QUOTE(adis @ 2008 09 23, 21:53)
Aš esu prieš badavimą, bet tai mano asmeninė nuomonė ir tokia yra šiandien, vadovaujuosi taisykle: Niekad nesakyk niekada...
Kaip sekasi piešti, ar dar piešiate?
Dėkoju už nuorodą
.Ryt pasiskambinsiu.Kad savarankiškai pavyktų badauti pati iš savęs to nesitikiu, na nebent iki pietų
.
Prasitęsiau savaitei atostogas
, nes dantį pradėjo skaudėti, formavosi pūlinukas , o penktadienį onkologė dar išrašė labai stiprių antibiotikų, kad kraujo užkrėtimo nebūtų.Tai skrandis taip sureagavo, kad po operacijos mažiau skaudėjo, dvi paras vaikščiojau kaip klaustukas.
Dabar vaikštau po mišką su vilke bent valandą, bergždžiai ieškau musmirių ir bijau erkių prisirinkti. Raminu save , kad topotekanu skiestas kraujas joms netiks
.
Piešiu, kai gausiu dozę /juk visi didieji meninikai šedevrus sukuria po dozės/ ir orai subjurs.
Sveikatos visoms
Papildyta:
QUOTE(romantikė @ 2008 09 24, 17:28)
Buvau siandien pas chemoterapeute. Eilini karta perziurejo kraujo tyrimus. Leukocitu kiekis vis mazeja ir mazeja...nors po chemijos jau 8 men prabego...
Nezino kodel...Niekas nezino...Jos nuomone, kad nuo Tamoksifeno vartojimo man issivyste leukopenija. Nes kovo men buvo beveik norma, o nuo balandzio (kai pradejau vartot) - kritimas...Reiskia man jo vartoti negalima. O ka tada vartoti? Kokia apsauga nuo vezio man skirt? Rytoj lyg pasitarti zadejo su kitais daktarais.
Bet ner gi alternatyvos Tamoksifenui mano situacijoje...
Liudna...
Nereikia pirma laiko skelbti sau nuosprendį.Juk mes nežinom visų vaistų kombinacijų.Ar jau pasakė , kad nėr alternatyvos , ar pati nusprendei?
Vieno gydytojo nuomonė, kaip ir viena kregždė , dar ne pavasaris.
laikykis.
Papildyta:
[quote=rasų lanka,2008 09 23, 22:16]
Sveikutės,
Man atrodo,kad čia kita Gabija - ne ta,kuri piešia?
O gal aš klystu ir man galvelė susisuko
Papildyta:
Gabija ta pati, bet kažkaip buvau atjungta, o kitame forume irgi buvo Gabija , tai niekaip neprisijungiau.Tai padariau šiokią tokią kosmetinę operaciją, pridėjau taškiukus, ir avataro savo neberadau, tai kitą pasirinkau.Šiandien gal po 2 sav gavau moderatoriaus atsakymą, kad galiu jungtis senuoju vardu, bet , kad viskas perdirbta.Štai taip.