QUOTE(ausrap @ 2008 09 22, 21:55)
Domiuosi, tik idomu, ar nepakenks, kai viska pradesiu maisyti. Jei butu man, tai as neabejodama turbut gerciau viska kartu.
Dar labai domina ir sidabrazoles uzpilai...
Dar labai idomu, ar galejo mamai pasidaryt silpna nuo kontrastinio skyscio, kuri gere, kai dare tyrimus ir nuo KT? Nu zmogus nuejo i ligonine pats, o pareit jau ir nebegalejo, bet pasidare staigiai, tiesiog po tyrimu praejus parai. Ar cia tik sutapimas, kad organizmas silpsta? Bet ji nesijaucia kasdien silpnesne, va tiesiog pasilpo gerokai ligoninej, tai va tokia be jegu jau gera savaite.
Aciu adis uz info, visko stveriuosi, kaip paskutinio grudo, o viduj galvoju, kiek gi jegu tures tas vezys kovot su mano duodamais vaistais mamai.
Adis, o jus vilniete?
Ne, aš šiaulietė. Nors savęs tokia nelaikau. Be vietos aš...
Bloga galėjo pasidaryti nuo kontrasto. Tik keista, kad taip ilgai. Gal psichologiškai, pasakė jog kontrastas. Jis net ne radioaktyvus, bijo žmonės visko, kas radioaktyvu.
Kai buvau Lenkijoje suleidus kontrastą (jis leidžiamas į veną, bent man), paprašė pusvalandį po tyrimo pasilikti tyrimų centre ir niekur neišeiti. Po to dar porą valandų ramiai pabūti ir ilsėtis. Pasirodo, gali būti net šokas (aišku, taip būna labai labai retai). Kaip aiškino daktaras ir kiek aš supratau, praplečia kraujagysles ir gali kristi spaudimas. (Man aiškino lenkiškai, tad 100% garantuoti negaliu). Kaune tiesiog suleisdavo ir laisvas. Tik labai įdomus jausmas būna, jei gydytojai neįspėja, gali ir supanikuoti. Užkaista viskas apačioje lyg būtum apsišlapinęs...
Dėl visa ko spaudimą pamatuokit.
Aš nieko nevartoju, tik sukaupusi tokias žinias turiu iš kitų ligonių. Stebuklų nemačiau, deja...
. Girdėti girdėjau...Geriau viską atskirai vartoti, neperkraunat ir tai stebint save... Vienam žibalas tinka, kitam kepenis išderins suvisai. Viena tokia ponia aviacinį po šaukštą gėrė. Jai nieko...Nesiryžčiau aš. Jau geriau tada homeopatinį. Žmonės viską vartoja, taip jau priimta. Tiki tuo, ramiau, kad kažką daro. Vienasi iš populiaresnių - gyvenimo būdo keitimas.
Bet, ką keisti, kai neturi ką keisti? Jau ne kartą minėjau mano vienintelė didesnė nuodėmė buvo ir yra kava. Gerai pagalvojus, ten, kur kava vos ne nacionalinis gėrimas, Pietų Amerikos šalyse, visi turėtų nuo vėžio mirti...Anksčiau dar sveikiau gyvenau tris-keturis kart per savaitę sportavau, dabar jau ne...nebeišeina. Stengiuosi daug vaikčioti. Kalba apie sutrikusią rūgščių-šarmų pusiausvyrą, niekaip nesuvokiu, jei taip paprasta, kodėl neišmatuoja kūno skysčių Ph. Viskas būtų aišku, pavalgei šarminančių organizmą papildų, pagėrei kokio nors lengvai šarmingo vandens ir sveikutėlis.
Paskaičiau delfyje O. Lapino straipsnį apie meditaciją. Tai aš pastovioje meditacijoje gyvenu.
nekurdama didelių dešimtmečius siekiančių planų, šiandiena. Kaip sako psicholigas: pagal galimybes nuvyti šalin mąstymą ir atsiduoti savo ir aplinkos stebėjimui.
Čia šiek tiek informacijos apie KMUK Rotušės vaistinę, oficialiai ji vadinama MUZIEJAUS, ir apie gaminamus homeopatinius preparatus, visai įdomių yra:
Kauno medicinos universiteto vaistinė
Agaricus D3 - (onkologiniai susirgimai) ????pagoolinau, agaricus - grybas, greičiauisia, tai bus musmirė
Bufo D3 - (onkologiniai susirgimai) Rupūžytė (ačiū ausrap)
Conium D3 - (onkologiniai susirgimai) Mauda
Petroleum D5 -(onkologiniai susirgimai) Žibalas
Vokiečių vaistinės žibalas didesnės koncentracijos, be ar tai tiesa nežinau, tokius kalbas girdėjau...