Kiek buvau krikstynose, tai tevam niekas dovanu nedovanoja, visos dovanos skirtos krikstijamam vaikui.
Savo vaika krikstijau 10 men, tai dovanu gavom supama arkliuka, nuotrauku remeli (visu menesiu), vaikiska biblija, masina, triratuka.
Visos dovanos skirtos paciam vaikui ir jokiu suvenyru, kad lentynoje dulketu, o prisiminimui uztenka graziu nuotrauku.
QUOTE(beskaiste @ 2010 10 25, 00:27)
lapkricio viduri vaziuojam i krikstynas sveciais -brolio berniuko ,metinukas .musu seima gi nemaza,ir iskilo klausimas --ka dovanoti vaikui ir teveliams (ar reikia)
gal ka patarti galit
sumasciau vaikui vardinius irankius uzsakyti -pati savo vaikams tokios dovanos noreciau
o teveliams ar reikia

gal ka patarti galit

sumasciau vaikui vardinius irankius uzsakyti -pati savo vaikams tokios dovanos noreciau

o teveliams ar reikia

labai drazi dovana butu

Papildyta:
mes kaip krikstyjom savo mazyle,tai kriksto tevams dovanovom Porcelinyni obuoliuka uzrasyta aukso raidem.

tai vis delto uzsakiau berniukui vardinius irankius is 4 daliu -jau padare
ir uzsakiau idomu nemaza torta namini

Kieno pinigine storesne, tai labai faini yra auksiniai (lyg ir sidabriniai) ciulptukai. Keiciamas pats ciulptukas, o ta grazioji dalis - keliauja is kartos i karta.
Man patiktu
Man patiktu

QUOTE(beskaiste @ 2010 11 03, 19:52)
tai vis delto uzsakiau berniukui vardinius irankius is 4 daliu -jau padare
ir uzsakiau idomu nemaza torta namini

Beskaiste, jeigu ne paslaptis, ar daug atsiejo sis malonumas? As einu i krikstamotes, tai dabar suku galva del dovanos

QUOTE(jolanta003 @ 2010 11 17, 11:35)
O dėžutę man siuntė iš Vokietijos. Man ji labai patiko ir tiko Krikštynų proga. Manau tokiai šventei reikia kažkokios išskitinės dovanos nuo krikšto tėvelių.

QUOTE(LapeUrsa @ 2010 11 10, 07:39)
Beskaiste, jeigu ne paslaptis, ar daug atsiejo sis malonumas? As einu i krikstamotes, tai dabar suku galva del dovanos
siaip fantazijos niekada netruko, o dabar nezinau ko imtis. Pinigu daug neturiu, bet siai progai esu pasiruosus isleist ir daugiau.

mes jau po krikstynu ,nerealiai patiko musu dovana -stalo irankiai

mokejau 90 lt viena sm daro ,yra jos tema...
Kiek pamenu, kai aš krikštijau pusseserės vaiką, tai dovanojau: didelį liūtą, saldainių dėžutę, vaiko knygelę (buvom kažkur įdėtas pvz ankstesniuose psl), šampano butelį. O šventės metu vaiko seneliams padovanojom po taupyklę, su mintim, kad seneliai taupytų pinigus vaiko mašinai,kai jam sueis 18