Labas rytas aš jau galiu sedėti (aišku, piktnaudžiauti negaliu...) , o tai man labai daug reiškia Ačiū merginos,matyt vaistų ir Jūsų dėka pavyko nugarą įkalbėti nepavesti manęs šią savaitę
Scrap8, niu ir balvonai ten sėdi CK otai jie bent kažkaip motyvuoja, kodėl atmeta darbelius?
Scrap8, Ale jie matyt tikėjosi su visom taip sugudrauti, jaučiu, kad neišsuks jie uodegos vistiek, juk neįmanoma atmesti superinių darbelių... Kad ir kaip beieškotų priekabių
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 23, 20:48)
O kritikos visuomet aš laukiu, nes tikrai daug pridirbu šlykščių klaidelių. Kai kures pastebiu tiktai nufotkinus. Fotkėse ir darbas kitaip atrodo. Iš klaidų visi mokomės.
nu man tik pora dalykeliu uzstrige buvo, bet juos abu jau parase, taip kad nuo komentaru susilaikysiu, QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 03:55)
O mane siandien CK panervavo. Atspyre ta darbely "Berniukai {auga} i Vyrus". Buciau buvus vienintele is musu 10-tuko kuri butu pasiekus tuos 8 darbelius spaudai ir sulaukus pinigines prizo...netgi jau objektyva ir aparatui aksesuarus buvau issirinkus .
Tai dabar likau jiem skoloj vienu darbeliu. Paklausiau kada bus uzduotis paskutiniam darbeliui, tai atsake kad: "Kazkada ateity" . Tol kol jie is manes nepaima 8 paskutinio darbelio, tol jiem nereikia man moketi. paaiskejo kad ir kitom konkursininkem ta pati situacija...nefaina tiesiog toks tampymas. Praiti konkursai kitoki buvo: priduodavo 10 darbeliu portfolio ir daugiau nieko nereikalaudavo, gaudavo kompensacija iskart. Siais metais pakeite kontrakta kad "pasirinks" is to 10 portfolio, ir dar priedo turesime padirbeti extra darbeliu jiem padaryti.
...Nera man nuotaikos siandien
nu neblogai savo naudai kontraktus pasirase (labai jau lietuviskas kontraktas ) nu jie gi dabar gali kazin kiek tampyti ir sakyti kad vis netinkamas darbelis , tik ziurek , nu bet nenukabink nosytes, padarysi tikrai ir dar grazesniu darbeliuTai dabar likau jiem skoloj vienu darbeliu. Paklausiau kada bus uzduotis paskutiniam darbeliui, tai atsake kad: "Kazkada ateity" . Tol kol jie is manes nepaima 8 paskutinio darbelio, tol jiem nereikia man moketi. paaiskejo kad ir kitom konkursininkem ta pati situacija...nefaina tiesiog toks tampymas. Praiti konkursai kitoki buvo: priduodavo 10 darbeliu portfolio ir daugiau nieko nereikalaudavo, gaudavo kompensacija iskart. Siais metais pakeite kontrakta kad "pasirinks" is to 10 portfolio, ir dar priedo turesime padirbeti extra darbeliu jiem padaryti.
...Nera man nuotaikos siandien
........o as vis dar mieguista, pagurklis vis dar didziulis, nu negi taip ilgai tie vaistai veikia
irmulia smagu girdeti kad nors kam geriau
linutukui neziureti vakar pagavau bite prie savo krusos "nupraustu" jurginu
QUOTE(Miglota @ 2008 06 24, 12:03)
linutukui neziureti vakar pagavau bite prie savo krusos "nupraustu" jurginu
nemalone bandote uzsitraukti panele Miglota
Miglota oho nu nuotraukos grozis Kadangi man niekad nepavyko pagauti tokio kadro, o as taip noreciau iamzinti savo tevo bitininkyste...ar tu butum nieko pries man "paskolinti" ir atsiusti sia nepamazinta nuotrauka irma0408@yahoo.com aisku, as padaryciau SB puslapy tik cia su jumis pasidalinti.
LINUTUK linkejimai greiciau pasveikti. Mane viena kart maza taip buvo sukandzioje kad as buvau arti mirties slenkscio--ironija, as tokia alergiska bitem, o tevas bitininkas
nu kad mum visom merginom tokia pati situacija kad mes -1 darbeliu sedim. Nemanau kad jie prikibs kad nepatinka kas, bet uztemps laika iki sekancios uzduoties...tai supratau paklausus kada bus sekanti uzduotis, "kazkada ateity"
--o as einu si ryt pas daktare pasitikrint skydliauke. Man kzks ne taip po jauniausio sunelio gimimo-horomonai neatsireguliavo, plaukai krenta net sruogom ...labai daug simptomu kad skydliauke sutriko.
