Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

Kiek buvau krikstynose, tai tevam niekas dovanu nedovanoja, visos dovanos skirtos krikstijamam vaikui.
Savo vaika krikstijau 10 men, tai dovanu gavom supama arkliuka, nuotrauku remeli (visu menesiu), vaikiska biblija, masina, triratuka.
Visos dovanos skirtos paciam vaikui ir jokiu suvenyru, kad lentynoje dulketu, o prisiminimui uztenka graziu nuotrauku.
Atsakyti
Mes su vyru vasarą krikštijom mergaitę, tai dovanojos skrynutę su sidabrine apyranke. O skrynutė buvo štai tokia:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 03 lapkričio 2010 - 12:58
QUOTE(beskaiste @ 2010 10 25, 00:27)
lapkricio viduri vaziuojam i krikstynas sveciais -brolio berniuko ,metinukas .musu seima gi nemaza,ir iskilo klausimas --ka dovanoti vaikui ir teveliams (ar reikia)  g.gif
gal ka patarti galit  ax.gif
sumasciau vaikui vardinius irankius uzsakyti -pati savo vaikams tokios dovanos noreciau  biggrin.gif
o teveliams ar reikia  g.gif

labai drazi dovana butu 4u.gif Teveliams tikrai nieko nereikia schmoll.gif ne ju cia svente ax.gif
Papildyta:
mes kaip krikstyjom savo mazyle,tai kriksto tevams dovanovom Porcelinyni obuoliuka uzrasyta aukso raidem. 4u.gif
Atsakyti
tai vis delto uzsakiau berniukui vardinius irankius is 4 daliu -jau padare thumbup.gif ir uzsakiau idomu nemaza torta namini
Atsakyti
Kieno pinigine storesne, tai labai faini yra auksiniai (lyg ir sidabriniai) ciulptukai. Keiciamas pats ciulptukas, o ta grazioji dalis - keliauja is kartos i karta.

Man patiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 11 03, 19:52)
tai vis delto uzsakiau berniukui vardinius irankius is 4 daliu  -jau padare  thumbup.gif ir uzsakiau idomu nemaza torta namini

Beskaiste, jeigu ne paslaptis, ar daug atsiejo sis malonumas? As einu i krikstamotes, tai dabar suku galva del dovanos doh.gif siaip fantazijos niekada netruko, o dabar nezinau ko imtis. Pinigu daug neturiu, bet siai progai esu pasiruosus isleist ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(aurikyte @ 2010 11 03, 13:57)
Mes su vyru vasarą krikštijom mergaitę, tai dovanojos skrynutę su sidabrine apyranke. O skrynutė buvo štai tokia:

user posted image

Labai miela dezute wub.gif Kur tokia pirkot?
Atsakyti

QUOTE(jolanta003 @ 2010 11 17, 11:35)
Labai miela dezute  wub.gif  Kur tokia pirkot?

O dėžutę man siuntė iš Vokietijos. Man ji labai patiko ir tiko Krikštynų proga. Manau tokiai šventei reikia kažkokios išskitinės dovanos nuo krikšto tėvelių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 28 lapkričio 2010 - 00:17
QUOTE(LapeUrsa @ 2010 11 10, 07:39)
Beskaiste, jeigu ne paslaptis, ar daug atsiejo sis malonumas? As einu i krikstamotes, tai dabar suku galva del dovanos doh.gif siaip fantazijos niekada netruko, o dabar nezinau ko imtis. Pinigu daug neturiu, bet siai progai esu pasiruosus isleist ir daugiau.

mes jau po krikstynu ,nerealiai patiko musu dovana -stalo irankiai thumbup.gif visi ciupinejo ,grozejosi ...
mokejau 90 lt viena sm daro ,yra jos tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 20 lapkričio 2010 - 22:49
QUOTE(aurikyte @ 2010 11 03, 13:57)

user posted image

jetus kaip grazu wub.gif ir su angeliuku...eisiu i kriksto mamas uz poros savaiciu, kaip tik ieskau kokios dezutes su angeliuku, kaip gaila kad LT nera pirkti unsure.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, kai aš krikštijau pusseserės vaiką, tai dovanojau: didelį liūtą, saldainių dėžutę, vaiko knygelę (buvom kažkur įdėtas pvz ankstesniuose psl), šampano butelį. O šventės metu vaiko seneliams padovanojom po taupyklę, su mintim, kad seneliai taupytų pinigus vaiko mašinai,kai jam sueis 18 smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote kur įsigyti juvelyrikos dirbinių ar panašių niekučiu skirtų krikštynoms. Mano draugė ieško kažko ypatingo. Lyg būna net kažkokios dėžutės pirmajam dantukui laikyti. Labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti