Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

QUOTE(saulyte:) @ 2009 04 08, 19:41)
labukas visoms besilaukiancioms,  4u.gif ir as nzn ar jau eiti nes dar tik 5 sav, tai dar lauksiu biski, nes eisiu pas seimos gyd, kad israsytu siuntima, tai kol pas ji pakliusiu, kol toliau tai manau 2 sav praeis.  biggrin.gif

pas ginekologe nereikia seimos gydytojo siuntimo 4u.gif
Man siandien nustate 5sav, apziurejo, kadangi nesitikejau kad jau kazka daugiau pamatys, tai man uzteko tiesiog patvirtinimo, kad viskas savo vietoj ir nurodymu kaip elgtis, patarimu.
Nepatarciau su pirmu nestumu atideliot gydytojo apziuros, nes pvz mane ryt -tiesiai i ligonine, po laselinem.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 09, 17:36)
pas ginekologe nereikia seimos gydytojo siuntimo 4u.gif

Na, cia matyt priklauso nuo poliklinikos ar klinikos vidines tvarkos ax.gif kai Kaune lankiausi Centro poliklinikoj, tai nereikėdavo siuntimo pas gine. Kada reikia, tada eini tiesiogiai uzsiregistravus. O kai perejau i Kliniku šeimos klinika-pirmai ginekolologo konsultacijai butinas seimos gydytojo siuntimas. Vėliau, kai priregistruoja nesciuju prieziuros kabinete, tai lankymasisi ten vyksta jau be siuntimo. Taciau jei po gimdymo prireiks ginekologo-turesi vel pirma seimos gydytojo siuntimo prasyti verysad.gif
Ai, tiesa, tame nesciuju prieziuros kabinete turi lankytis butent tuo laiku, kai su akušere kartu dirba ir seimos gydytojas g.gif sakyciau, tai sie ktiek nervina, nes jis ten "budi" kas antra ketvirtadieni ir tik nuo 10 iki 11 val. doh.gif Ir tik tada, kai turi nusiskundimu, o jiems kazkas neaisku, raso siuntima prisiregistruoti pas gine. Tada gauni taloneli ir lauki, lauki... blink.gif Kazkokia griozdiska sistema. Todel, kai man del ko neramu, nelaukiu as ten ju siuntimu ir taloneliu - susiskambinu ir tuoj pat nulekiu i privacia klinika pas tokia saunia ginekologe - ten nors uz pinigus, bet zymiai operatyviau atsako i visus rupimus klausimus. ax.gif
Atsakyti
As pirma karta nuejau 8 savaiciu. Dare vaginaline echoskopija - pamaciau jau savo leliu ir sirdute isgirdau plakant wub.gif
Atsakyti
as pirma kart nuejau kai buvo 3 sav., kadangi mm velavo tik pora dienu, o as uz keliu dienu turejau isskrit ilsetis tai del visa ko pasidariau testa ir kai pamaciu II, iskart nuejau pas daktare, nes bijojau rizikuot skristi. Bet daktares palaiminima gavau, tai isskridau lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
as eisiu, kai bus 7 sav ax.gif
Atsakyti
As nuejau 7 sav.
Atsakyti
As eisiu kai jau bus 7 savaites vidurys, buciau ejusi 6 savaite, bet pas ginekologe eile biggrin.gif
Atsakyti
Aš buvau 6 nėštumo savaitę. Padarė vaginelinę echoskopiją ir nuramino, kad viskas reikiamoje vietoje įsitvirtinę... Manau, kad ilgai delsti tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
as 7 sav ejau cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif labai jums pavydziu, kad galite taip anksti pas gydytoja nueiti ir pasitikrinti, ar viskas gerai ax.gif as gyvenu ne Lietuvoje, o cia visai tvarka kitokia tos prieziuros. Pirmus tyrimus (apskritai visus, taip apt ir echo) daro ne anksciau kaip 12 nestumo savaite, o iki tol - galvok ka nori... man jau 9 savaite eina, kaip ir nebedaug liko laukti, o taip smalsu... sekmes visoms nestuke.gif
Atsakyti
ejau 7 savaitę, tai tik pažiūrėjo ar vietoje įsitvirtinęs ir pasakė ateit kažkur 10 sav. tada jau žiūrės tiksliau.
Atsakyti
As buvau 16 savaiciu. Kadangi man pasake, kad iki 3 memesiu nera ka ten veikt, kad tik konstatuoja nestuma, o man ir taip buvo aisku, kad as laukiuos. O paskui taip uzsisukau rupesciuose ir darbuose, kad taip isejo,kad jau penktas menuo ejo, ir pilvas mates smile.gif . Bet visks liuks buvo. Gydytojas sake, kad ne per velu. Kad jis po pirmo vizito antra skiria butent tokiu metu. Tai paklause , kiek sveriau pries nestuma, kiek dabar, pilvuka pamatavo , paklause sirdeles ir vsio thumbup.gif
Atsakyti