Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgai ilgai laukta mergyte.

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Laaabai grazu 4u.gif 4u.gif Aukit dideles.. 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif ir net 24 skrydziai nestumo metu blink.gif doh.gif gal tu stiuardese? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oho - nemazai teko pavargti unsure.gif - laaabai laaabai sveikinu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 05, 23:27)
grazi istorija  4u.gif  ir net 24 skrydziai nestumo metu  blink.gif  doh.gif  gal tu stiuardese?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif - o gal g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazi istorija 4u.gif aukite svekutes ir grazutes 4u.gif
Atsakyti
Gera dovanele smile.gif
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai labai labai graži, švelni, šilta istorija... wub.gif
Atsakyti
Kokia grazi dovanele vyro gimtadienio proga, gal ir man taip iseis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Grazi istorija 4u.gif aukit laimingai 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes wub.gif
Mano pampuskai jau 5 menesiukai tongue.gif Myliu ir svaigstu del jos wub.gif
Kas nestuke.gif linkiu visoms lengvo nesiojimo,geru emociju ir kuo lengviausio gimdymo!!! 4u.gif
O kas jau su soske.gif aukite sveikuciai ir labai labai laimingi! 4u.gif
p.s.as ne stiardese thumbup.gif bet skraidymo maratonas tesiasi ax.gif jau turejom 8 skrydzius,kita menesi laukia dar 8 doh.gif Maitinu pati,todel tenka visur imti mano mazyte kartu mirksiukas.gif Bet ji saunuole,laikosi puikiai,gal todel kad jau pilvuke budama iprato? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arneja @ 2008 06 23, 14:44)
Aciu mergytes 4u.gif
Pamirsau pridurti,kad daktarai apsiriko del termino,todel ir gavosi man "pernesiojimas" ir nervu kamuolys,juk tikra data turetu buti tik kovo 5.

4u.gif 4u.gif 4u.gif šaunuole tu, tiek iškentėjai nervavaisi, juk svečioj šaly gimdei ax.gif bet finalas vertas to- sveikinu ir aukit gražutės 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Arneja @ 2008 08 11, 16:19)
p.s.as ne stiardese thumbup.gif bet skraidymo maratonas tesiasi  ax.gif jau turejom 8 skrydzius,kita menesi laukia dar 8  doh.gif Maitinu pati,todel tenka visur imti mano mazyte kartu  mirksiukas.gif Bet ji saunuole,laikosi puikiai,gal todel kad jau pilvuke budama iprato?  rolleyes.gif  tongue.gif

blink.gif unsure.gif aš kaip paskaičiua, kad per nėštumą 24 skrydžiai, oho galvoju, kaip tiek ištverti... bo aš tai ir į mašiną lipt tingėdavau blush2.gif
o dukrytė, tai tikrai turbūt labai priprato prie skraidymo, gal ji bus stiuardesė mirksiukas.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai graži ir šilta istorija wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu thumbup.gif Labai graži tavo dukrytė thumbup.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti