Laaabai grazu Aukit dideles..
Oho - nemazai teko pavargti - laaabai laaabai sveikinu
Papildyta:
- o gal
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2008 07 05, 23:27)
grazi istorija ir net 24 skrydziai nestumo metu gal tu stiuardese?
- o gal
labai grazi istorija aukite svekutes ir grazutes
Gera dovanele
Sveikinu
Sveikinu
Kokia grazi dovanele vyro gimtadienio proga, gal ir man taip iseis
Grazi istorija aukit laimingai
Aciu mergytes
Mano pampuskai jau 5 menesiukai Myliu ir svaigstu del jos
Kas linkiu visoms lengvo nesiojimo,geru emociju ir kuo lengviausio gimdymo!!!
O kas jau su aukite sveikuciai ir labai labai laimingi!
p.s.as ne stiardese bet skraidymo maratonas tesiasi jau turejom 8 skrydzius,kita menesi laukia dar 8 Maitinu pati,todel tenka visur imti mano mazyte kartu Bet ji saunuole,laikosi puikiai,gal todel kad jau pilvuke budama iprato?
Mano pampuskai jau 5 menesiukai Myliu ir svaigstu del jos
Kas linkiu visoms lengvo nesiojimo,geru emociju ir kuo lengviausio gimdymo!!!
O kas jau su aukite sveikuciai ir labai labai laimingi!
p.s.as ne stiardese bet skraidymo maratonas tesiasi jau turejom 8 skrydzius,kita menesi laukia dar 8 Maitinu pati,todel tenka visur imti mano mazyte kartu Bet ji saunuole,laikosi puikiai,gal todel kad jau pilvuke budama iprato?
QUOTE(Arneja @ 2008 06 23, 14:44)
Aciu mergytes
Pamirsau pridurti,kad daktarai apsiriko del termino,todel ir gavosi man "pernesiojimas" ir nervu kamuolys,juk tikra data turetu buti tik kovo 5.
Pamirsau pridurti,kad daktarai apsiriko del termino,todel ir gavosi man "pernesiojimas" ir nervu kamuolys,juk tikra data turetu buti tik kovo 5.
šaunuole tu, tiek iškentėjai nervavaisi, juk svečioj šaly gimdei bet finalas vertas to- sveikinu ir aukit gražutės
Papildyta:
QUOTE(Arneja @ 2008 08 11, 16:19)
aš kaip paskaičiua, kad per nėštumą 24 skrydžiai, oho galvoju, kaip tiek ištverti... bo aš tai ir į mašiną lipt tingėdavau
o dukrytė, tai tikrai turbūt labai priprato prie skraidymo, gal ji bus stiuardesė
Labai graži ir šilta istorija Sveikinu Labai graži tavo dukrytė