QUOTE(ypata @ 2008 08 18, 21:25)
Padaugėjo čia mūsų - su (tiksliau, jau be
) kiaušidėmis... modute, manau, kad Tavo atvejis unikalus, jog rado 1 stadiją, dažniausiai randama 3-čia (kaip man). Bet Tavo pavyzdys labai optimistiškai nuteikia, lygiuosimės ir mes į Tave, tikiuosi.
Aš jau po 4 chemo: po 2-jų pakeitė vaistus į karboplatiną su paklitaxeliu, toleruoju daug lengviau. Šiandien pavargau savęs gailėtis, nulėkiau į kirpyklą ir nusikirpau su mašinėle, jau tie 5 plaukai nebepadoriai atrodė. Tik su plaukais, atrodo, paskutinį moteriškumą praradau - liūdna. Užsidėjau peruką ir išvažiavau į prekybcentrį pasitreniruoti. Atrodo, kad visi tik į mane žiūri, bet čia gal dėl prigimtinio grožio
O antakiai su blakstienomis irgi privaloma tvarka iškeliaus, kas žinot?
Laikykimės, mes stiprios!
Man lašino cisplatiną (atrodo). Visko buvo, pirmos chemijos kaip ir nejaučiau, o trečia pati blogiausia buvo, visą savaitę bloga buvo. Nors po paskutinios, kai ėjau iki mašinos pravėmiau.
Man gi buvo padarytos dvi operacijos, 1- išpjovė cistą ir vieną kiaušidę Šiauliuose, o tada kai gavo rezultatus važiavau į Vilnių antrajai operacijai. Didelio palaikymos susilaukiau neskaitant mamos, draugių ir t.t., tai iš vyro, nes juk aš prisižiūrėjusi esu serialų kaip visko nutinka ir išyra santuokos, bet jis rūpinosi ir manim ir mūsų dukryte. Guodė mane kai sužinojau dėl prarasto nėštumo.
O dėl peruko. Man buvo sakiusi daktarė kad nenuslinks plaukai, bet prieš antrąją chemiją kai pradėjo slink, tai gerai kad mano plaukai trumpi, nes pradėjo šviesti plikė. Ir taip slinko, jog plaunant galvą rankos buvo juodos nuo plaukų, na žodžiu baisu. Po to apstojo, gal po ketvirtos vėl slinko. Ir per tas chemijas plaukai auga labai labai lėtai, antakius irgi pešiot reikėjo gal per mėnesį kartą, jei ne mažiau. Po paskutinės aš irgi nusipirkau peruką, užsidėjau du kartus, nes mano mažylė, kai nuėjau į darželį, savo draugėm, buvo ir daugiau mamų sako žiūrėk mano mama užsidėjo plaukus
Na aišku tai buvo antras ir paskutinis kartas. Daugiau vaikščiojau kaip apipešiotas ežys. Bet man po paskutinios chemijos, praėjus gal 1-2 mėn vėl pradėjo augti, ir šiek tiek garbanojasi. taigi nepergyvenk dėl plaukų, ir žinok niekas nežiūri į tavo peruką, tik tau taip atrodo.