Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

Daug kas užsimena apie sidabrinius šaukštelius,arba čiulptukus.Kur galima jų nusipirkti , ir kiek jie kainuoja nestuke.gif : mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2008 01 04, 22:40)
Daug kas užsimena apie sidabrinius šaukštelius,arba čiulptukus.Kur galima jų nusipirkti , ir kiek jie kainuoja nestuke.gif  : mirksiukas.gif

beveik kiekvienoje juvelyrinių prekių parduotuvėje (šiek tiek didesnėje), dar labai gražu išgraviruoti...
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2008 01 04, 23:40)
Daug kas užsimena apie sidabrinius šaukštelius,arba čiulptukus.Kur galima jų nusipirkti , ir kiek jie kainuoja nestuke.gif  : mirksiukas.gif

paauksuoto čiulptuko kaina nuo 40 lt, sidabrinio šaukštelio , priklausomai nuo dydžio, kainuoja nuo 60 lt
Atsakyti
Daznai sauksteliu buna sidabro parduotuvese g.gif
Atsakyti
kadangi pabaigiau seną temą, tai atidarau naują ax.gif

Sena tema yra ČIA
Atsakyti
Galima dovanoti sidabrini sauksteli su isgraviruotu vardu svoriu be ugiu 4u.gif
Atsakyti
Akropolyje maciau Auksvoroj labai grazia sidabrine soske, ji atsidaro ir i vidu galima ideti pirma dantuka wub.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Patarkyt man prasau gal kas pirko man reiketu dveju smulkmenu i maiselius su vaiko vardu ideti bet nezinau ka?Galvoju gal koki angileli o dar ka??????
Atsakyti
Mano dukra viena is orginaliausiu dovanu gavo didele senovine skrynia,kuri buvo pilna saldainiu biggrin.gif .Musu krisktynos vyko pagal visas senoves tradicijas,todel tokia dovanele buvo super.
Dabar jon sudejau visas kriksto relikvijas ir palieku guleti iki dukros vestuviu dienos wub.gif .O tuo tarpu skryne bus puiki interjero puosmena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 02 liepos 2008 - 08:48
Ne visai į temą mano klausimas, bet nesinori kurt naujos temos, tai pasirinkau mano manymu artimiausią temą savam klausimui. O mano klausimėlis toks, krikštysiu mergytę, su krikšto tėveliu mes ne pora, tai dabar mane kamuoja klausimas: Kaip su dovana mažylei ? Galbūt gražiau būtų viena bendra dovanėlė ? Ar kaip tik kai su krikšto tėveliu mes ne pora tai dovanėlės turi būti skirtingos ? Tiesiog laukiu pamąstymų šia tema ir galbūt mamyčių ir ne tik dalijimosi patirtim šiuo klausimėliu 4u.gif
Atsakyti
Galimi visokie variantai nes tai yr asmeninis susitarimorikalas su krikšto tėčiu.

QUOTE(Agnutė @ 2008 07 07, 17:54)
Ne visai į temą mano klausimas, bet nesinori kurt naujos temos, tai pasirinkau mano manymu artimiausią temą savam klausimui. O mano klausimėlis toks, krikštysiu mergytę, su krikšto tėveliu mes ne pora, tai dabar mane kamuoja klausimas: Kaip su dovana mažylei ? Galbūt gražiau būtų viena bendra dovanėlė ? Ar kaip tik kai su krikšto tėveliu mes ne pora tai dovanėlės turi būti skirtingos ? Tiesiog laukiu pamąstymų šia tema ir galbūt mamyčių ir ne tik dalijimosi patirtim šiuo klausimėliu  4u.gif

Atsakyti
maziaus busimi kriksto teveliai ne pora schmoll.gif taciau jie nusprende dovana pirkti kartu, tai buvo ju sprendimas, jie nutare kad taip gales nupirkti geresne dovana negu dvi mazytes, as tai manau kad tai susitarimo reikalas, o seip tai juk ne dovanose esme mirksiukas.gif
Atsakyti