Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

Labas rytas biggrin.gif aš jau galiu sedėti (aišku, piktnaudžiauti negaliu...) , o tai man labai daug reiškia 4u.gif Ačiū merginos,matyt vaistų ir Jūsų dėka pavyko nugarą įkalbėti nepavesti manęs šią savaitę thumbup.gif

Scrap8, console.gif niu ir balvonai ten sėdi CK doh.gif otai jie bent kažkaip motyvuoja, kodėl atmeta darbelius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 birželio 2008 - 09:24
Scrap8, Ale jie matyt tikėjosi su visom taip sugudrauti, jaučiu, kad neišsuks jie uodegos vistiek, juk neįmanoma atmesti superinių darbelių... Kad ir kaip beieškotų priekabių
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 23, 20:48)
O kritikos visuomet aš laukiu, nes tikrai daug pridirbu šlykščių klaidelių. Kai kures pastebiu tiktai nufotkinus. Fotkėse ir darbas kitaip atrodo. Iš klaidų visi mokomės. mirksiukas.gif
nu man tik pora dalykeliu uzstrige buvo, bet juos abu jau parase, taip kad nuo komentaru susilaikysiu,
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 03:55)
O mane siandien CK panervavo. Atspyre ta darbely "Berniukai {auga} i Vyrus". Buciau buvus vienintele is musu 10-tuko kuri butu pasiekus tuos 8 darbelius spaudai ir sulaukus pinigines prizo...netgi jau objektyva ir aparatui aksesuarus buvau issirinkus rolleyes.gif .
Tai dabar likau jiem skoloj vienu darbeliu. Paklausiau kada bus uzduotis paskutiniam darbeliui, tai atsake kad: "Kazkada ateity" doh.gif  bash.gif . Tol kol jie is manes nepaima 8 paskutinio darbelio, tol jiem nereikia man moketi. paaiskejo kad ir kitom konkursininkem ta pati situacija...nefaina tiesiog toks tampymas. Praiti konkursai kitoki buvo: priduodavo 10 darbeliu portfolio ir daugiau nieko nereikalaudavo, gaudavo kompensacija iskart. Siais metais pakeite kontrakta kad "pasirinks" is to 10 portfolio, ir dar priedo turesime padirbeti extra darbeliu jiem padaryti.
...Nera man nuotaikos siandien verysad.gif
nu neblogai savo naudai kontraktus pasirase (labai jau lietuviskas kontraktas blink.gif ) nu jie gi dabar gali kazin kiek tampyti ir sakyti kad vis netinkamas darbelis g.gif , tik ziurek , nu bet nenukabink nosytes, padarysi tikrai ir dar grazesniu darbeliu

........o as vis dar mieguista, pagurklis vis dar didziulis, nu negi taip ilgai tie vaistai veikia blink.gif

irmulia smagu girdeti kad nors kam geriau friends.gif
Atsakyti
linutukui neziureti biggrin.gif vakar pagavau bite prie savo krusos "nupraustu" jurginu smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 24, 12:03)
linutukui neziureti  biggrin.gif  vakar pagavau bite prie savo krusos "nupraustu" jurginu  smile.gif
nemalone bandote uzsitraukti panele Miglota lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Miglota oho nu nuotraukos grozis thumbup.gif wub.gif Kadangi man niekad nepavyko pagauti tokio kadro, o as taip noreciau iamzinti savo tevo bitininkyste...ar tu butum nieko pries man "paskolinti" ir atsiusti sia nepamazinta nuotrauka blush2.gif ax.gif irma0408@yahoo.com aisku, as padaryciau SB puslapy tik cia su jumis pasidalinti.
LINUTUK linkejimai greiciau pasveikti. Mane viena kart maza taip buvo sukandzioje kad as buvau arti mirties slenkscio--ironija, as tokia alergiska bitem, o tevas bitininkas doh.gif
nu jie gi dabar gali kazin kiek tampyti ir sakyti kad vis netinkamas darbelis g.gif , tik ziurek , nu bet nenukabink nosytes, padarysi tikrai ir dar grazesniu darbeliu

nu kad mum visom merginom tokia pati situacija kad mes -1 darbeliu sedim. Nemanau kad jie prikibs kad nepatinka kas, bet uztemps laika iki sekancios uzduoties...tai supratau paklausus kada bus sekanti uzduotis, "kazkada ateity" lotuliukas.gif doh.gif

--o as einu si ryt pas daktare pasitikrint skydliauke. Man kzks ne taip po jauniausio sunelio gimimo-horomonai neatsireguliavo, plaukai krenta net sruogom blink.gif ...labai daug simptomu kad skydliauke sutriko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 birželio 2008 - 12:42
Sveikutės 4u.gif Kaip konkursiniai darbeliai gyvuoja? Aš tai saviškį stumdau stumdau...sunku tą 30,5x30,5cm formatą apvaldyti doh.gif Bet manau, kad bet kokiu atveju spėsiu sustumdyti iki reikiamos datos hihihi.gif

