Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 9, kiekvienam po paparčio žiedą

QUOTE(modute @ 2008 08 13, 17:09)
Kadangi man buvo kiaušidžių vėžys, tai dabar kamuoja klimaksas. Geriu cefaklimaną ir meflovaną, bet vistiek muša prakaitas. Gal patarsit ką jūs naudojat?

Mane irgi žiauriai kamuoja ta bėda... Geriu juodžolės (cimicifugos) miltelius ir Menopace (nes su akcija buvo v-nėje), bet nepasakyčiau, kad kaip nors veikia... O pakaitinės hormonų terapijos mums negalima; ginekologė net dėl sojos preparatų galvą kraipė. Manau, kad vien vitaminai ir žolės negali efektyviai pagelbėti šitame reikale, deja...
Atsakyti
Mane irgi žiauriai kamuoja ta bėda... Geriu juodžolės (cimicifugos) miltelius ir Menopace (nes su akcija buvo v-nėje), bet nepasakyčiau, kad kaip nors veikia... O pakaitinės hormonų terapijos mums negalima; ginekologė net dėl sojos preparatų galvą kraipė. Manau, kad vien vitaminai ir žolės negali efektyviai pagelbėti šitame reikale, deja...
[/quote]

Aš dar geriu Vilcacora arba kitaip sakant ,,Katės nagai". Prisiskaičiau daug, kad žodžiu ta žolė naikina vėžines ląsteles ir pan. tai dabar geriu. Nežinau ar padės g.gif

Neite, pasirodo ne aš viena čia mokytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2008 08 19, 19:18)
Ieshkau onkologo Vokietijoje, kad ivertintu mamos nuotraukas ir aprashus...

nebeimanoma  doh.gif Ash vis maniau, kad gydytoja, pas kuria mama gydosi viena ish geresniu (pradedu abejoti), tik kad pastaruoju metu "nurasho" ja absoliuciai. Kai pasake, kad ish nuotrauku matosi shonkauliu metastazes, ji net nepasiule toliau tirti nei chemijos keisti, apskritai be nuomones.. Mama paklause del to PET, sake, nesamone, jai tikrai netikslinga, o po 3 chemijos seansu NIEKAS nepagerejo (pagal nuotraukas), kaip tik kepenyse dar vienas darinys matosi i shonkauliuose metastazes atsirado  verysad.gif  verysad.gif Man tik skaudu, kad net nebando kazko keist, nors akivaizdu, kad ta chemija tik organizmas alina, o vezio negydo.

Sveika,Pinacea, 4u.gif
Jūsų onkologo paieškos Vokietijoje tikrai sveikintinos.Dar viena nuomonė tikrai nepakenks.Labai tikiuosi,kad atsiras daugiau aiškumo ir tolimesniame gydyme.To Jums ir linkiu.Taip pat stiprybės Jūsų mamytei. console.gif Išeitis visą laiką yra,tik reikia ją rasti.
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 08 18, 10:13)
Šiek tiek subalamūtino daktarai dėl maisto, patarė vengti vitamino B, o internete pilna straipsnių apie vėžį, kur patariama maitintis įvairiai, ir teigiama, kad tas požiūris apie vitaminą B neteisingas ir atėjęs iš tarybinių laikų. Kaip iš tikrųjų nemalonu, kad nėra su kuo normaliai pasikonsultuoti.
Kol kas daktarai planuoja Pamitor lašinti apie metus laiko. Ir bandėm spausti gydytoją, kodėl ji būtent siūlo Pamitor - tai viena iš priežasčių toks visai žmogiškas faktorius - jos praktikoje daugiau žmonių pasveiko arba pavyko sumažinti vėžio išplitimą būtent su Pamitor.

O jūsų vietoje aš irgi užbaigčiau kursą su Zometa, tikrai nėra ko blaškytis.

Su B vitaminu visiems klausimas iškyla.Pvz.Jūsų gydytojas pasisako prieš vit. B,o
mūsų onkologė kaip tik buvo išrašiusi geležies vitaminus su B.Kadangi mes į B vitaminą žiūrime atsargiai,apie tai pasakiau gydytojai,tai ji pakeitė į kitus,kur nėra B vit.Manau,kad šio vitamino gauname ir su maistu,tai kam dar stimuliuoti papildomai,tuo labiau,kad nuomonės tokios skirtingos.Kaip iš tikrųjų? doh.gif Kad šio vitamino vartoti reikia atsargiai,aš girdėjau iš kelių gydytojų,kai turėjau miomą ir skydliaukės mazgus.Skydliaukės ir pirmos miomos JAU neturiu.2 mėnesius vartojau vitaminus ,skirtus moterims,kur labai daug B grupės vit.Rezultatas - vėl auganti mioma ir dar ne viena,o keletas doh.gif Vitaminai buvo prirašyti nuo mastopatijos.Ilgai jų negėriau,bet kai onkologė-ginekologė palaimino,(nes viskas buvo gerai)rezultatas po 4 mėn toks koks yra.Prieinu išvados,kad būtent man B vit. augina visokius dalykėlius.Gal kartai skirtingiems organizmams skirtingai jie ir veikia.

