QUOTE(Avietėlė @ 2008 07 03, 13:12)
Vyrui medikai davė mažą procentą vilties, o kai paklausiau, kaip jį padidinti, atsakė, kad jie nevaldo svertų! Tai priklauso nuo medicinai nesuprantamų priežasčių, būktai, organizmas "sudėtingas", egzistuoja atsitiktinumas.
O kodėl Jūs klausiate žmonių, tokių kaip Jūs, medikų, o neklausiate DIEVO, kiek liko? Ir kam žinoti? Ką pakeis žinojimas? Tikitės, kad pasakys pusė metų, metai, dešimt. O šventas naivume! Gydytojai tik įvertina žmogaus fizinę būklę pagal jo tyrimų rezultatus ir iš savo patirties gali prognozuoti, kai mato, kad išties liko nedaug: kelios savaitės ir tai būna visko...
Aš įsitikinusi, kad didžioji komercija - pasaulinių farmacijos kompanijų kuriami produktai - jų verslas fantastiškas, o naujų vaistų efektai įvertinti juokingais sakiniais, kad "išgyvenamumas padidėja... dienomis ar mėnesiais".
Tai kaip aš galiu jais pasitikėti?? Leisti tik jiems gydyti? Tai jų prognozės juk ir yra jų statistika! Jie tik tiek pagydo. Juk tai laikoma vienareikšmiai nepagydoma liga, tik bandoma prailginti gyvenimą.
Tai kaip aš galiu jais pasitikėti?? Leisti tik jiems gydyti? Tai jų prognozės juk ir yra jų statistika! Jie tik tiek pagydo. Juk tai laikoma vienareikšmiai nepagydoma liga, tik bandoma prailginti gyvenimą.
Matėte filmą Iš Afrikos? Ten pagrindinę heroję vyras užkrėtė sifiliu ir gydomas jis buvo arsenu. Šiandien tai išgydoma liga... nereikia arseno. Tas pats penicilinas. Įveikė daugybę ligų, be jo būtų buvusi prapultis.Išgydė raupus, išgydo tuberkuliozę išgydys ir vėžį ir ne kas kitas, o mokslas ir šiuolaikinė medicina.
Jūsų reikalas gydytis papildais, tik kodėl einate pas tuos medikus, jei jais nepasitikite ir sudarote eiles kitiems ligoniams, kurie pasitiki? . Medicininę statistiką aš žinau, žinau Prancūzijos ir Šveicarijos, žinau Lietuvos, o kokia kordicepso statistika? Aš jos nežinau ir niekur neradau, kad tokia būtų.
Vienareikšmiškai nepagydoma liga medikų ar ligonių sąmonėje? gyvenimo prailginimas didelis dalykas. Aplamai daugelis ligonių o taip pat sveikųjų, jaučiasi kažkokiais dankanis maklaudais ir to siekia nežmoniškomis pastangomis, užmiršdami gamtos taisykles ir tvarką.
Aš linkusi pirkti iš tų, kurie siūlo gyvenimą, o ne kelis mėnesius.
Siūlo gyvenimą? Medikia siūlo mirtį? Sąmoningai pasiruošę kuo greičiau numarinti Jūsų vyrą. Dega begaliniu noru ir troškimu...pas prastus medikus papuolėt... Jūs įsitikinę, kad papildais valdote savo gyvenimo svertus. Siūlau pasiskaityti ankstesnius mūsų forumus, atkreipkite dėmesį į forumietės jadzkos pasisakymus...
Imunologiją medicinos studentai studijuoja kiek laiko? Pusmetį, metus? Tikrai nedaugiau penkių... po valandą-kitą per savaitę(čia labai optimistiška). Kiekvienas suinteresuotas tikrai gali išstudijuoti ją ir tuomet ne aklai pasitikėti kažkokiais papildais, mediagomis, o suprasti, svarstyti, rinktis, nuspręsti, apsispręsti, kaip sąmoningas sprendėjas.
Kokie bebūtumėte kiti skeptiški kiti kas nors, aš įsitikinusi, kad galima išgydyti vėžį net ir 4 stadijos. Be garsių optimistinių pasakojamų bei istorijų, žinau ir kelis realius, savo aplinkos tokius atvejus. Tai įkvepia.
Kokie bebūtumėte kiti skeptiški kiti kas nors, aš įsitikinusi, kad galima išgydyti vėžį net ir 4 stadijos. Be garsių optimistinių pasakojamų bei istorijų, žinau ir kelis realius, savo aplinkos tokius atvejus. Tai įkvepia.
Jūs galvojate, kad tik tiek imunologiją mokosi gydytojas imunologas?
Išstudijuoti ką? Mediciną ar imuninę sistemą - neakivaizdiniu būdu medikų dar neruošia. Jūs pasitikit, kad kažkoks platintojas, baigęs vidurinę mokyklą gabesnis ir protingesnis už mediciną studijavusį 12 m. Net pats prasčiausias gydytojas daugiau išmano už jus ar mane. Man labai patinka visokie platintojų superprotingi išsireiškimai, kai konkrečiai paklausi atsakymas toks miglotas ir į pievas. Gal - žmonėms, kurie neišmano chemijos ir terminų tai daro įspūdį...Jūsų teisė rinktis pas ką gydytis, kaip ir Jūsų teisė skelbti savo nuomonę, aš tik išdėstau sąvąją. Linkiu gerų gydymosi papildais rezultatų.
Dar įdomu ar tie Jums žinomi sėkmingi atvejai visiškia spjovė į šiuolaikinę mafiozinę mediciną ir gydėsi tik superduper kordicepsais, cholikanias ir kt. stebuklais?