Įkraunama...
Įkraunama...

Gedulas

QUOTE(_Kere_ @ 2009 01 04, 00:36)
drinks_cheers.gif
Man is pradziu ne tik rengtis juodai, bet apskritai nieko nesinorejo. Siuo metu stengiuosi tiesiog negalvoti apie ta nelaime(geguzes men. mire mama), tada ir sapnai ramesni buna. O del aprangos - stengiuosi vengti ryskiu spalvu, darbe yra darbo apranga, to jau neisvengsiu, namie kaip namie, svarbiausia, mano manymu, kaip tu jautiesi viduje. Kitas gali metus deveti juodai, o sirdyje - tuscia...

Užuojauta dėl mamos, aš kai pagalvoju, kaip žmonės be mamos gyvena tai na niekaip neisivaizduoju, ir dėl pasisakymo pritariu, svarbu kad širdy butųnetuščia smile.gif
Atsakyti
Rengiuosi juodai, nes jaučiu, kad taip man norisi iš širdies. Degu žvakes, nes taip jaučiu. Viską darau, kaip jaučiu...
Dar tik 10 diena kaip JO nebėra...
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2009 01 13, 15:13)
Rengiuosi juodai, nes jaučiu, kad taip man norisi iš širdies. Degu žvakes, nes taip jaučiu. Viską darau, kaip jaučiu...

drinks_cheers.gif , kad geriausia daryti taip, kaip tuo metu norisi, natūralu, kad nesinori nei linksmybių, nei ekstravagantiškai atrodyti... ir gaunasi toks natūralus gedulas ax.gif , o ne pakazūcha.
Atsakyti
QUOTE(Alegorija @ 2009 01 13, 16:13)

užuojauta tau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 01 13, 12:30)
Užuojauta dėl mamos, aš kai pagalvoju, kaip žmonės be mamos gyvena tai na niekaip neisivaizduoju...

As irgi buciau neisivaizdavus, bet kai ta pats patiri... Atsiveria tikra praraja...
Atsakyti
aš pernai abiejų tėvų netekau, bet juodų rūbų nenoriu nešioti. Man nelimpa jie, nebent nesąmoningai velkuosi juodą kostiumėlį į darbą. bet ne tdėl, kad taip reikia. Mano gedulas - širdyje...
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 12 28, 02:24)
Ir aš nejaučiu, kad tėčio nebūtų.  rolleyes.gif
Gal jau rašiau, bet yra toks pojūtis, kad jis niekur nedingo. Tiesiog nėra šioje žemėje materialiame pavidale.
Bet niekas nepasikeitė - ne todėl, kad man kažkas pasakė, kad taip reikia. Tiesiog kas rytą rengdamasi prisimenu tą skausmą. Ne gedulą. Skausmą, kurį neseniai patyrė šeima, tame tarpe ir aš, ir pats tėtis. Ir norisi tos juodos spalvos nors kiek.

Aišku, gali būti, kad tai galioja tik man...

Norėjau rašyt, bet pacitavau rastą žinutę. Tikrai galioja ne tik tau.
Po tėčio mirties ilgą laiką tiesiog negalėjau vilktis kitokių rūbų, tik tamsius. Ir tai dariau todėl, kad taip norėjau, man to reikėjo, tikrai ne dėl žmonių akių.
Atsakyti
Kad būtina tikrai niekam neteigčiau,čia jau kiekvieno apsisprendimo reikalas.Bet gedulas mirus mamai,tėčiui nors simboliškai manau reikalingas unsure.gif
Prisimenu savo močiutę,mano mama ją be galo mylėjo, cool.gif mirus jai,ji sąžiningai metus atnešiojo gedulą,siuvosi,pirko juodus/tamsius kostiumėlius,nes vasarą esant dideliam karščiui stengėsi rengtis juodai unsure.gif dažnai pamąstydavau kaip elgčiausia aš mirus mylimai mamai,tai manau panašiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mumute @ 2008 12 04, 11:29)
Manyciau , kad per laidotuves ir gera pusmety reiketu nesioti nors kokius tamsesnius drabuzius , nesakau , kad butent juodus , bet taip isreiski mylimam zmogui nors menkute pagarba taip apsirenges

as nesu prie juodus tamsius ir pan. tik vienas klausimas, kuom pasireiskia ta pagarba?
Papildyta:
QUOTE(_Kere_ @ 2009 01 25, 21:43)
As irgi buciau neisivaizdavus, bet kai ta pats patiri... Atsiveria tikra praraja...

labai gaila ir siunciu daug stiprybes ir virtualu palaikyma uz rankos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 03 09, 20:11)
Prisimenu savo močiutę,mano mama ją be galo mylėjo, cool.gif mirus jai,ji sąžiningai metus atnešiojo gedulą,

mano mama irgi už močiutę atnešiojo metus, už senelį pusė metų gedulą verysad.gif aš tada dar buvau paauglė bet irgi stengiausi rengtis tamsiau...

o sekmadienį palaidojom tėtį... verysad.gif šiandien ruošiausi į darbą, tai net nekyla rankos ką nors šviesaus rengtis...
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 03 09, 21:45)
as nesu prie juodus tamsius ir pan. tik vienas klausimas, kuom pasireiskia ta pagarba?

Nevadinčiau to pagarba, žmogus pats geriau jaučiasi su tamsiais drabužiais , nes juoda spalva tarsi atskiria nuo išorinio pasaulio, jautiesi tarsi savam kiaute..
Atsakyti

Norėčiau Jūsų paklausti ar mirus tėčiui laidotuvių metu ant galvos reikia uzsidėti juodą šaliką, skarelę, skrybelę ir tt. ar galima stovėti ir nepridengus galvos, gal kuri nors iš savo patirties parašytumėt..
Atsakyti