LINUTUK linkejimai greiciau pasveikti. Mane viena kart maza taip buvo sukandzioje kad as buvau arti mirties slenkscio--ironija, as tokia alergiska bitem, o tevas bitininkas
nu jie gi dabar gali kazin kiek tampyti ir sakyti kad vis netinkamas darbelis g.gif , tik ziurek , nu bet nenukabink nosytes, padarysi tikrai ir dar grazesniu darbeliu
nu kad mum visom merginom tokia pati situacija kad mes -1 darbeliu sedim. Nemanau kad jie prikibs kad nepatinka kas, bet uztemps laika iki sekancios uzduoties...tai supratau paklausus kada bus sekanti uzduotis, "kazkada ateity"
--o as einu si ryt pas daktare pasitikrint skydliauke. Man kzks ne taip po jauniausio sunelio gimimo-horomonai neatsireguliavo, plaukai krenta net sruogom ...labai daug simptomu kad skydliauke sutriko.
Sveikutės Kaip konkursiniai darbeliai gyvuoja? Aš tai saviškį stumdau stumdau...sunku tą 30,5x30,5cm formatą apvaldyti Bet manau, kad bet kokiu atveju spėsiu sustumdyti iki reikiamos datos
Norėjau dabar konsultacijos...kaip manot, ar verta pirkti štai tokį aparačiuką?
Jis vadinasi Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju Gal kuri turit ir esat dirbus...o gal Scrap8 gali ką naudingo pasakyti? Ačiukas
Jis vadinasi Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju Gal kuri turit ir esat dirbus...o gal Scrap8 gali ką naudingo pasakyti? Ačiukas
Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju g.gif
nzn ar pirkciau sitoki, neaisku man kokius dies, formas ismusa. Vis matau reklamose kad vaikai ji naudoja salia SB mamos . Man konkursas padovanojo toki maziuka "sizzix sidekick", tai nusipirkus "sizzix adapter" uz 4 USD, galiu naudoti ir QK formas jame. O didesnis yra Sizzix bigshot". Manau priklauso nuo pasirinkimo formu ivairumo: tai Quickutz ir Sizzix yra pagrindiniai kurie tures didziausia pasirinkima formu.
o mano konkursiniai darbeliai ramiai sau snaudžia albume galvoju, gal vieną darbuką parodyt o kitą jau palikt konkursui na aišku ne šedevrai, bet...
tiesa, kalbėjot apie peiliuką, kuris sukiojasi į visas puses tai aš tokį pirkau Lenkijoj, tai va peiliukas, su pora atsarginių peilių ir padu, man kainavo apie 35 lt kito mėnesio pabaigoj važiuosiu vėl į Lenkiją, tai jei atsirastų norinčių, galėčiau prigriebti
jei bus įdomu galėsiu įmest foto
tiesa, kalbėjot apie peiliuką, kuris sukiojasi į visas puses tai aš tokį pirkau Lenkijoj, tai va peiliukas, su pora atsarginių peilių ir padu, man kainavo apie 35 lt kito mėnesio pabaigoj važiuosiu vėl į Lenkiją, tai jei atsirastų norinčių, galėčiau prigriebti
jei bus įdomu galėsiu įmest foto
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 24, 12:14)
nemalone bandote uzsitraukti panele Miglota
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 12:36)
Miglota oho nu nuotraukos grozis Kadangi man niekad nepavyko pagauti tokio kadro, o as taip noreciau iamzinti savo tevo bitininkyste...ar tu butum nieko pries man "paskolinti" ir atsiusti sia nepamazinta nuotrauka irma0408@yahoo.com aisku, as padaryciau SB puslapy tik cia su jumis pasidalinti.
nusiunciau
sekmes tau pas gydytojus
QUOTE(justess22 @ 2008 06 24, 12:41)
toki turejau pasiskolinusi is MB seses pora savaiciu, man patiko, bet kadangi vietos turiu minimaliai tai pirkau replytes su viltim dar kada pasiskolinti is jos
privalumas pries replytes jo yra tas, kad vienu metu galima iskirpti daugiau figuru ir didesnes, gali naudot ivairiu dirmu figureles, nebutinai tik tos pacios firmos kaip masinele.. man patiko kad galima pasidaryti gana didelio ploto embisinto popieriaus, kai su replytem tik maziukai kvadraciukai iseina, bet su tom stiklinem lentelem tai uzsiknisimas, nes jas turi pritaikyt kiekviena karta pagal formeles dydi ir skirtingu auksciu formu is karto negalima spausti, nes gali trukti stiklas.. ir dar vieno dydzio ta padekliuka labai sunku gauti nusipirkti atskirai tiek is mano patirties, gal scrap8 zinos daugiau
o mano SB darbelis galvoj veliasi. Turiu ideju, bet foto kuria noreciau panaudoti jau panaudojau CK konkursiniui darbeliui kuri CK spaudai uzprase, tad nzn ar galima man ta pacia nuotrauka panaudoti. Tai tikriausiai naudosiu kita foto ir padarysiu "top 10 megstamiausiu" sarasas formatu.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 12:49)
nzn ar pirkciau sitoki, neaisku man kokius dies, formas ismusa. Vis matau reklamose kad vaikai ji naudoja salia SB mamos
vaikam is tos pacios serijos yra atskiras aparaciukas