aciu, tikiuosi viskas bus gerai...ir vietoje.
Sveikos mamytes. o pas mane vienas toks gan kvailokas klausimas....
man jau 19 sav. nuo pirmu dienu einu privaciai pas ginekologa, bet niekada dar nebuvau pas terapeuta savo. ar reikia lankytis pas savo terapeuta? ar pakanka lankytis pas ginekologe?
o kaip bus po gymdymo? kas pirmom dienom ateina i namus? vaiku gydytojas ar terapeutas?
man jau 19 sav. nuo pirmu dienu einu privaciai pas ginekologa, bet niekada dar nebuvau pas terapeuta savo. ar reikia lankytis pas savo terapeuta? ar pakanka lankytis pas ginekologe?
o kaip bus po gymdymo? kas pirmom dienom ateina i namus? vaiku gydytojas ar terapeutas?
merginos, o einat esant 8 sav., o kaip tas savaites paskaiciuojat? nuo paskutiniu menesiniu dienos, ar atmetat dar 2 sav?
QUOTE(wesika @ 2008 12 18, 10:20)
merginos, o einat esant 8 sav., o kaip tas savaites paskaiciuojat? nuo paskutiniu menesiniu dienos, ar atmetat dar 2 sav?
As ejau kai man buvo 10 sav. , tai gydytoja liepe ateiti kai bus 12 sav.,nes nuo 12 (o gal nuo 11????) nesciuju iskaitai uzraso ir siuncia tyrimus darytis.
yra toks kalendorius kuris paskaiciuoja kelinta savaite:
http://supermama.lt/.../view/3735/108/
bet man netiko, nes pas mane visa gyvenima buvo nereguliarios menesines, todel ivyko paklaida 9 dienu...
pagal pirmaja paskutiniu menesiniu diena turejau gimdyti balandzio 30, bet kadangi nereguliarios menesines, tai gimdysiu geguzes 9 d. vat
Mielosios
Noriu jusu paprasyti pabalsuoti uz mano katineli, kuris dalyvauja Kalediniame foto konkurse!
Labai aciu uz palaikyma!!!
Balsuoti galite cia:
http://www.supermama...p...&phid=15911
Noriu jusu paprasyti pabalsuoti uz mano katineli, kuris dalyvauja Kalediniame foto konkurse!
Labai aciu uz palaikyma!!!
Balsuoti galite cia:
http://www.supermama...p...&phid=15911
Laba diena visoms
turiu tokį klausimėlį:
Mano NT teigiamas
eisiu į polikliniką. Tai iš pradžiu man reikia eiti pas savo šeimos gydytoją, o ji man duos siuntimą pas ginekologą. Taip?
turiu tokį klausimėlį:
Mano NT teigiamas
eisiu į polikliniką. Tai iš pradžiu man reikia eiti pas savo šeimos gydytoją, o ji man duos siuntimą pas ginekologą. Taip?
kadangi aš ejau i privačią, tai nejau pas terapeute, o tiesiai pas ginekologą.
O mano drauge nesenai buvo pas terapeute, kad duotu siuntimą pas ginekologę. Siuntimą gavo, bet nuėjusi su nėštumu 5 savaičių, pasake jai ateiti veliau, kai bus 10-11 sav.
tai va...
jei neštumas nėra didelis, tai neverta dar eiti. Visviena pasakys- ateik velaiu.
O mano drauge nesenai buvo pas terapeute, kad duotu siuntimą pas ginekologę. Siuntimą gavo, bet nuėjusi su nėštumu 5 savaičių, pasake jai ateiti veliau, kai bus 10-11 sav.
tai va...
jei neštumas nėra didelis, tai neverta dar eiti. Visviena pasakys- ateik velaiu.
Labai ačiū už atsakymą
dabar man 6 sav
kai eisiu pas terapeutė jau bus 7 sav.
Tai kol nukėliausiu pas ginekologę, tai bus gal jau ir 8 sav.
O privačiai kiek kainuoja nėštumo priežiūra? 1 konsultacija maždaug apie 100 lt?
dabar man 6 sav
O privačiai kiek kainuoja nėštumo priežiūra? 1 konsultacija maždaug apie 100 lt?
QUOTE(violeta_151 @ 2008 12 30, 16:24)
Labai ačiū už atsakymą
dabar man 6 sav
dabar man 6 sav
Na taip...moku 100 lt. ir jei reikia tyrymu tai dar plius N Lt. uz pirmus slapimo ir kraujo tyrimus (bet issamus tyrimai su visokiais ZIV, aids nustatymais) mokejau 250 Lt. uz tepineli 10 Lt.
P.S. terapeute duos siuntima is karto.... po dienos ar dvieju turesi pas ginekologe eiti
Kaip malonu bendrauti su maloniais žmonėmis ačiū
Man jau labai norisi sužinoti ar viskas gerai, ar nėštumas vietoje, turbūt ir širdelė turėtų plakti
Ilgai stengėmes su vyru. Dar ginekologė buvo prigasdinusi (po atliktų hormonų tyrimų), kad be jų pagalbos nepastosiu nes O nevyksta.
Bet Kalėdom gavom dovanėlę
Man jau labai norisi sužinoti ar viskas gerai, ar nėštumas vietoje, turbūt ir širdelė turėtų plakti
Ilgai stengėmes su vyru. Dar ginekologė buvo prigasdinusi (po atliktų hormonų tyrimų), kad be jų pagalbos nepastosiu nes O nevyksta.
Bet Kalėdom gavom dovanėlę