Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking 8 dalis

QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 23, 00:32)
Zirafos sese: nu ir tu auksine atminty turi kad mano kiekvien SB puslapy atsimeni

Atmintim nesiskundžiu blush2.gif , bet tavo atveju tiesiog visi tavo SB labai įstringa. rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane eini image, po to mirror ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 06 23, 00:36)
jeigu su mano  pro pain shopu imanoma, tai su photo shopu tikrai  mirksiukas.gif

Įdomu, kaip? ax.gif Man aktualu. Kadangi turiu Corelį, musėt reiks lauramamos šauktis į pagalbą. notworthy.gif
Atsakyti
arba gali nuotraukos atspindi veidrodyje nufotografuoti tongue.gif

gerai, baigiu erzintis ir einu miegot smile.gif labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 06 22, 23:32)
Lachese: nei viena is jusu nesuprato kam tie mazi sablonai. Ten ju su peiliuku negalima pjaustyt. Jie yra spec pritaikyti prie tu ivairiu metaliniu remeliu (pastebek kad jie tokiu paciu formu mirksiukas.gif ). Taigi. Ant foto arba popieriaus uzdedi ta sablona, su flomasteriu ar piestuku apvedzioji, paskui iskerpi ir idedi i metalinius remelius kuriuos su tom Making Memories replytem suspaudi, ir padarai tuos iremintus kvitukus. Ar  aisku?

pioneers.gif

ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 06 22, 23:39)
Įdomu, kaip?  ax.gif  Man aktualu. Kadangi turiu Corelį, musėt reiks lauramamos šauktis į pagalbą.  notworthy.gif

yra tokia komanda, kai kuriose programose vadinasi flip, ir rodo du stačius trikampius, kurių statūs kampai į vidurį nukreipti.
Atsakyti
Oi, man netyčia pavyko thumbup.gif Bandžiau bandžiau ir pavyko clap.gif
Miglota, vis dėlto dėkui. biggrin.gif Saldžių blusų. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 06 23, 00:47)
yra tokia komanda, kai kuriose programose vadinasi flip, ir rodo du stačius trikampius, kurių statūs kampai į vidurį nukreipti.

thumbup.gif Taip, būtent su Flipu ir pavyko. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 06 22, 22:55)
ačiū , Irmuliuk, bet turbūt nepastebėjai,kad rašiau kelis kartus,jog jie ploni ir taip nepanaudosi, gi nesu tokia jau visai.....
tiesiog šiuos gavau priedo prie kažko nemokamai, tad ir negalima tikėtis,kad bus kažkas tokioooooo smile.gif

Peržiūrėk dar kartelį šį filmuką Coluzzle Tips ten yra ir iš rodos plono plastiko forma, kurią uždeda ant popieriaus, su dažais nuštampuoja ir tiesiog iškerpa pagal kitą jau kietesnį šabloną biggrin.gif
Papildyta:
Tokį peiliuką ir aš norėčiau įsigyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gal kas turi idėjų kaip kur gauti? g.gif (į lauramama traukinį jau pavėlavau.... doh.gif )
Papildyta:
Kaip žiūriu, tie šabloniukai iš ties parankus dalykas bigsmile.gif Atvirukas
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 06 23, 08:55)
Tokį peiliuką ir aš norėčiau įsigyti  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  gal kas turi idėjų kaip kur  gauti?  g.gif  (į lauramama traukinį jau pavėlavau....  doh.gif  )

galiu paziuret prie namu parduotuvej ar yra, bet jis cia apie 35 lt kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šiandien labai tylu čia smile.gif
Atsakyti
Ieškau profesionalių pagalbos. Noriu daugiau sužinoti color box tušus. Jų yra kelos rūšys o su kuo ir kaip naudotis nežinau. Tiesiog nesigaudau kur, kokie ir kam skirti (čia tos gėlytės)
1.ColorBox Petal Point Pigment Option Pads
2.Fluid Chalk Petal Point Ink Pads
3.Petal Point Dye Ink Pads

Papildyta:
blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 06 23, 07:14)
Ieškau profesionalių pagalbos. Noriu daugiau sužinoti color box tušus. Jų yra kelos rūšys o su kuo ir kaip naudotis nežinau. Tiesiog nesigaudau kur, kokie ir kam skirti (čia tos gėlytės)
1.ColorBox Petal Point Pigment Option Pads
2.Fluid Chalk Petal Point Ink Pads
3.Petal Point Dye Ink Pads

Papildyta:
blink.gif  blink.gif  blink.gif

Petal point rasalai, gelytes lapeliai individualiai issiema ir gali su jais tiesiogiai sendinti lapo galus, ir taip pat patusuoti stampukus (akrilinius ir raudonos gumos) ir stampuot. (o apie siuos rasalus ir kuo skiriasi, pigmentiniai nuo dye lygtai bloge daug buvau aprasius mirksiukas.gif )
Peržiūrėk dar kartelį šį filmuką Coluzzle Tips ten yra ir iš rodos plono plastiko forma, kurią uždeda ant popieriaus, su dažais nuštampuoja ir tiesiog iškerpa pagal kitą jau kietesnį šabloną biggrin.gif Papildyta: Tokį peiliuką ir aš norėčiau įsigyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gal kas turi idėjų kaip kur gauti?

Colluzzle turi spec peiliuka kuris 360 apsisuka kaip ji varai po iskirpimo kanalus, peiliukas kuris nesisukineja, kaip paprasta britva nekirptu colluzzle o uzstrigtu. Asmeniskai, turint Colluzzle ir Provo Craft Curvy Cutter, man antrasis daug daugiau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti