Mano abu vaikai gavo dovanuy sidabrine moneta skirta zalgirio musiui. Krikstateviai dovanodami sake, kad tai investicija i ateiti ir kai bus labai sunku gales parduot ja kolekcininkams
O seneliai visi dovanojo pinigu su tikslu padeti juos taupymui. Zodziu, visos dovanos gavos finansines.

Mes taip pat gavome pagrinde pinigeliais, dar du zaislus, krikstadeze ir svarbiausia kriksto suknele
.

mes gavom sidabrini angeliuko pakabuka kuri per krikstynas palaimino kunigelis

QUOTE(letmebe1 @ 2010 08 18, 11:54)
O ka manote apie medelio dovanojima - liepa, nes mergaites krikstynos? Seima turi kelias sodybas, tai bus kur pasodinti ir prisiminimas tikrai visam gyvenimui. Be to seima labai pasiturinti ir labai sunku kazka nupirkti, itikti, nes visko apteke 

QUOTE(korisda @ 2010 08 18, 22:18)
o kur jus pirkote?
Padaro per pora darbo dienų, tik reikia atsiųsti nuotraukytę ar norimą tekstuką.
Beje, galima pažiūrėti, pačiupinėti pavyzdukus ir užsisakyti savaitgalį Hanza dienų mugėje

mes dovanojom 1-uosius batukus,kuriuos kazkokiu elektrolizes budu padare kaip varinius,priklijavo ant fainos lentutes ir surase varda ir data,labai idomiai atrode
tevas ir vaikui patiko

tevas ir vaikui patiko

Dar visai gražu būtų vardinė dėžė su angeliuku, data, vardeliu (ar šiaip bet kokiu patinkančiu piešinuku) - visai atributikai sudėti (rūbeliams, bateliams, žvakei...)

Mes jau uzsisakem musu kriksto dukrytei zibinta

Draugai vestuviu proga gavo dovanu,negalejom atsigrozeti,zvakutes viduje keiciasi super atrodo.

Daug kas rasote apie medines skrynias, i kurias sudedate vaikelio brangius daiktus atsiminimui, kur tokias gauti? Ieskau senokai ir neradau dar niekur, seniau Dubingiuose esu maciusi, bet dabar tikrai nera
Buciau dekinga, jei kuri zinote, parasykite man i az, nes sios temeles neseku