Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 9, kiekvienam po paparčio žiedą

QUOTE(adis @ 2008 08 07, 22:34)
Nuostabu, Gabija. Svarbiausia, kad vietos nelieka sunkioms mintims. Aš, kai su savim nesusitvarkau, žaidžiu kompiuterinius žaidimus, tinka ir pats paprasčiausias TETRIS mobiliame. Visiškas laiko švaistymas – bet be blogų minčių, vietos joms neleika, pagrindinis tikslas pagerinti savo rezultatus arba tiesiog žaisti. Susikoncentruoji kitiems dalykams. Mėgstu „The Sims“, „Hospital“.  doh.gif Suaugusi moteris esu...netgi metuose. Kažkada buvo, kad labai valgyt užsinorėjau, nuėjau į virtuvę krimstelti ir išsigandau, dirstelėjau į laikrodį, buvo 7 ryto, laikas pusryčiauti. Visą naktį pražaidžiau, net nepastebėjau. Daugiau taip nebeprisidirbu. doh.gif

lotuliukas.gif Prajuokinote,Adis.Visiškai,kaip nutrūktgalvė paauglė. lotuliukas.gif Ar tik čia neišlenda Jūsų jaunystės šelmiškumo atgarsiai. mirksiukas.gif

Smagu ir įdomu,kaip kiekvienas susiranda savo atsipalaidavimo būdą.Jūs -kompiuterinius žaidimus,Gabija - tapo.Mano mama dabar "graužte graužia"pačius
banaliausius ir saldžiausius meilės romanus,ko anksčiau nedarė.Velku iš bibliotekos knygas krūvom.Nieko nesakau.Svarbiausia,kad padeda. Aš ,pavyzdžiui,sunkiom akimirkom krentu į kryžiažodžius.
Tai padeda ne tik relaksuotis,bet ,manau,kaip Gabijos atveju ,iš naujo save atrasti ir pažinti.Nuostabu thumbup.gif

Taip,mergaitės ir laikykitės. 4u.gif
Atsakyti
prašau pagalbos help.gif
kur galima Kaune rasti vaisto Zometa? Niekas neturi sad.gif
Reikia būtinai šiandien, turbūt teks iki Santariškių važiuot...
Atsakyti
QUOTE(node @ 2008 08 08, 10:54)
prašau pagalbos help.gif
kur galima Kaune rasti vaisto Zometa? Niekas neturi sad.gif
Reikia būtinai šiandien, turbūt teks iki Santariškių važiuot...

Paprastai šį vaistą reikia iš anksto užsisakyti vaistinėje.Aš gyvenu Mažeikiuose.Kai užsisakau,kitą dieną jau pasiimu.Kaune ,manau paprasčiau tūrėtų būti.Jei neturi vaistinė šio vaisto,tai gal galima gauti bazėje,iš kur vaistinės imasi vaistus. g.gif Tiesiog paklauskite toj pačioj vaistinėj.Yra tokių vaistinių,kurios nėra sudariusios sutarties ir tokių vaistų netiekia.Pavyzdžiui,pas mus tokia -Camelia. Tiesiog pereikit kelias vaistines -turėtų pasisekti.

P.s.Atleiskit už smalsumą. blush2.gif O kodėl tokia skuba?Negi diena šen ar ten ką nors reiškia?

Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
dėkui už informaciją. Susiradau Onkologinės ligoninės klinikoj.

Tiesiog gydymas tiek pavėluotas, kad svarbu kiekviena diena sad.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaitės, 4u.gif

Vėl įkyriai kreipiuosi.Gal kam nors užklius.Gal kas nors vartojate ar vartoja Jūsų artimieji vaistą Pamidronate? Šis vaistukas skirtas metastazėms kauluose gydyti.

