QUOTE(adis @ 2008 08 10, 18:40)
Galvoju, jei kažko norisi tai būtinai. Reikia įsiklausyti tiesiog į save. Pats geriausias sufleris mūsų kūnas. Chemijos metu sufleris šiek tiek paklysta. Jei nemėgsta konjako ar vyno, kam per jėgą jį brukti. Kitas reikalas, jeigu mėgsta, be visų savo teigiamų savybių, padeda užsimiršti ir atsipalaiduoti. Aš gerdavau ir vyną, ir konjaką, tik išlaukdavau kol praies nuo vaistų sulašinimo 10 d.
Kraują dariausi dėl Lenkios. Labai svarbus parametras yra gliukozė. Jei ji didelė, tai gali tyrimo neatlikti, jį atidėti. (Prieš tyrimą lašinima radioaktyvi medžiaga panaši į gliukozę). Kartu pasidariau bendrą. Birželio pradžioje buvo padarytas biocheminis. Jis jau tada buvo super. Minėjau, jog gydymo metu GOT, kepenų parametras, viršino normą 8 kartus, ALT -2,5 karto, kasos amilazė 1,5 k. Tai dabar buvo idealūs. Išskyrus CRB - jis buvo 26. Tai nieko gero, bet dėl to šakos tikrai neisiu ieškoti.
Laiko dar nežinau, pavedimą padariau, rytoj draugė (gerai moka lenkų kalbą) skambins ir užregistruos. Planuoju rugpjūčio pabaigai (kol dukrai dar atostogos), nes norim dar eskursiją pasidaryti po Šiaurinę Lenkiją, ten buvusios Prūsijos žemės, daug sąsajų su Lietuvos istorija. Miestai be galo gražūs, tvarkingi, kiek praeitą kartą spėjom sužiūrėti. Panašūs į Klaipėdą. Relaksacijai nuotraukos iš pernykščių vojažų.
Torūnė ir Bydgoščius
O Jūs biocheminius kraujo tyrimus savistoviai darėtės,ar čia su gydytojos rekomendacija?O CRB juk gali rodyti ir dėl šiaip kokio nedidelio uždegimuko.Aš taip pat jį dažnokai darausi dėl žarnyno.Irgi kartais parodo.Smagu girdėti,kad kasos ir kepenų tyrimai puikūs
Reiškia viskas atsistatė.O po chemijų ar jūs gėrėte kokias arbatas ,kad atstatyti, ar dar ką,ar tik prednizoloną?
Puikūs vaizdai -ir akiai ir širdžiai.
Gerai,kad nušaunat ir kelis zuikius iš karto
Kitas važiuotu,atliktų savo reikaliuką ,ir skubėtų į namus.Šaunuolė.
Kaip suprantu,vyksite su visa šeima.Lauksime naujų įspūdžių.
Mamytė kažkodėl nori konjakėlio.Nupirkome tikrą,tai po mažulytę taurelę ,kai atsigauna po chemijos išgeria.Aš kažkaip pradėjau abejoti ir pasiūliau jai vyno - gero.Jai per rūgštus.
Nors šiaip vyną ji mėgdavo.Seniau buvau girdėjusi,kad kraujui gerai Kagoras.Jo yra visokio - saldaus ir rūgštesnio.Kadangi rūgštaus nenori,siūlyčiau saldaus.Bet kiek ten cukraus!!!!!!!O gal nuo taurės ir nieko?Ir išvis,ar tas Kagoras jau gerina taip tą kraują ar tai tik"tų laikų" formuluotė?
O gal ir Jūsų teisybė -gal organizmas dabar nori būtent to,ko nori.
Ačiū