QUOTE(adis @ 2008 07 19, 22:38)
Nesičiuopia niekas, et tiek tos. Pirmasis ir nesičiuopė, visi klausė kaip pastebėjau...Apsidžiaugiau, kad pagaliau krūtys paaugo ir nešiosiu B. Tik kuriam laikui praėjus viena sumažėjo, o kita toliau didėjo. Trumpai džiaugiausi, užsisvajojusi buvau, kad gal be plastinių pavirsiu Pamela Anderson.
Dėmelė gali būti ir dėl kraujotakos, tiksliau limfotakos: limfmazgiai tai pašalinti iš abiejų pažastų, aš taip galvoju, maža ką. Padarėm tyrimus, kokie įmanomi čia, Lietuvoje (mamograma ir echoskopija) gydytoja apžiūrėjo, chirurgui Šiauliuose pasirodžiau. Markeris niekad nieko nerodė, tai jo nebekartoju.
Dėmelė gali būti ir dėl kraujotakos, tiksliau limfotakos: limfmazgiai tai pašalinti iš abiejų pažastų, aš taip galvoju, maža ką. Padarėm tyrimus, kokie įmanomi čia, Lietuvoje (mamograma ir echoskopija) gydytoja apžiūrėjo, chirurgui Šiauliuose pasirodžiau. Markeris niekad nieko nerodė, tai jo nebekartoju.
Sveika,Adis,
Dėldėmelės:prieš keletą savaičių irgi rašiau,kad pas mano mamytę atsirado raudona dėmelė,bet po ja buvo tarsi mažytis sukietėjimas.(Kitoje krutyje). Labai buvom išsigandę.Mamytė niekam nesakiusi tepė kažkokiu tepaliuku,kurį buvo paskyrusi radiologė nuo kitų dalykų.(Tai man labai nepatiko) Po kelių dienų tarsi praėjo.Kaip tik buvo vizitas pas onkologę.Viską pasipasakojome.Ji apčiupinėjo,apspaudė.Nieko neužčiuopė.Klausiau dėl tyrimo(mamogramos ar echoskopijos)Pasakė,kad tikrai nereikia ,kad tai susidarė nuo prakaito liaukos ar kažkas panašaus.Na,karštos dienos tada buvo,bet vis tiek - keistoka.Dabar irgi nieko nesičiuopia,tik odelė,kur buvo rausva tarsi nusilupo.
Tai čia buvo prieš kelias dienas. Kai Jūs parašėte,dabar prisiminiau -reiks vėl pasižiūrėti.Nerimo sėklos labai daigios...
Ar teisingai supratau,kad Jums markeris visiškai nieko nerodė ir diagnozuojant ?Net ir taip būna?
O į Lenkiją vyksite dėl PET -o?Kada,jei ne paslaptis?
P.s.Kaip laikosi Jūsų tėvelis?