Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

sveikos mamytes smile.gif norejau paklaust jusu nuomones.as dabar savo zuikiui naudoju kudikiams skirtus skalbimo miltelius.ar as galeciau prdet naudoti kitus,ar geriau nebandyt.gal vaikuciai alergiski wub.gif ir ar butu galima naudoti skalbiniu minkstikli?
Atsakyti
Kuo mažiau kvapų ir visokių priedų mirksiukas.gif Mažiukams labai tinka Neutral, Ringuva, kiti vaikams skirti nealergizuojantys milteliai. Aš beveik iki metukų skalbiau su jais ir atskirai nuo suaugusių rūbų. Aišku gali bandyti skalbti su paprastais, tik stebėk, ar neberia, o minkštiklių ir kvapiklių geriau venk blush2.gif Skalbk su skystu skalbikliu, tada drabužėliai būna šiek tiek minkštesni ir geriau išsiplauna skalbimo priemonė iš audinių.
Atsakyti
aš skalbiu su "normaliais" milteliai. tik dar jungiu Ag+ funkciją. nes vaiko nealergizuoja.jokių minkštiklių nepilu.
Atsakyti
as apatinius baltinukus.na kur turi salyti su kunu skalbiu iki siol ringuva milteliais.aisku ju negalima bert i automatine skalbykle.o kitus drabuzelius paprastais milteliais kaip ir suaugusiuju.ir skalbiu kartu su visais drabuziais.
Atsakyti
as savo dukrytes rubelius visada skalbiu atskirai nuo savu rubu.naudoju vaikams skirtus miltelius ir minkstykli.visada skalbiu su tom paciom priemonem biggrin.gif
Atsakyti
as tai BOBAS skalbiu, man labai gerai isskalbia ir vaikuciui viskas ok, tiesa uzdedu papildomo skalavimo funkcija thumbup.gif
Atsakyti
As tai atskirai skalbiu su vaikiskais milteliais (amway). Zurnale skaiciau, kad iki 2 m patartina skalbti atskirai vaiku rubus. Taciau kai kuriuos (ryskai raudonus) skalbiu su suaug. raudonais blush2.gif
Atsakyti
as tai abieju vaikuciu rubelius iki puses metu skalbiau su bobas milteliais o kai jie nebuvo alergiski tai skalbiu su ariel tik vaiko rubelius visada dedavau atskirai ne sus savais rubais ir dedavau papildoma skalavima
Atsakyti
skalbiu su BOBO ir naudoju silan balta minkstikli thumbup.gif
Atsakyti
Sunelio rubelius skalbiu su NEUTRAL skystu skalbikliu (geriau issiskalauja) ir niekada neskalbiu kartu su savais rubais smile.gif O kartais kai reikia ka skubiai isplauti - naudoju Ringuva muila thumbup.gif
Kiek zinau, vaikuciu rubeliams skalbti tikrai nepatartina naudoti jokiu minkstikliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristele @ 2008 06 22, 23:22)
Sunelio rubelius skalbiu su NEUTRAL skystu skalbikliu (geriau issiskalauja) ir niekada neskalbiu kartu su savais rubais smile.gif O kartais kai reikia ka skubiai isplauti - naudoju Ringuva muila thumbup.gif
Kiek zinau, vaikuciu rubeliams skalbti tikrai nepatartina naudoti jokiu minkstikliu  ax.gif

man su neutral kieti drabuziai,o be minkstiklio kaip iskrakmolinti buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 22, 22:25)
man su neutral kieti drabuziai,o be minkstiklio kaip iskrakmolinti buna doh.gif

Na man tai neatrodo kad kieti ax.gif O tai priklauso nuo vandens minkstumo, milteliu kiekio, skalbimo programos mirksiukas.gif
Atsakyti