Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

QUOTE(janudi @ 2010 08 22, 23:43)
Daug kas rasote apie medines skrynias, i kurias sudedate vaikelio brangius daiktus atsiminimui, kur tokias gauti? Ieskau senokai ir neradau dar niekur, seniau Dubingiuose esu maciusi, bet dabar tikrai nera doh.gif Buciau dekinga, jei kuri zinote, parasykite man i az, nes sios temeles neseku 4u.gif

sveika, parašai čia:
http://www.supermama...?...0332&st=276

ir paklausi kas galėtų pagaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margarita @ 2008 07 09, 14:31)
as nupirkau drauges suneliui dovanu parduotuvei modeliuka- motocikla paauksota su svarovskio kristalais. tikiosi patiks  g.gif

O as kaimynes suneliui padovanojau issiuvineta paveiksliuka su mielais melsvais batukais, apaciuoj issiuvineta krikstynu data!!! Sveciams labai patiko mano dovanele!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulis2 @ 2010 08 23, 15:33)
O as kaimynes suneliui padovanojau issiuvineta paveiksliuka su mielais melsvais batukais, apaciuoj issiuvineta krikstynu data!!! Sveciams labai patiko mano dovanele!!! bigsmile.gif

Ideciau nuotraukyte, kad pamatytumet kaip atrode paveiksliukas, bet nerandu kaip verysad.gif
Gal kas gali pamokyti ar patarti???
Buciau be galo dekinga!!! smile.gif
Atsakyti
user posted image

Na pagaliau gavosi thumbup.gif ikelti nuotraukele
Atsakyti
QUOTE(makaronika @ 2010 08 27, 20:21)

Na pagaliau gavosi  thumbup.gif  ikelti nuotraukele

Tokia ir linksma ir praktiška sakyčiau thumbup.gif
Atsakyti
Mes gavome aukso dirbiniu ir pinigais.Kadangi pries krikstynas ivereme auskariukus,tai palengvinom sveciams su dovanom.Kas atnese auskariuku,kas pakabuku thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti jūsų nuomonės, po savaitės einu į krikštynas, bet kaip svečias. Kaip jūs manote ar galima dovanoti vyno buteli su užrašu atidaryti sulaukus 18? Ar tokia dovana turėtų dovanoti tik krikšto tėveliai? Ar geriau išvis atsisakyti tokio sumanymo? Dar norėčiau nupirkti šokoladukų ir juos padaryti su vaikučio nuotraukytėm ir sava sudėtimi ir nupirkti tiek kiek bus svečių, ar tai labiau tėveliai turėtų daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovesick @ 2010 09 03, 01:31)
Sveiki, norėjau paklausti jūsų nuomonės, po savaitės einu į krikštynas, bet kaip svečias. Kaip jūs manote ar galima dovanoti vyno  buteli su užrašu atidaryti sulaukus 18? Ar tokia dovana turėtų dovanoti tik krikšto tėveliai? Ar geriau išvis atsisakyti tokio sumanymo? Dar norėčiau nupirkti šokoladukų ir juos padaryti su vaikučio nuotraukytėm ir sava sudėtimi ir nupirkti tiek kiek bus svečių, ar tai labiau tėveliai turėtų daryti?  blush2.gif

Jūsų sumanymas labai mielas, tačiau reiktų pasikalbėti su krikšto tėveliais ir vaikučio tėveliais, gal jie jau pasirūpino tokiais siurprizais? Gal jų sumanymai kitokie? Man asmeniškai nepatiktų, jei svečias be mano žinios taip darytų, jei aš rengiu tą šventę... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
man irgi aktuali tema - ką dovanoti krikštynų proga būnant svečiu, bet va krikšto tėvelių nepažįstu ir nelabai išeina konsultuotis unsure.gif O aš mąstau gal vaikišką su paveiksliukais bibliją nupirkt ? g.gif Bet čia irgi gal krikšto tėvelių dovana turėtų būt g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 03 rugsėjo 2010 - 10:58
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 03, 09:55)
man irgi aktuali tema - ką dovanoti krikštynų proga būnant svečiu, bet va krikšto tėvelių nepažįstu ir nelabai išeina konsultuotis  unsure.gif  O aš mąstau gal vaikišką su paveiksliukais bibliją nupirkt ?  g.gif Bet čia irgi gal krikšto tėvelių dovana turėtų būt  g.gif  doh.gif

Na nebutinai ir biblija tik kriksto tevai turi nupirkti,nes siaip jau gautusi labai daug jiems isipareigojimu,kaip;medaliono pirkimas,sidabrinio saukstelio,biblijos,ir t.t.
Musu kuma auksini medaliona padovanojo,o kumas pinigais dave(jie is skirtingu seimu)
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 09 04, 00:43)
Na nebutinai ir biblija tik kriksto tevai turi nupirkti,nes siaip jau gautusi labai daug jiems isipareigojimu,kaip;medaliono pirkimas,sidabrinio saukstelio,biblijos,ir t.t.
Musu kuma auksini medaliona padovanojo,o kumas pinigais dave(jie is skirtingu seimu)

tai va sutinku su Jumis, nes pati kai kriktšyjau draugės mergytę, tai padovanojau balto aukso širdutę su briliantuku... rolleyes.gif

Ir klausimas visiems biggrin.gif Vakar pažiūrėjau vienam knygyne - to ko noriu nelabai yra, ar nebus tokios biblijos parduodamos tik prie bažnyčių kur nors ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 04 rugsėjo 2010 - 07:48
Mano atveju - pati mamytė auksarankė, tai nemanau, kad pasinaudosiu siuvinėjimo idėja rolleyes.gif rolleyes.gif Tiek pati visko moka, tiek daro, kad grožėtis ir grožėtis belieka rolleyes.gif
Atsakyti