Kodėl vėl klausiu?Mūsų onkologė "susuko" man protą.Mes dabar leidžiamės vaistuką Zometa.O gydytoja per paskutinį apsilankymą sako:"kam jums tiek brangiai mokėti,jei galite susilašinti Pamidronatą." ax.gif Aš apie šį vaistą taip pat anksčiau domėjausi.Kaip beskaityčiau anotacijas,man vis tiek atrodo,kad Zometa geriau.Ji skirta vien šiam reikalui,be to yra naujausias,bet.....brangiausias.Gydytoja sako,kad skirtumas tik tas,kad lašinti reikia 1,5 val.,tuo tarpu Zometa - per 15 min.O Jūs( atseit mes) laiko turite. ax.gif Laiko tai mes turime,bet ar senesnės kartos vaistukas gali būti toks pat geras?Be to jų veikliosios medžiagos visiškai skiriasi? g.gif Kodėl,kai iš pradžių klausiau gydytojos apie Zometą ,sakė"labai gerai",o nesakė -"yra ir dar vieni - pigesni".Pasako tik dabar,kai jau susilašinome 8 ampules.Gal netikėjo,kad tiek ištempsime? g.gif Nors,kai pradžioj šnekėjau apie Zometą,buvo užsiminusi,kad kai kurie ligoniai lašinasi jį kas antrą mėnesį(dėl brangumo),ir kad vaisto gali užtekti vartoti puse metų.Nors skaičiau,kad mažiausias vartojimo laikas - 1 metai.Šiaip ar taip mums iki metų liko 4 ampulės tuos dar įpirksime ,o paskui... Kaip suprantu,kad šiais vaistukais reiktų gydytis visą gyvenimą(nors apie tai dar su gydytoja nepašnekėjau),todėl manau,kad teks tokiu atveju pereiti prie Pamidronato.Todėl ir noriu sužinoti bent kokią nors nuomonę,kas turi patirtį.Tokių sutikti neteko,nes kas vartoja - vartoja Zometą.
Tokia dilema...tokia dilema... doh.gif

Gal gerbiamas Vaistininkas turėtų šiuo klausimu kokią nors nuomonę?

Geros visoms dienos ir geros sveikatėlės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 08 07, 21:34)
Nuostabu, Gabija. Svarbiausia, kad vietos nelieka sunkioms mintims. Aš, kai su Kažkada buvo, kad labai valgyt užsinorėjau, nuėjau į virtuvę krimstelti ir išsigandau, dirstelėjau į laikrodį, buvo 7 ryto, laikas pusryčiauti. Visą naktį pražaidžiau, net nepastebėjau. Daugiau taip nebeprisidirbu. doh.gif

Daktarė sakė: „labai mėgstu piešti saulėgrąžas“. Tikriausiai ši asociacija ir paskatino mane parašyti, tai, ką parašiau.

Adis jau prajuokinot mane.Bet žaidimui reikia smegenų vingių, jos dabar Topotekamu užpiltos.Negaliu susikaupti proto žaidimams g.gif .Taip smegenys suminkštėjo.Dar tinka "Delfi" žaidimas "Spalvos"

Šiandien jau susileidau importinę Grasalvą.Gerai, kad ne mikrobų veisimosi metas, o tai imuniteto nulis.

Aš kaip tik piešiu saulėgrąžą su paukščiuku.Kūrybinės kančios.Semkė gavosi nors gliaudyk, o lauko fonas nesigauna.O piešiu guašu, fone kai spalvų pritrūksta ir akvarele lieju.
O į dailės studiją eiti reikia fantazijos.Aš gi kopijuoju išsisaugojusi paveikslą kompe.Pas mane fantazijos kaip ir neutrofilų 0,07 arba 16 procentų blush2.gif , šios dienos duomenimis.
Gero savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 08 08, 18:56)
"

Aš kaip tik piešiu saulėgrąžą su paukščiuku.Kūrybinės kančios.Semkė gavosi  nors gliaudyk, o lauko fonas nesigauna.O piešiu guašu, fone kai spalvų pritrūksta ir akvarele lieju.
O į dailės studiją eiti reikia fantazijos.Aš  gi kopijuoju išsisaugojusi paveikslą kompe.Pas mane fantazijos kaip ir neutrofilų 0,07 arba 16 procentų  blush2.gif , šios dienos duomenimis.
Gero savaitgalio. 4u.gif

O Jūs nebandėte piešti iš natūros?Pvz.pamerktų gėlių vazoje,ar kokį nors arbatinuką,lėkštę su vaisiais ar krepšį su daržovėmis,ar medį pro langą.Manau,turėtų pavykti,o ir naujų potyrių gautumėte.Ir dar manau,kad Jūs esate perdaug savikritiška.Įdomu būtų pamatyti jūsų darbelius.
Sėkmės sveikime ir tapyboje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 08 08, 17:56)
Aš kaip tik piešiu saulėgrąžą su paukščiuku.Kūrybinės kančios.Semkė gavosi  nors gliaudyk, o lauko fonas nesigauna.O piešiu guašu, fone kai spalvų pritrūksta ir akvarele lieju.
O į dailės studiją eiti reikia fantazijos.Aš  gi kopijuoju išsisaugojusi paveikslą kompe.Pas mane fantazijos kaip ir neutrofilų 0,07 arba 16 procentų  blush2.gif , šios dienos duomenimis.
Gero savaitgalio. 4u.gif

Gabija aš tik šiaip apie tą dailės studiją užsiminau, dėl visa ko, informavau. rolleyes.gif Kokia fantazija, mirksiukas.gif sėdi ant Nemuno kranto ar Neries ir pieši ką matai, arba saulėgrąžą pozuoti paprašai. mirksiukas.gif

