kad visi tyrimai kainuos? net kraujo? kaip yra istikruju? jei eiciau pas ginekologe kuri man priskirta- tai nekainuotu?
kas ejo privaciai -kiek kas kainavo?  ax.gif

privaciai viskas kainuoja, pvz vien konsultacija 70lt, kraujo tyrimas 20lt, slapimo 10lt, echoskopas 100lt doh.gif kiekvienas apsilankymas apie 200lt. o valstybinej poliklinikoj kainuoja tik spec tyrimai,pvz toksoplazmozes, tiksliai nzn kurie g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2009 09 15, 20:30)
privaciai viskas kainuoja, pvz vien konsultacija 70lt, kraujo tyrimas 20lt, slapimo 10lt, echoskopas 100lt doh.gif kiekvienas apsilankymas apie 200lt. o valstybinej poliklinikoj kainuoja tik spec tyrimai,pvz toksoplazmozes, tiksliai nzn kurie g.gif

doh.gif visiskai pasimetusi.
Atsakyti
Veluojant menesinems pasidariau nestumo testa, kuris buvo teigiamas, is kart paskambinau vyrui, o sekantis skambutis - gydytojai:) Ta pacia diena is gydytojos isgirdau patvirtinima, kad as laukiuosi:)
Atsakyti
Pas gina ejau kai jau buvo 7 sav. kad echo padarytu, einu neprivaciai ir nesuku sau galvos del kysiu, kam jie? uz tai nebus geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleesa @ 2009 09 15, 16:21)
kas ejo privaciai -kiek kas kainavo?  ax.gif

As pries nestuma lankiausi privaciai. kai pastojau uzsirasiau i valdiska poliklinika tik tam kad tyrimai butu nemokami, o echo ir konsultaciju eidavau pas savo gine (privaciai). Nes jei visa nestuma lankytis irdarytis privaciai nemazai pinigeliu iseina. Pvz yra net kainynuose privaciu kliniku Gimdymo prieziura - apie 2500-3500 lt
Atsakyti
Sveikutes, na man irgi kilo klausimas kada cia geriausiai butu g.gif
Mes dar labai mazi- 4 sav. Tai pasiskambinau sa daktarei- o ta iseina atostogu greit ir viskas pas ja uzimta, tai uzrase tik spalio 29 d. doh.gif Mes jau busim gan dideli ax.gif Kaip jus manot nepervelu?
Atsakyti