Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 9, kiekvienam po paparčio žiedą

QUOTE(carvel @ 2008 09 06, 21:26)
[As du metelius kekviena diena geriau musmires antpiliuka (anksciau net keleta kartu apie tai rasiau)ir ne po viena lasiuka o po 38 ryte ir vakare .Kaip matot gyva biggrin.gif ir kaip kas daug teigia ,jokiu kepenu nesusigadinau .Tik mano receptukas kiek kitoks : i 1 l stiklaini reikia prideti musmiriu ,su visais koteliais .Negalima nukrapstyti jokiu prikibusiu lapeliu,spygliuku,tiesiog tokias kokias radote,tik lengvai nuvalyti zemes .Uzpilti turini degtine,geriausiai gera namine,susupti i tamsu audekla ir pastatyti tamsioje siltesneje vietoje 13-14 paru.Praejus laikui nukosti ir gerti ilasinus i vandeni po 38 lasus ryte ant tuscios sirdies ir vakare,einant miegoti. Gerdama antpila labai gerai jauciausi,galiu pasakyti,kad tai savotiskas dopingas priduodantis nemazai jegu (bent as jau taip jauciausi).Sita recepta gavau is vienos jau pagyvenusios motereles,ejusios musu keliu ir sekmingai gyvenancios ,jau berods daugiau nei 10 metu .Turiu pasidariusi to antpiliuko kekvienais metais,bet kazkaip ji primirsau,galvoju,kad reikia po truputuka vel pradeti gerti,jis naikina vezines lasteles.

Carvel, 4u.gif
Ar Jūs užpilat raudonąją musmirę?Kiek ten pridėti musmirių,ar jas kaip nors susmulkinti?Ar tą stiklainį sklidinai pripilti degtinėlės?Gal yra koks nors kiekių santykis.Ar vartojote po chemoterapijos ar per ją?Ar vartodama musmirę vartojot dar kokius nors vaistus,papildus ar dar ką...

Na ir priklausiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 06 rugsėjo 2008 - 19:51
QUOTE(rasų lanka @ 2008 09 06, 21:44)

Carvel, 4u.gif
Ar Jūs užpilat raudonąją musmirę?Kiek ten pridėti musmirių,ar jas kaip nors susmulkinti?Ar tą stiklainį sklidinai pripilti degtinėlės?Gal yra koks nors kiekių santykis.Ar vartojote po chemoterapijos ar per ją?Kiek laiko vartojot - ar kokiais intervalais su partraukom?Ar vartodama musmirę vartojot dar kokius nors vaistus,
papildus ar dar ką...

Na ir priklausiau doh.gif

Labas 4u.gif
Taip tinka tik raudonoji musmire,musmiriu reikia prideti kiek telpa,bet neprigrusti,o lengvai paspaudziant,smulkinti nereikia,tokias kiskit kokias radot,jokio santykio nera,viska sklidinai uzpilti degtine.Vartoti galima tik po chemoterapijos,nes kaip mano gyditojas teige musmire tai ta pati chemoterapija tik turinti silpnesni poveiki.As ja geriau du metus ,galima kas trys menesiukai padaryti savaites pertraukele,vaistukus galima kartu vartoti visus,taip pat ir papildus.Tiesa vartojant musmire turi buti uzgijusios pilnai visos pooperacines zaizdos,pradzioje as sito nezinojau ,tai man pradejo kauptis skysciai pazastyje,bet vos tik ja nutraukiau gerti viskas susitvarke,gydima tesiau pilnai uzgijus zaizdoms.
Taigi visoms rekomenduoju pasidaryti antpiliuko ir nereikia bijoti ji gerti,jis net nebjauraus skonio,primena gira mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 09 06, 21:26)
.Praejus laikui nukosti ir gerti ilasinus i vandeni po 38 lasus ryte ant tuscios sirdies ir vakare,einant miegoti.

Labai ačiū,Carvel,
Ir dar vienas klausimas.Kokiam vandens kiekyje įlašindavot -pusėj stiklinės,stiklinėj - ar čia jokio skirtumo?
Nepykit užtokį smulkmeniškumą.Toks mano trūkumas,ir nieko negaliu padaryti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 09 06, 21:02)
Sveikute,Gabija, 4u.gif
Jau kelintą kartą užsimenate apie grybavimą.Tikriausiai labai mėgstate grybauti?