Šnekėjau su mamytės onkologe dėl Zometos ir Pamintoro.Abiejų gydymo trukmė
mažiausiai 1 metai,daugiausia -2 metai.Po to lašinamas kas 3 mėn. kaip palaikomoji profilaktika.Užbaigsime kursą su Zometa,po to pereisime prie Pamintoro.Įtakos staigus perėjimas nuo vieno vaisto prie kito neturi.Turiu tokią kvailą viltį lotuliukas.gif ,kai kad po rinkimų bus naujas sveikatos ministras,tai gal vėl peržiūrės kompensuojamus vaistukus mūsų ligoniukų naudai.
Kiek internete žiūrėjau Zometos kainas,tai jos kaip pas mus.Na ,jeigu Jūs sužinotumėte iš savo šaltinių ką nors,pasakykite.Smalsu.
Stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
Mūsų gydytoja sakė, kad prie onkologinės ligos galima vartoti tik vienintelius vitaminus TRIOVIT.
Pažiūrėjau šių vitaminų sudėtį:
b karotinas (provitaminas A) 10 mg
Tokoferolio acetatas (vitaminas E) 40 mg
Askorbino rūgštis (vitaminas C) 100 mg
Selenas (kompleksas su mielėmis) 50 mg
Atsakyti
Nepaprastas ryžtingumas:

http://www.lrytas.lt...8...krūtys.htm

Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 08 20, 13:46)

Visiškai sutinku.Štai kur pavyzdys, kaip reikia savyje atrasti jėgų ir neleisti sau
pasiduoti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 rugpjūčio 2008 - 12:05
Redžikė buvo per silpna prieš savo ligą...
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2008 08 19, 18:38)

Man rekomendavo Klimaktoplan.Gal , kad vyresnė -padėjo.Augalinis preparatas.
http://www.vaistai.lt/
Rasit aprašymą.
Papildyta:
[quote=modute,2008 08 19, 20:39]
[/quote]

Aš dar geriu Vilcacora arba kitaip sakant ,,Katės nagai". Prisiskaičiau daug, kad žodžiu ta žolė naikina vėžines ląsteles ir pan. tai dabar geriu. Nežinau ar padės g.gif

Neite, pasirodo ne aš viena čia mokytoja 4u.gif
[/quote]

Gėriau aš prieš 2- chemo ir antrą operaciją tuos "Katės nagus", nežinau padėjo ar pakenkė. Sugėriau apie 50 dėžučių operacijos .Dabar "valgau" 3-ą chemo.
Atsakyti
Sveika,Adis, 4u.gif
Noriu Jums dar kartą padėkoti,kad pasidalinote savo patyrimu apie biocheminius kraujo tyrimus.Paklausiau gydytojos dar kartą apie juos,ir kai pasakiau,kad galime pasidaryti pas save namuose,tik reikia žinoti ,kokių - iš karto išrašė lapelį,ir pasidarėme. g.gif Kadangi mama chemijai gulasi parai,tai kitą dieną jau turėjome atsakymus.Šnekėjau su kitais ligoniukais.Tie,kurie gyvena Šiauliuose,jie darosi prieš kiekvieną chemiją(net nustebo,kai aš apie tai paklausiau).O kurie buvo iš kitų miestų,pvz.iš Telšių,taip pat apie tai nieko nežinojo.Jie kaip ir mes daro tik bendrą tyrimą. g.gif Gydytoja atsakymą pakomentavo kaip gerą,nors yra keli nukrypimai nuo normos.Todėl dabar galvoju,ar tikrai jau jie geri.Pvz.:
- bendras baltymas yra 57,1 norma 64,0-82,0
- chloro 109 norma 98 - 107
- šlapalo 6,8 norma 2,5 - 6,4
- ALT 4 norma 15 - 51 (šis rodiklis yra vienas iš kepenų
rodiklių.Gydytoja sakė,kad nieko tokio ,kad toks mažas.Daug blogiau būtų ,jei viršytų normas.) g.gif Bet juk kai mažas irgi negerai.Taip ir likau nesupratusi.Visi kiti rodikliai normos ribose.
Sėkmės Jums. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ypata @ 2008 08 19, 19:38)

Gal vertėtų provizorės Jadvygos Balvočiūtės arbatą išbandyti.
Nr.18 NUO NEIGIAMŲ KLIMAKSO REIŠKINIŲ.(Mažina karščio pylimą,juntamą širdies mušimą,nervingumą,reguliuoja hormoninę pusiausvyrą.)
Tačiau perkant reiktų pasitikslinti vaistinėje numeriuką,nes atsiranda naujų mišinių,ir numeriukai gali keistis.
Taip pat galite pasiskaityti ir gauti informacijos www.jadvyga.lt
Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 rugpjūčio 2008 - 20:38
QUOTE(modute @ 2008 08 13, 21:09)

Kadangi man buvo kiaušidžių vėžys, tai dabar kamuoja klimaksas. Geriu cefaklimaną ir meflovaną, bet vistiek muša prakaitas. Gal patarsit ką jūs naudojat?

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labos 4u.gif

Man pries 3 metus pasalintos abi kiausides,taigi klimakso astrius pojucius jauciu jau tiek laiko.Isbandziau daug ka ir Klimaktoplana ir Nakvisos kapsules ,taip pat ir visokius arbatu misinius,tame tarpe ir J.Balvociutes zoleles.Nu zinokit nieks nepadejo ,gal pirmomis savaitemis kazkiek maziau prakaitavau,bet praejus tam tikram laikui,vel visi reiskiniai suastreja.
Rytoj vaziuoju savo kapitaliniam patikrinimui,kazko burnoje jauciu kartu skoni jau daugiau nei savaite g.gif .
Atsakyti
modute drinks_cheers.gif

ech tas klimaksas ziauru, o dabar kai taip karsta tai isvis, iseini is duso ir po pusvalandzio vel slapia...susiradau sena veduokle, tai truputi atsivesinu
Atsakyti