QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 06 24, 12:14)
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 24, 12:36)
Miglota oho nu nuotraukos grozis

Kadangi man niekad nepavyko pagauti tokio kadro, o as taip noreciau iamzinti savo tevo bitininkyste...ar tu butum nieko pries man "paskolinti" ir atsiusti sia nepamazinta nuotrauka
irma0408@yahoo.com aisku, as padaryciau SB puslapy tik cia su jumis pasidalinti.
--o as einu si ryt pas daktare pasitikrint skydliauke. Man kzks ne taip po jauniausio sunelio gimimo-horomonai neatsireguliavo, plaukai krenta net sruogom

...labai daug simptomu kad skydliauke sutriko.
nusiunciau
sekmes tau pas gydytojus
QUOTE(justess22 @ 2008 06 24, 12:41)
Norėjau dabar konsultacijos...kaip manot, ar verta pirkti štai tokį aparačiuką?

Jis vadinasi
Cuttlebug machine... jei gerai suprantu, tai čia gali ir iškirsti įvairiausias formas iš popieriaus, ir embossing daryti...ar aš kažką painioju

Gal kuri turit ir esat dirbus...o gal
Scrap8 gali ką naudingo pasakyti? Ačiukas
toki turejau pasiskolinusi is MB seses pora savaiciu, man patiko, bet kadangi vietos turiu minimaliai tai pirkau replytes su viltim dar kada pasiskolinti is jos
privalumas pries replytes jo yra tas, kad vienu metu galima iskirpti daugiau figuru ir didesnes, gali naudot ivairiu dirmu figureles, nebutinai tik tos pacios firmos kaip masinele.. man patiko kad galima pasidaryti gana didelio ploto embisinto popieriaus, kai su replytem tik maziukai kvadraciukai iseina, bet su tom stiklinem lentelem tai uzsiknisimas, nes jas turi pritaikyt kiekviena karta pagal formeles dydi ir skirtingu auksciu formu is karto negalima spausti, nes gali trukti stiklas.. ir dar vieno dydzio ta padekliuka labai sunku gauti nusipirkti atskirai

tiek is mano patirties, gal scrap8 zinos daugiau