Ramaus Jums savaitgalio. 4u.gif

Labas
grybauti bijau dėl tų pačių erkių.Kaimynas jų dėka tapo 2 gr invalidu-encifalitas.

Šiandien perėjom su vyru pamiške, tai nei grybų, nei musmirių, o erkių bus matyti.
Sausa pas mus.

Šiandien visiems pažįstamiems užsakinėju, kad kai grybaus rinktų ir man musmires.Žiūrėsiu kuo baigsis mano akcija.

Gero sekmadienio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Poema @ 2008 09 06, 19:29)
Pirmadieni eina pas gydytoja,nes dare kraujo tyrima bus rezultatai.Guzas kiausinio dydzio.Echoskopu ziurejo plaucius,gimda,pilva jokiu pakitimu.Nervuojasi pati sako jei ras lasteliu ir kitose kuno vietose ji pati pasitrauks is gyvenimo optimizmo jokio.O as tikiu kad viskas bus gerai,tik ji manes neklauso.

kai atsiranda realus pavojus, atsiranda ir jėgų kovoti.

Pirmadienį palydėkit pas gydytoją, apsirūpinkit raminamaisiais , jei kas.Nepalikit vienos kol praeis šokas/aš čia rašau blogiausiam atvejui/Gali tekti ir pas psichologą apsilankyti.Jei jos tokios mintys reikia tiesiog kurį laiką vienos nepalikti.

O su laiku apsipranti , liga tampa gyvenimo būdu.

Gerų žinių pirmadieniui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabija.: 06 rugsėjo 2008 - 20:19
QUOTE(rasų lanka @ 2008 09 06, 22:06)

Labai ačiū,Carvel,
Ir dar vienas klausimas.Kokiam vandens kiekyje įlašindavot -pusėj stiklinės,stiklinėj - ar čia jokio skirtumo?
Nepykit užtokį smulkmeniškumą.Toks mano trūkumas,ir nieko negaliu padaryti. blush2.gif

Klauskit kiek tik reikia mirksiukas.gif ,jokio skirtumo,aisku geriau didesniam kiekyje,o ir paskui visa diena geriau daugiau vandenuko pagerkit,vis delto kaip ne kaip musmire biski nuodai.Pradzioje galite pradeti gerti po kokius 25 lasus ,kad organizmas priprastu,paskui daugiau ,cia jau kaip Jus nuspresite,as is kart po 38 geriau.Jei jaustumete galvos paskaudejima,svaigima,papykinima ,doze sumazinkite.Svarbiausia jos nebijokite ,o susidraugaukite su ja .Na ir i sveikata 4u.gif

Dabar savo vaikams miske neleidziu musmires spardyti ,mokau ja gerbti ,nes daug kam ji jau yra pagelbejusi kaip brangus vaistas smile.gif .
Papildyta:
[quote=Gabija.,2008 09 06, 22:27]
Labas
grybauti bijau dėl tų pačių erkių.Kaimynas jų dėka tapo 2 gr invalidu-encifalitas.

Praejau ir sita,tik man pasiseke,labai greitai pasireiske simptomai ir gyditojai spejo uzbegti visoms baisybems uz akiu. Liko siaubingi ir zaibiski galvos skausmai,bet po truputi ismokau su jais susidoroti .

Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 09 06, 22:34)
[b]

Praejau ir sita,tik man pasiseke,labai greitai pasireiske simptomai ir gyditojai spejo uzbegti visoms baisybems uz akiu. Liko siaubingi ir zaibiski galvos skausmai,bet po truputi ismokau su jais susidoroti .

Va,va,aš visą laiką parsinešdavau po erkę.Bet nieko iki tol nebuvo,todėl elgdavausi drąsiai.Visą laiką grįžusi iš miško išsirengdavau ir apižiūrėdavau.taip ir tą kartą.Ji net nebuvo įsisiurbusi dorai - paėmiau ir nuėmiau.Laiko irgi tebuvo praėję 2,5 val. nuo grįbavimo pradžios.Po mėnesio atsirado dėmė.Nuėjau pas infektologę,o ji ir sako -"sveikinu,Jums Laimo liga" blink.gif
Taip dar nebūčiau baikščiai į šią ligą reagavusi,jei nebūčiau pas gydytoją susitikusi moters.Ji atėjo 21 metų sūnui išrašyti vaistų.Įsišnekėjom,kaip dažnai būna belaukiant gydytojo.Tai jos sūnus prieš 10 metų susirgo laimo liga. Laiku nepastebėjo.Uždelsė.Dabar jis psichiškai neįgalus.Tai mane tąkart taip sukrėtė.
Ir mano visa drąsa miškui išsisklaidė kaip rūkas.
Nesuprantu tik vieno dalyko.Erkės lipdavo tik ant manęs,Nors visą laiką kartu grybaudavo ir tėtė ir vyras g.gif Jie pakausos neturi... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2008 09 06, 22:55)

