QUOTE(adis @ 2008 08 07, 22:34)
Nuostabu, Gabija. Svarbiausia, kad vietos nelieka sunkioms mintims. Aš, kai su savim nesusitvarkau, žaidžiu kompiuterinius žaidimus, tinka ir pats paprasčiausias TETRIS mobiliame. Visiškas laiko švaistymas bet be blogų minčių, vietos joms neleika, pagrindinis tikslas pagerinti savo rezultatus arba tiesiog žaisti. Susikoncentruoji kitiems dalykams. Mėgstu The Sims, Hospital. Suaugusi moteris esu...netgi metuose. Kažkada buvo, kad labai valgyt užsinorėjau, nuėjau į virtuvę krimstelti ir išsigandau, dirstelėjau į laikrodį, buvo 7 ryto, laikas pusryčiauti. Visą naktį pražaidžiau, net nepastebėjau. Daugiau taip nebeprisidirbu.
Prajuokinote,Adis.Visiškai,kaip nutrūktgalvė paauglė. Ar tik čia neišlenda Jūsų jaunystės šelmiškumo atgarsiai.
Smagu ir įdomu,kaip kiekvienas susiranda savo atsipalaidavimo būdą.Jūs -kompiuterinius žaidimus,Gabija - tapo.Mano mama dabar "graužte graužia"pačius
banaliausius ir saldžiausius meilės romanus,ko anksčiau nedarė.Velku iš bibliotekos knygas krūvom.Nieko nesakau.Svarbiausia,kad padeda. Aš ,pavyzdžiui,sunkiom akimirkom krentu į kryžiažodžius.
Tai padeda ne tik relaksuotis,bet ,manau,kaip Gabijos atveju ,iš naujo save atrasti ir pažinti.Nuostabu
Taip,mergaitės ir laikykitės.