QUOTE(kristi13 @ 2008 06 23, 07:14)
Ieškau profesionalių pagalbos. Noriu daugiau sužinoti color box tušus. Jų yra kelos rūšys o su kuo ir kaip naudotis nežinau. Tiesiog nesigaudau kur, kokie ir kam skirti (čia tos gėlytės)
1.ColorBox Petal Point Pigment Option Pads
2.Fluid Chalk Petal Point Ink Pads
3.Petal Point Dye Ink Pads
Papildyta:
Petal point rasalai, gelytes lapeliai individualiai issiema ir gali su jais tiesiogiai sendinti lapo galus, ir taip pat patusuoti stampukus (akrilinius ir raudonos gumos) ir stampuot. (o apie siuos rasalus ir kuo skiriasi, pigmentiniai nuo dye lygtai bloge daug buvau aprasius
)
Peržiūrėk dar kartelį šį filmuką Coluzzle Tips ten yra ir iš rodos plono plastiko forma, kurią uždeda ant popieriaus, su dažais nuštampuoja ir tiesiog iškerpa pagal kitą jau kietesnį šabloną biggrin.gif Papildyta: Tokį peiliuką ir aš norėčiau įsigyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif gal kas turi idėjų kaip kur gauti?
Colluzzle turi spec peiliuka kuris 360 apsisuka kaip ji varai po iskirpimo kanalus, peiliukas kuris nesisukineja, kaip paprasta britva nekirptu colluzzle o uzstrigtu. Asmeniskai, turint Colluzzle ir Provo Craft Curvy Cutter, man antrasis daug daugiau patinka