Tarp kitko, mano vyro sesuo, kai laukėsi, lankė Dailės studiją (ji užsienyje gyvena, populiaru ten pas juos), tik šiaip dėl savęs, laikui prastumti, tik pasižmonėti.
Buvau dar kažkada tokioje eskursijoje Kintuose, tai apžiūrėjom ne tik Vydūno arfą, šalia dailės mokykla – vaikų piešinius taip pat. Kokie piešiniai! Kažkokiuose Kintuose, tiek daug gabių, gražiai piešiančių vaikų. Dailės mokytojas užtikrino, kad daugelis suaugusių taip pat pieštų puikiai, tik nežino savo slaptų sugebėjimų.
O jūs pieškite, paprašysim parodėlės po metų kitų. ax.gif rolleyes.gif

P. s. Pasidariau kraujo tyrimus, rodikliai tokie, kad sveikas galėtų pavydėti.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 08 08, 21:54)

Nuostabu,Adis. thumbup.gif Sveikinu. clap_1.gif Taip ir toliau laikykitės. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(adis @ 2008 08 08, 21:54)

QUOTE(rasų lanka @ 2008 08 08, 22:17)

Nuostabu,Adis. thumbup.gif Sveikinu. clap_1.gif Taip ir toliau laikykitės. 4u.gif

Kai kitam pasiseka ir sau daugiau vilčių atsiranda thumbup.gif .Gal aukšta temperatūra išdegino blogį g.gif .
ADIS pirmyn, būk mūsų tikėjimo išgijimu švyturėlis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kažkodėl forume mažai išgijusių laiškų.Ar kai viskas praeina , nebesinori prisiminti ir vėl aitrinti žaizdas? O taip norėtusi žinoti kuo daugiau laimingų ir stebūklingų istorijų.

Laukiam stebūklų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 08 10, 10:05)
ADIS pirmyn, būk mūsų tikėjimo išgijimu švyturėlis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norėčiau. smile.gif Gražiai parašėt, ŠVYTURĖLIS. Manau, kad daug čia tų švyturėlių. Jūs taip pat.

Kraujo tyrimai rodo, kad atsigavau po chemijos. Markeris mano niekad nebuvo informatyvus. Negalim pagal jį sekti būsenos.

Mano šiandieninė būsena gera, kiek rodo mūsų tyrimai. Po Lenkijos bus aiškumas didesnis. Remisija kokio ilgumo bebūtų – teigiamas dalykas: leidžia kūnui, protui ir sielai pailsėti. Kuo ji ilgesnė, tuo geriau, žinoma.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Vi_ kaip tau sekasi, ar buvai pas mamologus, o gal viskas savaime praėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 10 rugpjūčio 2008 - 11:21
QUOTE(Gabija. @ 2008 08 10, 11:05)

Kažkodėl forume mažai išgijusių laiškų.Ar kai viskas praeina , nebesinori prisiminti ir vėl aitrinti žaizdas? O taip norėtusi žinoti kuo daugiau laimingų ir stebūklingų istorijų.

Man atrodo,kad nerašo ir nesiskelbia,kad išgijo dėl to,kad nenugintų savo sėkmės.
Juk kartais taip būna - pasidžiaugi,pasidalini savo džiaugsmu viešai su kitais,o paskui... ax.gif Išgijusių tikrai yra.
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2008 08 10, 12:45)

Kraujo tyrimai rodo, kad atsigavau po chemijos. Markeris mano niekad nebuvo informatyvus. Negalim pagal jį sekti būsenos.

Mano šiandieninė būsena gera, kiek rodo mūsų tyrimai. Po Lenkijos bus aiškumas didesnis. Remisija kokio ilgumo bebūtų – teigiamas dalykas: leidžia kūnui, protui ir sielai pailsėti. Kuo ji ilgesnė, tuo geriau, žinoma.

Adis,o kokius Jūs tyrimus kraujo darėtės - bendrą ar dar kokius?Kada vykstate į Lenkiją?

Oaš šiandien jaučiuosi kaip "nerami dūšelė".Rytoj važiuoju pas ginekologą-onkologą.Lankausi ne pirmą kartą,bet vis tiek paširdžiuose kažkoks baimės kamuoliukas linksmai šokinėja. unsure.gif Užsimiršti bandau koncervuodama ir dar galvoju,kad rytoj tuo pačiu metu bus geriau. ax.gif

Mamytė laikosi neblogai,tik tas silpnumas neramina.Kažin ,ar gali veikti dar savijautą oras,slėgis ir pan.? g.gif

Stiprybės ir gerų emocijų visoms. 4u.gif

Atsakyti