O kritikos visuomet aš laukiu, nes tikrai daug pridirbu šlykščių klaidelių. Kai kures pastebiu tiktai nufotkinus. Fotkėse ir darbas kitaip atrodo. Iš klaidų visi mokomės. mirksiukas.gif
as nekomentavau del to kad nepraseisi to ikeldama, o parodydama darbelius sakei kad "cia susipazinimui", taip kad...anksciau jau esu prasiusi, tos kurios norite kritikos prasau ikeldamos parasykite: "laukiu kritikos, komentaru..." ar panasiai
Fotkėse ir darbas kitaip atrodo
dar patariu padek ant zemes puslapy, uzlipk ant kedes ir is virsaus pasiziurek, apsuk puslapy ir vel paziurek, prisimerkus pasiziurek kad matytusi tik formos o ne detales.
Papildyta : pirmas darbelis: ta geltona juosta man netinka. Labai pasireiskia ir svarbiausiai kad visiskai atskiria virsutine lapo daly nuo apatines.; Labai daug tos "aptvertos erdves"; Proporcijos netinka...mazos nuotraukytes atitruke tolimuosiuose kampuose ir aplinkui daug erdves bet ji kaip minejau "aptverta"; Tosk minejo, pavadinimas kaip vienas zodis=man pasirode kad gal ten vardas apie kuri galvojot kaip "Kastulė".
Abtras darbelis: per daug nesiderinanciu spalvu. Pasirink kokias 3 max ir tik tokias kartok; Tos ruzavos zvaigzdutes prie nieko nesiderina, foto fonas kiek matau raudonumo turi o ne rozines spalvos. Pats pagrindas puslapio galejo but tamsiai melynas ar juodas, geriau tiktu; Tas "Mudu 2" toks didelis kad dominuoja net nuotrauka (man pasirode kaip tuos numerius ant atletu nugaros prisega
). Sriftas visiskai ne elegantiskas, ir kodel violetinis? tos spalvos lyg daugiau niekur nematau? Pavadinimas man irgi toks...suprantamas is nuotraukos. Galejai galvyte
ilgiau ka nors originalesnio pavadinimui sumislint
Irmulia console.gif
laikykis. Bek nuo kompo atsigult ir pailset