Norėjau dabar konsultacijos...kaip manot, ar verta pirkti štai tokį aparačiuką?
user posted image
Jis vadinasi Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju g.gif Gal kuri turit ir esat dirbus...o gal Scrap8 gali ką naudingo pasakyti? Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju g.gif

nzn ar pirkciau sitoki, neaisku man kokius dies, formas ismusa. Vis matau reklamose kad vaikai ji naudoja salia SB mamos biggrin.gif . Man konkursas padovanojo toki maziuka "sizzix sidekick", tai nusipirkus "sizzix adapter" uz 4 USD, galiu naudoti ir QK formas jame. O didesnis yra Sizzix bigshot". Manau priklauso nuo pasirinkimo formu ivairumo: tai Quickutz ir Sizzix yra pagrindiniai kurie tures didziausia pasirinkima formu.
user posted image
Atsakyti
o mano konkursiniai darbeliai ramiai sau snaudžia albume blush2.gif galvoju, gal vieną darbuką parodyt g.gif o kitą jau palikt konkursui g.gif na aišku ne šedevrai, bet... ax.gif
tiesa, kalbėjot apie peiliuką, kuris sukiojasi į visas puses 4u.gif tai aš tokį pirkau Lenkijoj, tai va peiliukas, su pora atsarginių peilių ir padu, man kainavo apie 35 lt ax.gif kito mėnesio pabaigoj važiuosiu vėl į Lenkiją, tai jei atsirastų norinčių, galėčiau prigriebti mirksiukas.gif
jei bus įdomu galėsiu įmest foto
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 24, 12:14)
nemalone bandote uzsitraukti panele Miglota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 12:36)
Miglota oho nu nuotraukos grozis thumbup.gif  wub.gif Kadangi man niekad nepavyko pagauti tokio kadro, o as taip noreciau iamzinti savo tevo bitininkyste...ar tu butum nieko pries  man "paskolinti" ir atsiusti sia nepamazinta nuotrauka  blush2.gif  ax.gif irma0408@yahoo.com aisku, as padaryciau SB puslapy tik cia su jumis pasidalinti.

--o as einu si ryt pas daktare pasitikrint skydliauke. Man kzks ne taip po jauniausio sunelio gimimo-horomonai neatsireguliavo, plaukai krenta net sruogom blink.gif ...labai daug simptomu kad skydliauke sutriko.

nusiunciau mirksiukas.gif

sekmes tau pas gydytojus 4u.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 06 24, 12:41)
Norėjau dabar konsultacijos...kaip manot, ar verta pirkti štai tokį aparačiuką?
user posted image
Jis vadinasi Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju g.gif Gal kuri turit ir esat dirbus...o gal Scrap8 gali ką naudingo pasakyti? Ačiukas 4u.gif

toki turejau pasiskolinusi is MB seses pora savaiciu, man patiko, bet kadangi vietos turiu minimaliai tai pirkau replytes su viltim dar kada pasiskolinti is jos biggrin.gif
privalumas pries replytes jo yra tas, kad vienu metu galima iskirpti daugiau figuru ir didesnes, gali naudot ivairiu dirmu figureles, nebutinai tik tos pacios firmos kaip masinele.. man patiko kad galima pasidaryti gana didelio ploto embisinto popieriaus, kai su replytem tik maziukai kvadraciukai iseina, bet su tom stiklinem lentelem tai uzsiknisimas, nes jas turi pritaikyt kiekviena karta pagal formeles dydi ir skirtingu auksciu formu is karto negalima spausti, nes gali trukti stiklas.. ir dar vieno dydzio ta padekliuka labai sunku gauti nusipirkti atskirai smile.gif tiek is mano patirties, gal scrap8 zinos daugiau smile.gif
Atsakyti
o mano SB darbelis galvoj veliasi. Turiu ideju, bet foto kuria noreciau panaudoti jau panaudojau CK konkursiniui darbeliui kuri CK spaudai uzprase, tad nzn ar galima man ta pacia nuotrauka panaudoti. Tai tikriausiai naudosiu kita foto ir padarysiu "top 10 megstamiausiu" sarasas formatu.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 12:49)
nzn ar pirkciau sitoki, neaisku man kokius dies, formas ismusa. Vis matau reklamose kad vaikai ji naudoja salia SB mamos biggrin.gif

vaikam is tos pacios serijos yra atskiras aparaciukas
user posted image
Atsakyti