Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 23, 15:21)
Petal point rasalai, gelytes lapeliai individualiai issiema ir gali su jais tiesiogiai sendinti lapo galus, ir taip pat patusuoti stampukus (akrilinius ir raudonos gumos) ir stampuot. (o apie siuos rasalus ir kuo skiriasi, pigmentiniai nuo dye lygtai bloge daug buvau aprasius  mirksiukas.gif )

Keliausiu ieškoti

O dabar norėčiau parodyti savo naujus du darbukus. Dariau tokius, kad galėtumia susipažinti. Niekas manęs dar nėra mete. Na gal tik Juste22. Tad prisistatau:
user posted image
Labai norėjau įamžinti save kai laukiausi. Jeigu kas žino skrapukės darbelius tikrai pastebės, kad pasinaudojau kaikuriomis jos idėjomis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 23, 14:21)
Colluzzle turi spec peiliuka kuris 360 apsisuka kaip ji varai po iskirpimo kanalus, peiliukas kuris nesisukineja, kaip paprasta britva nekirptu colluzzle o uzstrigtu. Asmeniskai, turint Colluzzle ir Provo Craft Curvy Cutter, man antrasis daug daugiau patinka mirksiukas.gif

O gal galima truputį plačiau apie antrąjį variantą? bigsmile.gif Čia šis, apie kurį rašei savo bloge? kaip suprantu, ten yra kažkoks peiliukas, kuris tinka ne tik apvaliems template'ams bet ir kitokios formos?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 birželio 2008 - 15:26
QUOTE(irmulia @ 2008 06 23, 08:17)
O gal galima truputį plačiau apie antrąjį variantą?  bigsmile.gif  Čia šis, apie kurį rašei savo bloge? kaip suprantu, ten yra kažkoks peiliukas, kuris tinka ne tik apvaliems template'ams bet ir kitokios formos?

user posted image

tas peiliukas pavaizduotas tavo ikeltoj foto virsutiniam kairiam kampe. Jis tinka ir kitokiem template'am: kvadratiniam, ovaliam, sirdeles, ir t.t. Naudoju as tiktai apvalu...kitu formu man niekad neprireike, ir manau neprireiks. Sis Curvy Cutter kerpa daug didesnius apskritimus iki 12" net, o coluzzle limitas, ne tokius didelius apskritimus iskerta. Coluzzle kartais sablonas slankioja ir buna daznai kad iskerpa su nepageidautinais ikirpimais-ko su Curvy Cutter niekad nepatyriau. Curvy Cutter as uzsidedu ant stiklines lentos (virtuves priemoniu/maistui pjaustyt), Coluzzle turi spec kempinini kilimely ant kurio pjaustai.
O dabar norėčiau parodyti savo naujus du darbukus. Dariau tokius, kad galėtumia susipažinti. Niekas manęs dar nėra mete.

Malonu susipazint 4u.gif
Atsakyti
Aha, ačiū Scrap už tokį išsamų aprašymą 4u.gif Vadinasi, man tiktų pirmasis variantas - tiesiog peiliukas, besisukantis 360 laipsnių kampu. ax.gif

kristi13 - smagu susipažinti mirksiukas.gif , man pirmojo puslapėlio spalvos labai šiltos o tos raidelės tai liuks. Na gal truputį trūsta erdvės užpildymo, bet kaip supratau tai dar nepabaigti darbeliai?
Atsakyti
Aha, ačiū Scrap už tokį išsamų aprašymą 4u.gif Vadinasi, man tiktų pirmasis variantas - tiesiog peiliukas, besisukantis 360 laipsnių kampu. ax.gif

g.gif tai tu panaudosi ta coluzzle peiliuka kur video pamokelej? Tikiuosi kad ne su curvy cutter kadangi jis per gilus ir peiliukas nepasieks. Cuvy cutter ta foto pavaizduota spec peiliuka turi. Nu kiek skitingu zmoniu-tiek nuomoniu...man coluzzle su tuo peiliuku schmoll.gif ...galejau parduot bet net uzmirsau kad turejau doh.gif
Atsakyti
Kristi13 malonu susipazinti 4u.gif Taip po truputy visos ir susipazinsim biggrin.gif Pirmasis darbelis labai siltos kudikiskos spalvytes, patiko vokeliu ideja thumbup.gif Bet kliuna uzrasas "kas tu" per mazas tarpas tarp zodziu ir kur klaustuka padejai ax.gif Antrasis darbelis. Neblogai pritaikei scrapukes ideja su tom zvaigzdutem thumbup.gif Bet man nelabai ziurisi tas kvadratas po pavadinimu... Kazkas su juo netaip... Nezinau kas, gal kuri kita geriau pakomentuos 4u.gif Ir gal lape reikejo kazkokiu juodu akcentu, nes nuotraukoje vistik dominuojanti spalva cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 23 birželio 2008 - 17:07
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 23, 16:13)
g.gif tai tu panaudosi ta coluzzle peiliuka kur video pamokelej? Tikiuosi kad ne su curvy cutter kadangi jis per gilus ir peiliukas nepasieks. Cuvy cutter ta foto pavaizduota spec peiliuka turi. Nu kiek skitingu zmoniu-tiek nuomoniu...man coluzzle su tuo peiliuku  schmoll.gif ...galejau parduot bet net uzmirsau kad turejau doh.gif

