Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

Manau, kad reikėtų iš karto pasirodyti, kai tik atsiranda toks įtarimas. Ginekologė pirmą kartą pažiūri, ar vietoje pastojimas. O ir pati įsitikini, nes testai kartais klysta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lil'diamond @ 2009 01 17, 19:36)
ginė sakė iki 10 - 12 savaitės galima neiti, nes jie vis tiek nieko dar per daug nedaro ir nemato anksčiau smile.gif

10-12 pirmam vizitui jau per vėlai, dėl to kad 8-9 savaitę yra daromas ultragarso tyrimas tam kad nustatyti gimdymo datą, pagal kurią ir žiūrima (ne pagal mėnesinių kalkuliacijas, ypač jei ciklas nereguliarus tai yra vienintelis būdas kaip nustatyti numatomą gimdymo datą).

Geriausia nueiti pirmam vizitui 7-8 savaitę, jeigu jokių skausmų ar tepliojimų nėra. Jeigu skauda ar teplioja - iš kart pas gydytoją.
Atsakyti
sveikos,kai as nuejau tai nemate nestumo nesuprantu kas dedas.... 4u.gif 4u.gif testasrodo || bet va isskyros pasidare rusvos..pas gine reikia eit kitasav.nzn kagalvot 4u.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 02 10, 18:22)
sveikos,kai as nuejau tai nemate nestumo nesuprantu kas dedas.... 4u.gif   4u.gif testasrodo || bet va isskyros pasidare rusvos..pas gine reikia eit kitasav.nzn kagalvot 4u.gif  4u.gif  unsure.gif

Nueik pas gine butinai ir nelauk kitos savaites,zygiuok drasiai.Bus aisku 4u.gif Gal nieko baisaus ,bet paciai bus ramiau smile.gif

As pati vakar jau nulekiau,bet gydytoja echoskopo dar nedare ,sake per anksti 4u.gif eisiu penktadieni bus 5 savaites ir kelios dienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna888: 11 vasario 2009 - 10:12
Na, valdiškoj poliklinikoj 5 sav. man atsisake daryti echo "nes dar per anksti". Liepe ateiti apie 8 sav., "jei iki to laiko nepersileisi" blink.gif Tai nulekiau i privacia, per vaginalini echo nustatė, kad 5 sav. nestumas, vietoje, bet gresiantis persileidimas. Savaitei vaistu ir gulima rezimas. Po to vel apziura. 6sav- viskas ok. Dabar ikopiau i 9 sav. ir kolkas viskas thumbup.gif . Tad mamytes, jei jauciate koki nerima, o gydytoju nelabai pasitikite, nepagailikite pinigeliu, nueikite pas kita ginekologa kuris turi gera echoskopa ir daugiau zmoniskumo. Didelis jusu stresas ir abejones-tikrai nepades nei jums, nei leliui
Atsakyti
Kadangi buvo labai planuota, nubėgau 5 sav. blush2.gif Matė sunkiai, tai pakartojom echo po savaitės blush2.gif
Atsakyti
O jūs tas savaites čia nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos skaičiuojat?
Man nuo man nuo jų kažkur 6 sav. bus kai eisiu. Tai nuo ovuliacijos dar tik kokios keturios... Įdomu neišsiųs atgal ?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 04 04, 20:58)
O jūs tas savaites čia nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos skaičiuojat?
Man nuo man nuo jų kažkur 6 sav. bus kai eisiu. Tai nuo ovuliacijos dar tik kokios keturios... Įdomu neišsiųs atgal ?

savaites butent taip ir skaiciuojamos drinks_cheers.gif
siaip gali dar 2-3 savaites luktelti, nes labai mazas terminas gaunasi, net darydama echo gyd.nieko tikslaus nepasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2009 04 05, 12:18)
savaites butent taip ir skaiciuojamos  drinks_cheers.gif
siaip gali dar 2-3 savaites luktelti, nes labai mazas terminas gaunasi, net darydama echo gyd.nieko tikslaus nepasakys  mirksiukas.gif

palaukčiau jei po dviejų mėnesių nesibaigtų mano darbo sutartis ir be to darbo sąlygos nebūtų kenksmingos (darbas su chemikalais). Kažkaip reik saugotis nuo jų. Tai reik ir pasitart su gyd ... net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 04 05, 16:12)
palaukčiau jei po dviejų mėnesių nesibaigtų mano darbo sutartis ir be to darbo sąlygos nebūtų kenksmingos (darbas su chemikalais). Kažkaip reik saugotis nuo jų. Tai reik ir pasitart su gyd ... net nežinau.

Zinoma, kad nueik. Bet pasidomek, ar jie turi vaginalini echoskopa (na, bent pas ta gydytoja kur lankausi, tai tas pats echoskopas, bet turi papildoma antgali), nes ankstyva nestuma su paprastu sunku pamatyti. man ziurejo ir 5 sav. ir pakartotinai 6sav. .Su vaginaliniu puikiai matosi, ar leliukas vietoje prisitvirtino, ar gimdinis nestumas, ar nera gresiancio persileidimo pozymiu. Na,t urbut greiciausiai tave priimtu ir aparatura geresne turi privacios (bet jos kainuoja doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Bobuvasara @ 2009 04 06, 13:54)
Zinoma, kad nueik. Bet pasidomek, ar jie turi vaginalini echoskopa (na, bent pas ta gydytoja kur lankausi,  tai tas pats echoskopas, bet turi papildoma antgali), nes ankstyva nestuma su paprastu sunku pamatyti. man ziurejo ir 5 sav. ir pakartotinai 6sav. .Su vaginaliniu puikiai matosi, ar leliukas vietoje prisitvirtino, ar gimdinis nestumas, ar nera gresiancio persileidimo pozymiu. Na,t urbut  greiciausiai tave priimtu ir aparatura geresne turi privacios  (bet jos kainuoja  doh.gif ).

jei prireikia vidinio choskopo, tai siunčia į kt filialą smile.gif Kažkada reikėjo dėl įtariamos cistos. Bet čia prieš kokius 4 metus buvo, gal kas ir pasikeitę
Atsakyti
labukas visoms besilaukiancioms, 4u.gif ir as nzn ar jau eiti nes dar tik 5 sav, tai dar lauksiu biski, nes eisiu pas seimos gyd, kad israsytu siuntima, tai kol pas ji pakliusiu, kol toliau tai manau 2 sav praeis. biggrin.gif
Atsakyti