Nesuprantu tik vieno dalyko.Erkės lipdavo tik ant manęs,Nors visą laiką kartu grybaudavo ir tėtė ir vyras g.gif Jie pakausos neturi... hihihi.gif

Kas keisciausia ,kad i miska einu kaip ir ejusi,vyras po kelias parsinesa,o i mane jos nekimba ,tyliai juokiuosi,kad mano kraujas persigeres visokiais vaistais,chemijomis ,joms nekvepia ,o smirda biggrin.gif .
Atsakyti
Gabija aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 09 07, 09:33)
Gabija aciu uz palaikyma 4u.gif

Dėkoju
Turbūt tam dievas ir duoda ateities dienas, kad nors kuo galėtum kitam padėti.
Visos merginos patars labai geranoriškai.Klausimų bent pradžioje bus tikrai daug.
Galėtų ir mama forumą pasiskaityti.Gal supras , kad tai dar ne pasaulio pabaiga.
Laikykitės.
Atsakyti
Labas mergaites:)

Noriu inesti truputi saulutes:)
Penktadieni mamai dare kompiuterine tomografija ir ''nieko nerado'' 4u.gif
Ta proga, kad organizmas gerai reaguoja pridejo dar tris chemijos porcijas (bus 9)
Daug tyrimu dar laukia, bet tas pirmasis "as esu švari'' nuskambejo kaip graziausia muzika musu ausiai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 07 rugsėjo 2008 - 21:14
Merginos, taip norėtųsi pasakyti jums "Sveikos"... Visiškai sveikos...

Prieš 11 metų nuo skrandžio vėžio mirė mano tėvelis... O va šiemet vėžys vėl sugrįžo į mūsų šeimą, susirgo kitas man labai artimas žmogus. Pradžioj buvo baisu, neramu, o dabar jau kažkaip lengviau - susigyvenom su liga, jau gavom pirmą chemiją. Dabar po kelių savaitėlių laukia antroji. Susitaikėm su nuplikimu. Tik baisu net pagalvoti apie tai, kad chemija gali ir nepagelbėti - taip, kaip atsitiko tėčiui. Tai būtų baisiausia. Bet nepasiduodam blogoms mintims ir tikimės, viliamės geriausio 4u.gif

Žaviuosi jumis - sergančiomis, besigydančiomis, išgijusiomis, slaugančiomis sergančius - linkiu sveikatos, stiprybės, palaimos.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 09 08, 00:46)
Merginos, taip norėtųsi pasakyti jums "Sveikos"... Visiškai sveikos...

Prieš 11 metų nuo skrandžio vėžio mirė mano tėvelis... O va šiemet vėžys vėl sugrįžo į mūsų šeimą, susirgo kitas man labai artimas žmogus. Pradžioj buvo baisu, neramu, o dabar jau kažkaip lengviau - susigyvenom su liga, jau gavom pirmą chemiją. Dabar po kelių savaitėlių laukia antroji. Susitaikėm su nuplikimu. Tik baisu net pagalvoti apie tai, kad chemija gali ir nepagelbėti - taip, kaip atsitiko tėčiui. Tai būtų baisiausia. Bet nepasiduodam blogoms mintims ir tikimės, viliamės geriausio  4u.gif

Žaviuosi jumis - sergančiomis, besigydančiomis, išgijusiomis, slaugančiomis sergančius - linkiu sveikatos, stiprybės, palaimos.

Nepasiduokit pesimizmui.
Medicinai 11 metų , tai ilgas tobulėjimo laikotarpis.Per tą laiką atsiranda nauji vaistai , diagnostinė aparatūra, metodikos.
Ilgai Klinikose dirbanti seselė sakė, kad po tokios operacijos kaip mano , anksčiau gulėdavo mėnesį, aš 5- parą buvau namie.
Būkit tvirta ir tikėkitės geriausio.
Atsakyti