Aha, man tereikia tik to vieno peiliuko be tų template'sų mirksiukas.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif panos, kad žinotumėte, kaip man vakar nugarą surietė, šiandien iš lovos nei kojos, o jei reikia apsiversti ant kito šono, tai per tokias kančias doh.gif doh.gif doh.gif cray.gif cray.gif o gulėjimas lovoje tai apskritai yra kažkas baisaus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 birželio 2008 - 17:16
Irmulia console.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 23, 16:09)
O dabar norėčiau parodyti savo naujus du darbukus. Dariau tokius, kad galėtumia
sauniai pasidarbavai thumbup.gif kasko nekomentuosiu, nes labai esu mieguisra, gal kaip atsiciucharinsiu, tai tada
QUOTE(irmulia @ 2008 06 23, 18:14)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  panos, kad žinotumėte, kaip man vakar nugarą surietė, šiandien iš lovos nei kojos, o jei reikia apsiversti ant kito šono, tai per tokias kančias  doh.gif  doh.gif  doh.gif  cray.gif cray.gif o gulėjimas lovoje tai apskritai yra kažkas baisaus  verysad.gif
nu reikia kurti kluba ligoniams console.gif friends.gif , mano smakras patrigubejo blink.gif , nu tos bitutes bash.gif , labai nieztejo tai isgeriau tavegilio, tai dabar niekaip neprabundu, net kompas nepadeda, jauciui gryztu as lovyten
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 birželio 2008 - 18:37
Na ligoniukės sveikit doctor.gif na o sveikos marš paparčio žiedų ieškoti

O kritikos visuomet aš laukiu, nes tikrai daug pridirbu šlykščių klaidelių. Kai kures pastebiu tiktai nufotkinus. Fotkėse ir darbas kitaip atrodo. Iš klaidų visi mokomės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 23 birželio 2008 - 19:52
O kritikos visuomet aš laukiu, nes tikrai daug pridirbu šlykščių klaidelių. Kai kures pastebiu tiktai nufotkinus. Fotkėse ir darbas kitaip atrodo. Iš klaidų visi mokomės. mirksiukas.gif 

as nekomentavau del to kad nepraseisi to ikeldama, o parodydama darbelius sakei kad "cia susipazinimui", taip kad...anksciau jau esu prasiusi, tos kurios norite kritikos prasau ikeldamos parasykite: "laukiu kritikos, komentaru..." ar panasiai ax.gif
Fotkėse ir darbas kitaip atrodo

dar patariu padek ant zemes puslapy, uzlipk ant kedes ir is virsaus pasiziurek, apsuk puslapy ir vel paziurek, prisimerkus pasiziurek kad matytusi tik formos o ne detales.
Papildyta : pirmas darbelis: ta geltona juosta man netinka. Labai pasireiskia ir svarbiausiai kad visiskai atskiria virsutine lapo daly nuo apatines.; Labai daug tos "aptvertos erdves"; Proporcijos netinka...mazos nuotraukytes atitruke tolimuosiuose kampuose ir aplinkui daug erdves bet ji kaip minejau "aptverta"; Tosk minejo, pavadinimas kaip vienas zodis=man pasirode kad gal ten vardas apie kuri galvojot kaip "Kastulė".
Abtras darbelis: per daug nesiderinanciu spalvu. Pasirink kokias 3 max ir tik tokias kartok; Tos ruzavos zvaigzdutes prie nieko nesiderina, foto fonas kiek matau raudonumo turi o ne rozines spalvos. Pats pagrindas puslapio galejo but tamsiai melynas ar juodas, geriau tiktu; Tas "Mudu 2" toks didelis kad dominuoja net nuotrauka (man pasirode kaip tuos numerius ant atletu nugaros prisega ax.gif ). Sriftas visiskai ne elegantiskas, ir kodel violetinis? tos spalvos lyg daugiau niekur nematau? Pavadinimas man irgi toks...suprantamas is nuotraukos. Galejai galvyte g.gif ilgiau ka nors originalesnio pavadinimui sumislint ax.gif

Irmulia console.gif

laikykis. Bek nuo kompo atsigult ir pailset
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 birželio 2008 - 20:12
visos cia taip tyli...matau paskaito, bet neatsako.

O mane siandien CK panervavo. Atspyre ta darbely "Berniukai {auga} i Vyrus". Buciau buvus vienintele is musu 10-tuko kuri butu pasiekus tuos 8 darbelius spaudai ir sulaukus pinigines prizo...netgi jau objektyva ir aparatui aksesuarus buvau issirinkus rolleyes.gif .
Tai dabar likau jiem skoloj vienu darbeliu. Paklausiau kada bus uzduotis paskutiniam darbeliui, tai atsake kad: "Kazkada ateity" doh.gif bash.gif . Tol kol jie is manes nepaima 8 paskutinio darbelio, tol jiem nereikia man moketi. paaiskejo kad ir kitom konkursininkem ta pati situacija...nefaina tiesiog toks tampymas. Praiti konkursai kitoki buvo: priduodavo 10 darbeliu portfolio ir daugiau nieko nereikalaudavo, gaudavo kompensacija iskart. Siais metais pakeite kontrakta kad "pasirinks" is to 10 portfolio, ir dar priedo turesime padirbeti extra darbeliu jiem padaryti.
...Nera man nuotaikos siandien verysad.gif
Atsakyti